I'm going insane...













Oroa er inte för mig... Det här är bara en fas. ;)


Måsten.

Usch. Hatar att känna att jag måste göra så mycket nuförtiden, eller att måsta något överhuvudtaget. Det känns som att jag fått nog av det för en bra tid framöver. Nu idag måste jag skriva en rapport eftersom att den måste in senast ikväll. Sen borde jag ringa om sommarjobb men jag tror att jag skjuter upp det till nästa vecka... Slutar plugga i maj så då är det en hel jobbmånad kvar innan förskolorna slås ihop så förhoppningsvis kan jag skrapa ihop en hel del pengar då. Vi får hoppas! Hur det ser ut med jobb under mitten av sommaren, då fritids och förskolor slås ihop p g a barnmängden har jag ingen aning om, men skulle jag inte få något skulle det inte vara hela världen, hela hösten finns ju (+ att jag gärna är ledig under högsommaren). Och om jag bestämmer mig för att plugga borde det finnas jobb när förskolorna öppnar igen, ungefär en månad innan jag börjar plugga. Det blir bra detta!

Igår fick jag förresten värsta lyckokänslan över mig, jag har ingen aning om varför. Det var när jag och mamma satt och pratade om livet i bilen påväg hem från växthuset och jag insåg att man aldrig vet vad livet har att ge. Istället för att bli orolig för det, som vore min normala reaktion kändes det bara spännande och kul. För vem vet vad jag gör, var jag är och vem jag är med om några år? Visst känns det spännande om man tänker så? Däremot påverkas ju det av alla olika val jag gör och så vidare... Då gäller det att försöka göra rätt val och skulle man inte göra det, skit samma! Det kommer fler chanser och man kan alltid lära sig av sina val.

Med dom djupa orden ska jag sätta igång blev plugget. Sen får det vara nog med måsten för idag!

Ha en superb dag everybody!

/H


Kväll.

Godkväll!

Är mätt i magen efter gomiddag och lite godis på det. Jag hann till Sara the green bean för en snabbpromenad mellan hennes lägenhet och garaget där alla bilar står (dvs. 20-30 meter) vi hann runt ganska många varv innan hon blev hämtade av sin motha och fortsatte att prata där vi slutade igår. Vi kom på kloka saker som att bikini är snyggast att ha på inomhus då ljuset gör att man ser alldeles mjuk och gosig ut. Sen spanade vi på en av hennes grannar i bästa spinkarstil. ;) Vi kom överens om att skaffa walkie talkies och ge oss ut på äventyr i sommarnatten (när nu den infinner sig) jag ser redan fram emot det. Sedan traskade jag hem. Shit vilken temperaturskillnad det är mellan dag och natt! Självklart kom jag på att jag skulle gå in från baksidan som är full med snö och fick ett kilo i brallorna och skorna men det var lite kul att pulsa och ramla tills snön började smälta i skorna, då var det inte lika roligt längre.

Usch vilket meningslöst inlägg känner jag, eller meningslöst och meningslöst, mer ointressant kanske. Men jag hade i alla fall kul. :D Nu ikväll kring 11 blir det Beckfilm med mamma och syster. Jag tror att den heter "det sista vittnet" eller något, det blir mys. Gunvald levererar alltid. :D

Nu ska jag gå och knapra i mig lite mer gowdis. :)

Sov gott everybody! <3

/H


Vår, vår, vååår!

Jag impulsföljde med mamma till Piteå nyss för att hon skulle köpa lite plantor. People... Växthus ÄGER! Åk till närmsta ställe och gå bara in och lukta! Så underbart. Gick omkring och blundade och kände mig som att jag befann mig i skogen i en härlig halvtimme. Jag blundade för att få rätta känslan, gör det också! Varnar dock för att man kan blockera vägen för dom andra kunderna och krocka med någon (trust me). ;) Det här kommer jag att leva ett bra tag på... Tänk, om någon månad kan vi känna den lukten bara vi sticker nosen utanför dörren. Ljuvligt! Funderade ett tag på om jag skulle ta och odla något själv men så insåg jag hur dålig den idén är. Jag planterade ett tjugotal mammutträd förra våren (barrträd) och det är enbart mammas förtjänst att dom överlevde. Tydligen sprider barrträd ut nån skit i luften så att andra plantor inte mår bra så mammas egna fick en liten trögare start på grund av mina stickisar. Så jag tar tillbaka det där med att odla själv... Jag får köpa ett helt växthus och anställa någon som tar hand om det istället! ;)

Nu ska jag jag först skura golvet och sen ut och gå ut på prommis med Sara the green bean. Jag har i alla fall avklarat en av grejerna som skulle göras idag. Har inte gjort något klart på ett bra tag så därför klappar jag mig själv på axeln. Bra gjort, Hanna! ;)



Kisses! /H


Städning...

