Okej!

Jag är fortfarande okej och jag tolkar alltså det som ett tecken på att jag kan börja käka chokladen på riktigt. Här ska tuggas! Och se lite på bortom alla ord. Imorgon kommer storforsenfoton upp! :)

Godnatt på er! Kramar /H


La chocolade

Jag: Ikväll ska jag äta min nya choklad!
Sara: Dödschokladen? Men då måste vi ju åka till Pite! (där sjukhuset ligger)
Mamma (lugnt): Nej, då ringer jag bara ambulansen...

Ikväll har jag testat två nya chokladkakor från marabou:




Jag är dödligt allergisk mot jordnötter, därav säkerhetsrisken. Men för att jag ska börja kunna äta nya grejer måste jag ju våga testa också. Eller hur!? Och livet ska levas. Jag har inte tid att oroa mig. ;) Självklart innehåller inte dessa grejer jordnötter. Dock står det att dom kan innehålla spår av nötter. Men det ska nog gå bra. Jag känner mig finfin hittills och dom var supergoda. Yes, yes, yes! Ni ska få veta om det blir någon ambulansfärd eller om jag klarar mig... Haha!

Jag hör av mig på en stund. (Förhoppningsvis) ;)

Krams! /H



Vi gillar...

KORGGUNGOR ÄR DET NYA RÖDA! ;)



Dom är: Säkra, bekväma, utmärkta för himmeltittande, högtgungande, stora (man ryms flera), bara allmänt härliga! :D

photorace.

Här kommer lite pix på vad jag egentligen har sysslat med dessa dagar... Enjoy!



Cyklade broarna runt med bästaste Sara och Stefan. Saras cykels växel gick sönder så halva vägen fick hon cykla på ettan. Det var en rolig syn. ;)



Mina sommarskor anlände! Supersköna. Ett have2have i sommar! :D



Njutande i soluppgången i fredags. <3



Provade söta sommarkläder i Luleå igår, köpte dock inget. BRA! Förutom grönt nagellack och örhängen. ;)



Gruppen som ställde ut sina fina målningar...



Målning av Rabala. Den föreställer marknaden där dom säljer sina återvunna saker. :)



En nattlig promenad fick avsluta tisdagen. Underbart! Dock väldigt stark kobajsdoft. ;)



Hugz! /H


Så har det gått...

Så har måndag och tisdag gått. Måndagen gick ut på att fira Mammsing och Jullanbullan. :D I söndags cyklade vi förresten broarna runt. Ljuvligt! Upptäckte dock imorse att min cykel har punktering. Hade skitbråttom till järndroppet och fick ta Julias lilla cykel som har trasiga växlar (det är bara ettan som funkar) så ni kan ju tänka er hur jag såg ut! ;)

Igår var det heldag i Luleå. Först en massa skapande, sen två museumbesök. Vi gick på gruppen M2's utställning, 3 av 10 människor från Kibera, ett slumoråde stort som gamla stan som tymmer 1,6 miljoner människor där alla bor i kåkstäder. Dom kämpar bland annat mot könsstympning av kvinnor, rätt för homosexuella och en hel massa andra saker. Dom arbetar också mycket med barn, och menar att barnen genom att uttrycka sig genom konsten får bearbeta jobbiga händelser. Dom startade sin verksamhet i en gammal pub och nu är dom så stora att dom vill utvecklas och bygga ett artcentre för att få större utrymme för allt skapande. Tydligen har elever från Chalmers designat ett helt ekologiskt sanitetssystem och andra elever designat byggnaden som kostar 61 000 kronor att bygga. 61000 KRONOR! Det är hur lite som helst! Den svenska tolken berättade att det är en astronomisk summa för killarna, som lever för omkring 2 kronor per dag. Då förstår man hur bra vi egentligen har det alltså. Jag önskar att jag kunde ge dem allt jag har, och jag hoppas verkligen att dom får ihop sina pengar. Dom kör mycket återvinning också som dom säljer på marknader. Med hjälp av lite glad, skruvar och annat berättade tolken att dom gör oerhört vackra smycken. Tänk att skapa av ingenting. Jag blir så imponerad.

Så därför kände jag mig självklart splittrad när vi gick på nästa utställning som någon Wolter gjort (har jag för mig). Lite små oljemålningar och kollage ur porrtidningar och grejer. Vissa saker skulle hon ha 29 000 för. Visst förstår jag att hon måste ha lön för att få det att gå ihop. Men om man jämför med killarnas enorma tavlor (där den dyraste kostade 7 000) känns det lite... orättvist.

Kvällen spenderades hur som helst med Elin. Vi såg Prince of Persia. Och jag måste bara säga. Jake (Gyllenhaal) I love you! <3 Filmen skulle inte vara något utan hans stora, blå ögon. Haha är lite småkär. ;) Sen gick jag nattpromenad. Var väl hemma kring halv 2. Vet ni hur vackert Älvsbyn egentligen är? Så himla fint. :) Det regnade lite och luktade kobajs deluxe så jag snodde med mig en häggblomma som jag gick och sniffade på. Sen genomförde jag operation sandiga maskar som gick ut på att kasta bort alla slöa maskar från trottoaren. ;) Hittade också en korggunga (min nya favorit på lekparker) som jag gungade i. Dom är helt enkelt ljuvliga! <3 Och sen bar det av hem. Är så härligt att bara lyssna på tystnaden och en massa fågelkvitter ibland. :)

Idag har jag varit och fått järndropp. Dom tog en hel massa prover så nu är jag väl typ en liter blod lättare. ;) Nu ska jag alldeles snart iväg igen, sen hem och äta, sen iväg igen för att träffa Älgis! (Sara). Kul, kul! :D Bilder från senaste dagarna kommer senare!

Pling! /H


Pix!

Här kommer lite foton från helgen. Enjoy! :D



Vi var "the bra crew". Därför BH'n utanpå tröjorna. ;P



Trosgänget. Födelsedagsbarnet, alias SNYGGJULIA är bruden i mitten. :D



En del av stafetten. Jag kan ju säga en sak... Det är skitsvårt att få bort mjöl ur munnen! Det liksom klibbar fast överallt. Och så är det aningens obehagligt att ha vårgårdaris i nosen. ;)



Us! Innan cruisingen. Jag var chaufför. :P

Nu blir det cards med Sara innan maten.
HugZ! /H

The weekend. :)

Tjenis!

Har tänkt skriva hela helgen men jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit alls. Fredagskvällen blev jättemysig med afterworkbuffé på Olivers som var så otroligt god! Massor med lax, skagenröra och räkor fick jag i mig (plus en hel del annat). :) Sen satt vi på Roasters en stund i kvällsolen och drack varm choklad eftersom att det ändå hann bli lite kyligt och därefter bar det av ut på Allstar. Då hade det droppat av en hel del folk så det var jag, Anna, Greta och Tina kvar. Sen träffade vi några tjejer från klassen där också. :) Det var en hel del folk ute och vi hade det mysigt, pratade (eller rättare sagt skrek eftersom att det var så hög, härlig, rockig musik \m/ ) och vandrade omkring därinne. Jag hade gärna dansat men det får bli en annan helg. :D

Igår firade vi mamma och Julia, som egentligen fyller imorgon, men för att göra allt galet vi planerat så fick det bli lördag. Imorgon ska vi ta det lite lugnare och bara äta gott och må. :) Vi (Sara, jag och Elin) gjorde galna stafetter som alla tidigare år och sen använde vi resten av kvällen till att cruisa runt i Älvsbyn. Så om ni hörde någon bil tuta genom hela Älvsbyn så var det nog vi. ;) Det blev en sen natt så idag blev det sovmorgon. :D
Jag har hunnit ut på låångpromenad och la mig på en äng och solade och filosoferade. Men det var allt skönt att komma hem igen till människor. Det är nog inte bra att vara ensam för länge. Sen blev det pizza och därefter ut på cykeltur, broarna runt med Steffe och Sara (2 mil ungefär). Härligt, härligt! :D