Okej, jag erkänner! Jag suger på att städa. När jag ska städa hos andra funkar allt toppenbra, men när man ska städa upp sin egen skit, varför funkar det inte lika bra då? Egentligen är det ju bara att göra det så är det klart! Istället kommer jag på en massa andra saker som jag borde göra. Som att sortera papper, lägga tidningar i nummerordning osv. Och städningen är ett sätt att skjuta upp pluggningen så nu ligger jag efter med ALLT! Både städning och plugg. Bra, Hanna, bra! ;) Sen har jag insett att jag nog är sämst på att dammsuga. Jag har hunnit dammsuga upp flera grejer och tvingats koppla isär dammsugaren för att få ut dem. Där ett tag hade jag lust att låta dom vara kvar, men tänk om någon saknar sakerna? typ som den här:



En fot till någon gubbe som kan hålla fast en mobiltelefon (mobiltelefonhållare med andra ord). Det konstiga är att jag inte har sett till den lilla gubben någonstans, han måste sakna sin fot! Sen, när jag fick ut foten ur dammsugaren ställde jag tillbaka den på hyllan. Så nu ligger där en svart liten fot utan ägare. Ser konstigt ut. Men så är det typ med många grejer härinne. Det är när man börjar titta sig omkring som man inser att man kanske borde röja ordentligt någon dag. Men samtidigt är det mysigt med alla småprylar. ;)

Nu SKA jag dammsuga klart! Sen är det bara skurning och pluggning som behöver göras. Haha!

Puss /H


Yesterday!

Fick som sagt lite järnpåfyllning igår och orkade knalla hem med en Magnetokänsla i kroppen (metallkarln från X-men) ;) Igår blev det filmkväll hos en kompis med Sara the green bean. Vi körde glasshävartävling och jag skratthostade kvällen igenom. Kul var det! :D Undrar bara om jag börjar bli förkyld. Säg inte det. För jag har planer i helgen! På lördag ska jag och Ninis hitta på något kul som jag verkligen hoppas innefattar dans av något slag. :) Efter filmen började hur som helst jag och Sara knalla hem, vi pratade om intressanta ämnen (karlar) och fick gå omvägar för att det var så intressant. Så väl hemma kändes det som att jag hade 10 isbitar i skorna istället för tår. Men det var det värt. :) Vi ska ta upp snacket idag. Härligt med promenad i sooolen! :D

Så det blev inget plugg igår, inte heller något pyssel. Då vet jag alltså vad jag ska göra idag! Men nu har även städning kommit på schemat så det ska jag ta itu med allra först. Ska dansa runt med dammsugaren i brist på danspartner. Kan dock bli lite problematiskt då det är lätt att snubbla över dammsugarsladden. ;) För att komma in the right mood lyssnar jag på denna:



Have a nice day!

/ Hanna

Home again.

Så är jag hemma igen alltså. Igår blev det fruktdipp i choklad. Herregud så gott det är. Ni som inte har testat - gör det! Frågar ni mig är päron, banan och apelsin godast att dippa med och självklart ska det vara mörk choklad, då smakar det ordentligt. :) Vi körde lite godis också som vi försöka grilla över värmeljus men dom blev mest lite svedda och bara lite varmare. Men gott var det också! :D När jag hoppade av tåget imorse slog det mig förresten hur sjukt mycket snö här. Älvsbyn slår allt!



Vi körde även kesella med lot of vanilla in. Det funkar jäkligt bra det med. Gärna tillsammans med chokladen. Åå nu blev jag sugen igen! Ska gå och äta mer myrstackar(e). :D



Det här är den bistra verkligheten. Så sjukt mycket snö. När ska allt vara borta? I juni? Och jag som hade övertalat mig själv om att våren inte alls var långt borta... ;)

Vad ska ni göra idag? Jag ska få järnpåfyllning och sen försöka snöra ihop ett arbete som ska vara inne senast onsdag. Hoppas att lusten faller på så att jag pysslar lite också. :D

Krams /H


A moment of brightness...

Kände mig riktigt pigg och vaken i skallen (not) klockan 5 imorse då vi masade oss upp för att jag skulle hinna med tåget hem. Därför gjorde jag flera intressanta iakttagelser...

Jag: Sara, har du tänkt på ordet tights. Det är ju som för att dom är tajta. Du vet. Taaaajts!
Sara: ...

Lite senare...

Jag: Alltså hon i how to lose a guy in ten days pratar ju typ som skånska fast hon pratar amerikanska. Amerikansk skånska. Och jag som har tyckt att jag inte hör skillnad på olika dialekter i amerikanskan.
Sara: Nej, inte jag heller.
Jag: Alltså, när man pratar om Amerika... Visst menar man USA då?

Ännu lite senare:

Jag: Tåget är tydligen för senat. Jag kom på att... tänk om det skulle få punka!