Imorgon blir det som sagt att fira mamma och Jullan lite ytterligare och sen på tisdag har jag heldag i skolan, sista riktiga skoldagen så jag ska köra järnet! Det är bild och slöjd så jag ska passa på att se till att min lerkatt och andra lerfigur blir brända, karva gips och göra lite fler örhängen plus akvarellmålning. Kreativiteten spritter i min kropp! :D

Ha en underbar söndagskväll fina människor! Kram /H


Let's ROCK!

Nu är jag redo och hungrig för afterworkbuffé på Olivers innan det bär av ut i natten. Så nu sticker jag. Let's ROCK!


The body.

Howdy!

Snart bär det av till Luleå! Eller inte riktigt än, först lite peppning i form av kräm, mjölk och mackor. :D Har just fått veta att min järnpåfyllning inte alls gett det resultat som normalt ska ske. Därför kommer jag att få träffa specialister på området. Typiskt att det inte kan var något normalt med mig. ;) Men det känns bra att få göra det. Borde ha skett för länge sen. Jag och Sara var ut och gick för en stund sen och då fick jag världens blodsmak i munnen, jag var inte det minsta ansträngd. Tillslut fick jag spotta för att kolla så att jag verkligen inte hade blod i munnen. Det kändes obehagligt! Jag som inbillat mig att det blivit bättre. Det måste det ha blivit, i alla fall lite, för jag känner mig faktiskt mycket piggare och det är ju alltid bra. :) Nu ska jag gå och fixa vidare. Och äta den där krämen! :D

Krams /H


Tusen bitar...

Okej, den här är riktigt gammal. Men lyssna på texten! Så bra. Trots att det är en gammal, gammal video. ;)



Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

<3

Helg!

Idag är det fredag. Idag är det middag på Olivers med klassen i Luleå och sen utgång. Vet ni hur fantastiskt roligt det är att omslutas av dessa underbara människor? Det ska blir så otroligt roligt! :D Tråkigt bara att vi slutar snart, men man får som sagt se till att hålla kvar kontakten ändå. Svårare än så är det ju inte. ;) Idag slår jag in paket till lillJullan. Funderar vad jag ska ha på mig ikväll. Men det löser sig. :)

Jag är förresten så himla stolt över mig själv, helt ärligt jäkla talat. Det var jobbigt igår och jag klarade det! Så istället för en motgång blev det en jäkla framgång. Men det är jobbigt för kropp och själ, fast samtidigt måste det ju komma ut. :) Det går framåt för mig. Och jag blir så glad. :D Självklart förstår jag att det säkert kommer att kännas jobbigt fler gånger men det får jag ta då helt enkelt. Jag tänker inte oroa mig och vänta på något som kanske aldrig kommer. Nej, just nu mår jag riktigt bra i mig själv och det är det jag ska fokusera på! :D

Hoppas dock att jag hittar till Luleå kom jag just på. Jag åker ju buss dit var och varannan dag men har ni kört på E4:an till Lule? Det är ju värsta nätet. Jag kanske hamnar i Gällivare eller något. Får se till att inte glömma mobilen så att jag kan ringa och be om guidning om något skulle gå snett. ;)

Ha en underbar fredag allesammans!
Kram /H


:)

Nu är jag hemma från långpromenad. Tydligen känner jag visst rätt många i Älvsbyn för det har tutat en massa bilar när dom kört förbi. Där ett tag funderade jag om jag såg konstig ut på något sätt, men jag insåg att jag inte var konstigare än vanligt. Så om någon känner sig dissad: Förlåt att jag inte vinkade! Jag går i min egen lilla värld när jag är ute och promenerar. Och ipoden gör att jag känner mig rätt inbubblad. ;) Nu vankas snart mat och sen planering inför JullanBullans kalas på lördag. Nu jäklar ska dom få svettas! ;)

Mamma: *sniffar i luften* Vad är det som luktar? Har Sara använt något desinfektionsmedel?
Jag: Tack, mamma. Det är min parfym!

Ibland kan dom var lite väl ärliga. ;)


Broarna runt.

Tjenis!

Inget regn i sikte idag, halleluja! :D Istället är det över 20+ i skuggan. Sweet! Igår var det halvdag i skolan, sen samtal och kring 8 begav jag mig ut på cykeltur! Broarna runt, en sträcka på ungefär 2 mil. Varför måste jag aldrig överdriva när jag ska göra saker? Hahaha ;) Jag tog mig runt men nog kändes det i benen allt. Jag såg en livs levande räv (första gången!), en massa humlelik och en hel del träd. ;) Bilder kommer nog senare ikväll!

Sen mötte jag ett femtal typ proffcyklister, ni vet, dom som har värsta bockstyrecyekln, hjälm, solglasögon och ligger liksom över cykeln med underarmarna på styret. Hur som helst började jag fundera vart dom egentligen kommer ifrån, vart är dom påväg... Jag kom fram till att dom bara är ute för att jäklas med oss amatörcyklister. För dom får det att se jäkligt enkelt ut. Själv vägrade jag att ställa mig upp i dom värsta uppförsbackarna om det fanns någon bil i närheten. Jag är alldeles för stolt för mitt eget bästa. Men sen vill jag inte heller ge dem någon vy över min rumpa heller. ;) Försökte att andas genom nosen när dom körde förbi också, eller att andas överhuvudtaget, så att det inte skulle synas hur flåsig jag egentligen var. Som om någon skulle bry sig egentligen. Hahaha jag är alldeles för självupptagen också. ;)

Det var helt underbart att cykla, även om det blev lite kyligt eftersom att solen höll på att gå ner. Hade med mig ipoden men använde den aldrig. Dels för att jag inte skulle höra eventuella bilister men också för att det var så härligt tyst och ljuvligt att bara lyssna till naturljuden. Jäklar vad fåglar kan kvittra alltså! ;)

Idag har jag gjort bort en hel del skolgrejer och andra ärenden. Är värsta skönt att göra bort smågrejer för väntar man hinner det bli så många, så nu har jag inget måste för ett tag. :) Jag läntar så otroligt mycket till sommaren! Den är ju nu liksom, men känslan av att vara helt ledig. Ja, det kommer att bli helt underbart. Bara få vara, bara få må gott. Yum! Måste dock se till att jag inte tappar kontakten med alla bruders, vi får ta och hitta på roliga grejer hela sommaren lång! :D

Nu ska jag ut och promma, lika bra att passa på nu, väntar oftast till kvällen eller när det blir sämre väder konstigt nog. ;) Imorgon blir det utgång i Luleå (!!!) med klassen. Ska bli så jäkla kul! Sen på lördag firar vi Jullangullan. Det är egentligen på måndag hon blir byxmyndig men vi tar lördag för att kunna röja ordentligt. :D Sen säger jag inte nej till 2 dagar när vi kan snaska järnet (och alla däremellan.) ;)

Nu blir det promenaaad! Ha en finfin dag allesammans! :D

Huggs /H


Hotness...

Puh. Blev en heldag i Luleå idag. Gruppen träffades i tre timmar (där ingick matintag i en timme) och kom fram till att vi inte vet vad vi ska göra. HAHA! Jag har aldrig känt mig så tom på inspiration. Men kul har vi! Och det är huvudsaken. Och jag trivs så oerhört bra med dem. <3 Vi är en sån grupp som måste ha lite tidspress för att prestera men det gör faktiskt ingenting, det är så jag brukar göra. ;) 

Efter insikten i att vi totalt saknar idéer knallade jag i flera timmar i olika affärer och glömde helt bort både klockan och värmen ute. Så när jag kom ut fick jag världens värmechock och fick dåligt samvete över att ha knallat inomhus så mycket. Men det tog jag igen ikväll. Har kommit hem från långpromenad och just ätit klart. Yum. Känner mig lovligt trött och imorgon väntar både skola och lite annat. Funderar om jag ska ändra träningssätt och köra lite cykel nu. Det vore verkligen ljuvligt! Så imorgon blir det nog broarna runt efter att jag är klar med allt. Jag längtar redan och hoppas verkligen att vädret är minst lika bra. :D

Här kommer några bilder på dagens inköp. Det blev förresten inget på Bikbok. Dom har sjukt snygga kläder, dock inte anpassade efter min kropp tydligen. ;)


En balconette på Lindex. Den har smock i ryggen och är suuperskön! :D



Glassogens från Indiska. Blir dock skitirriterad på min näsas form eftersom att glasögonen glider ner hela tiden (spelar ingen roll vilka det är) men dom fick följa med hem ändå. :)

Sen var det ju här med mitt klänningsberoende... Hittade denna sköning på H&M. Har provat den tidigare men då kändes den lite för... mycket. Nu provade jag den igen och insåg att jag verkligen vill ha den. Bland annat på Jullans examen. :) Men så fanns det ju ett problem. Den fanns i två färger... och sånt kan bli för mycket för mig! ;)





Så jag provade, provade och provade. Till slut insåg jag att det faktiskt är ett överklassproblem deluxe och att jag måste skärpa mig med min svårighet att bestämma mig. Har just skaffat en röd klänning också så det fick bli den blå. :) Förutom dessa hittade jag cykelbyxor på Gina, att ha under korta shorts. Dom hade bred spetskant också och det gillar vi! Sen hittade jag två hårband på Glitter, har på mig ett av dem när jag provar klänningarna. En rosettring och en goluktande doft från Lush. Det blev mer än jag tänkt, jo ett linne från H&M också! Oj, oj, börjar bli förvirrad här. Ja, så nu får det duga för ett bra tag. Möjligtvis något tunt linne från Gina med boxarrygg men sen har jag köpstopp. Men tanke på att jag beställt från Laredoute och Halens också, men det kommer nog inte riktigt än. ;)

Nåväl, nog om shoppingbabbel. Det kan vara kul att gå i affärer. Ett tag. Men sen vill jag ut! :D Nu ska jag gå och vara social och äta lite efterrätt i form av flingor och mjölk! Hehe. :D

Huggies! /Hannabanana


Yummie!

För er som inte vet vilka Over the rainbow, Twisted sister och The sounds är så kan jag upplysa er om att deras mest kända låtar förmodligen är dessa:

Börjar med Over the rainbow:




Känner ni igen den från reklamen på tv då den där killen sjunger på toa och låtsas vara rockstar? ;D

Sen har vi Twisted sister...



Okej, dålig kvalité, men här får ni se pudeln live till och med. :P



Gillar när dom låter ungefär likadant på platta som live. Men herregud vad han måste få ont i halsen av att skrika sådär en längre stund. HAHA! ;) Förstår ni vilket drag det kommer att bli... Oj, oj, oj, jag säger då det. Får ta på mig dubbar på armbågarna om folk skulle bli alldeles för knuffiga. ;)

Sist men inte minst... THE SOUNDS! Det enda band förutom Bon Jovi som jag känner till i stort sett alla låtar och texter med. :D



Såg dom på PDOL för några år sen och det var då jag liksom upptäckte deras braighet. Tyvärr var scenen alldeles för liten men nu i år är dom på den stora. Yes! Hörde dock att dom spottar en del på publiken så jag känner inget direkt behov av att stå längst fram. Jag vill gärna kunna skryta över något annat än att Maja (sångerskan) loskat på mig. ;)

Min favoritlåt med dem:



Tjiiing! /H

Aaaa.

Flera steg senare är jag hemma. Jag kan inte få nog av utelivet! Och då menar jag naturen. Lukten, färgerna, solen, känseln. Ja, you name it! Jag skulle kunna BO ute känns det som, åtminstone om somrarna. Det känns förresten jätteskumt att gå utan jacka, i bara shorts och linne när det för två veckor sen var minusgrader. Men jag är inte den som klagar! ;) 

Det blev hur som helst en promenad på 2 timmar så jag funderar på vad jag ska göra innan jag går och lägger mig. Känner mig rastlös. Vet ni förresten vilka som kommer till PDOL och Lulekalaset? Om jag säger The sounds, Over the rainbow och Twisted sister... Vad säger ni då? Jäklar i berget, äntligen några som jag tycker om! Så ni vet vart ni kan hitta mig under dom helgerna... Jag tror att det är bra med lite planering framåt och det är något jag verkligen vill göra. :D Sen MÅSTE jag ta och masa mig iväg till storforsen också! Var ju där minst en gång i månaden hela förra året och jag känner hur jag saknar det. Vill bada där också, hoppa i döda fallet, grilla. NJUTA! :D





Som vanligt är min horisont sned... men det kanske är så jag ser på världen... ;) Här vill jag i alla fall spendera mycket av min tid i sommar. Ska försöka orka mig på att cykla hit, med matsäck och allt. Det vore grejer det. :)

Sov sött sötingar! Ska ta mig ett päron och bara ta det lungt nu har jag bestämt. Hugggz!


Luledag. :)

Howdy! Det har varit Lule idag för hela tusenlappen hehe. ;) Träffade upp sköningarna och satt och "pluggade" (pratade) hela förmiddagen. Åt god pasta och hann kika lite i affärer innan vi knallade till sista dramalektionen. Vi hann smälla i oss mjukglass under långrasten också. Åå så gott det är! Sen bestämde vi för att "plugga" imorgon också. Då ska jag försöka hinna in på Bikbok, såg att dom har URSNYGGA clothes. Det ska bli skitakul. :D Vädret gör sitt också, känner mig pigg, framåt, uppåt! :D Nu blir det snart låångpromenad i solen. Ljuvligt! :)

Ciao! /H


On the dogmountin'

Här kommer dagen i bilder, från Hundberget. :) Förutom det har jag hunnit fram och tillbaka till Piteå för att hämta lillasyster och snart väntar en långprommis med systrarna. <3 Enjoy!



Här är mina gullungar (det saknas dock 2) Det var jäkligt soligt, det syns inte här, men så vare. :)



Gullebror. <3



The summer has come! :D Är det bara jag som aldrig riktigt känner mig med när alla träd och allt formligen exploderar av grönt? Härligt är det i alla fall. :)



Jag, efter hemkomsten. Lite mer trött i benen, lite brunare och mycket gladare. :D

Ha en supersöndagskväll (som känns som lördag!)
Hugz /H


Howdy!

Så är sommaren här! Känns det som i alla fall. Energin i min kropp har aldrig varit större. Herregud alltså, måste börja planera in vilodagar för att inte bränna ut mig. Men det är en underbar omväxling (jämfört med mitt tidigare soffnötande). Jag vet inte riktigt mer vad jag kan upplysa er om, det pågår mycket i mitt huvud just nu. Känns ändå hyfsat greppbart så jag antar att det är ganska positivt. Det känns då helt klart hanterligt. :) För den som undrar har jag en facebook-lös period just nu, livet väntar inte och jag har inte tid att slösa en massa timmar vid värdelös skit (t ex farmville). Nej, nu är det jag som tar kontroll över mitt liv! 

Jag längtar förresten till fredagen då det bär av ut i natten med klassen. Ljuvligt, ljuvligt. Idag ska jag och Jullan masa oss upp på hundberget och beundra utsikten. Härliga tider...



Snyggare än såhär blir det inte! Haha ;) Inbillar mig att jag börjat odla en skrattgrop i kinden, ser ni? Men tyvärr tror jag att det mest är önsketänkande eller en väldigt liten i sånafall. Fräknarna är dock på G. Det gillar vi!

Vi hörs när vi hörs!

Kram /Hanna


Naturen.

Har insett hur ljuvligt det är att vara ute! Vad det ger att andas in frisk luft, blåsa lite jordgubbsdoftande såpbubblor och att röra på sig. Härligt, härligt. Tror att jag börjar känna av järndroppets positiva resultat i form av ökad pigghet och positivitet. :) Det sista hoppas jag beror på mig själv, men om jag fått lite hjälp på vägen så gör det inget, mina värden ska ju faktiskt vara normala, annars får man mer att kämpa mot. Jag har rätt full vecka i veckan och till helgen vet jag vad jag gör. Och alla grejer innefattar sociala möten men härliga människor. Inser hur viktigt det är och hur korkad jag kunde vara som valde bort dom. Och ändå finns dom kvar. Det betyder oerhört mycket. Skolan har heller aldrig varit så bra och rolig som den är nu och det allra mesta beror på människorna som finns där. Dom är helt fantastiska och jag vill verkligen inte sluta. Men det kommer också att bli finfint. Jag får se till att hålla härlingarna kvar. :) Nu ska jag äta lite melon och sen ut och röra på mig!

Hugs! /H


Vi börjar med...

Det finns tid för allt. På senaste tiden har jag inte haft lust att skriva. Upplever att jag sakta men säkert börjar bli mer stabil, trots motgångar. Jag klarar mer än jag tror. Så idag, efter lite känslomässig utrensning fick jag skrivlust igen. :)


Kväll

Hanna lyckades laga mat idag. Hanna. Laga mat. Halleluja! Det blev quornfärssås och spaghetti och det smakade mumsigt. :) Annars har det inte hänt något särskilt och det känns också härligt. Bara att ha det lite långtråkigt och "vanligt" är jäkligt skönt ibland.

Hugs /H

Sunday.

Sun-day. No. Rainday. Men det gör inget. Har sovit härligt länge idag. Igår blev det som sagt Challenge med kissekatten och vi dansade all night long. Gud så härligt. :D Drömde lite skumma drömmar under natten dock så det var skönt att vakna och inse att det bara var drömmar. :) Imorgon vankas det dramatik (drama) på skolan och så ska Sarapara få ett nytt rum i Umeå så halva familjen åker ner och hjälper till med flytten. Dock inte jag eftersom att jag har skola. :/ Men det får bli en annan gång. :) Nu ska jag och JullanBullan ut och röra på häcken. Vi ska klä oss som små paltar och tulta iväg med våra gå-stavar. Häärligt! :D Sen ikväll blir det gowdis och Beck.

This, we like!

Hugz /H


By the way...

Här är leggingsarna från Vila som jag köpte. Blev påhoppad av en sötgalen Elvis (vovvevalp) senare under kvällen (torsdags) men dom höll ändå. Det är riktiga grejer det. Om jag frös: Ja. ;)


Saturrrday!

Goodmorning!

Klev upp för någon timme sen, har spenderat mesta tiden vaken med att spela Wii (Mario) med Jullangullan idag. Ikväll vankas det DANS! (för ovanlighetens skull) med Kissekatten och ElinPelin! Mmm. :D Nu ska jag och Jullan spela spel. Ska gå och rota i skafferiet efter lite godis också. Jag behöver all energi jag kan få inför ikväll, fasen vad jag ska dansa!

Kiss /H


RSS 2.0