... Jag skyller allt på min sömnbrist. ;)


Söndaag!

Goodmorning sunshines! :D

Man vaknar upp, får höra av lillasyster att det är sommartid (ni har väl ställt om klockan?) tittar ut och ser värsta snöovädret. Toppen. Absolut toppen. Men det gör inte så mycket då vi har spenderat dagen inomhus och sett serier via internet (sex and the city, the vapire diaries, the mentalist osv.). Ikväll blir det chokladdippning med frukt och läskig film (Hide and seek) förmodligen droppar det in några kompisar till Sarapara också så kan vi skrika ikapp. ;) Nu hör jag att vi kanske ska försöka oss på att baka något också. Ja, vi får se hur det går. :D

Vad gör ni idag?

Upptäckte förresten att jag kanske har varit lite väl oshysst mot mina knän när jag har spelat teater och dansat. Det är ingen vacker syn! ;) Men då skulle ni se det jag har på höften...



Nu ska vi fortsätta se. Have a nice sundaay!

Hugs //H




Draaaag!

Jäklars vad mycket folk det var ute ikväll! Men det är väl för att det är löningshelg och allt. Inatt skakade vi våra bodys till dessa:





Nu ska vi vila, käka chips och melon. Duscha av oss lite svett och sen SOVA!

Nighty night everybody!

Kramar /H

Utekväll...

Tjosan!

Vaknade hyfsat tidigt idag, kring 11. Jag och Sara åt en storfrukost och tog oss sedan ner på stan där vi hittade lite smått och gott. Hittade en jättefin sailor-inspirerad bikini på lindex som håller pattarna på plats haha! :D Lite nytt nagellack från depend blev det också. Sen fick Sara ett nödsamtal från en kompis (karlar är verkligen skumma...) och avvek från platsen. Vandrade omkring lite själv innan jag åkte tillbaka till hennes place och köpte med mig godis, chips och saft som vi har stärkt oss med inför kvällen. Vi blir troligtvis fyra bruders som går ut. Lovely! Blev ju bar lite dans igår och inatt ska jag verkligen ta igen det. Nu är det tillfixning och nagellacksmålning som gäller.

Jag hoppas att ni får en superlördag alla mänsker.

Lev och njut! /H


Home again

Så var vi hemma igen. Khoma var jättebra. Jan, sångaren gav en så mycket energi eftersom att han är halvgalen på scen. Svetten yrde om honom bokstavligt talat. Vi gick hem från stan, en sträcka på några kilometer och jag som hade högklackat. Aj, aj mina fötter kan jag säga och så var det jääkligt kallt också. Men tillslut kom vi fram. Upptäckte nu när jag tvättade fötterna (mina skor färgar dem svarta, not nice) att jag har blivit alldeles skinnflådd på tårna av skorna. Det kände jag inte tidigare. Dom var väl så bortdomnade. ;) Imorgon ska vi sova ut och sen göra stan. Sen, på kvällen blir det kanske festande hos en kompis till lillasyster och därefter UTGÅNG. Vilket betyder dans, dans och mer dans! Ska spana efter någon ny, fräsig festgrej på stan att ha på mig. Och bikini ja, det får jag inte glömma! Hips vips är badsäsongen i full gång och så står man där utan någon. Fast att den plötsligt skulle komma snart är ju inte särskilt troligt, det snöade för fulla muggar i både Piteå och Skellefteå. Jag säger det igen: Jag är LESS PÅ VINTERN! Men nu ska jag ta och gosa ner mig under täcket och drömma om sommaren och allt jag vill göra. Här får ni ett pics av mig nu ikväll på nya håret, det är mycket rödare i verkligheten men min mobilkamera is bad. ;) Sov så gott allesammans!

Krams /H


Umeåopen

Heej allesammans!

Här sitter jag i Saras rum i Umeå. Vi ska ju på Umeåopen ikväll. Vi ska bland annat se Khoma. Ska bli superkul! Hoppas på att få shejka loss också. :D När jag anlände gick jag såklart vilse när jag skulle hitta hem till Sara. Det är en sträcka på typ 1 kilometer som jag gått flera gånger förut. Så typiskt mig. ;) Vi hade dans tidigare idag och det gick kanonbra. :) Däremot är jag så öm i höfterna på grund av alla blåmärken att jag hade svårt att ligga på sidan. Nej, nu måste jag börja röra på mig om vi ska hinna.

Ha en superfredag allesammans!

Kramar /H


Redhead

Wohohooo! Nu är jag RÖD kan jag meddela! Inte blekorange längre utan RÖÖÖD! Färgen kommer dock att mattas av efter ett tag och jag tror att det är bra då jag inte vill gå omkring och bli tagen för ett stoppljus. ;) Nej, riktigt så skrikig röd är jag väl inte men ändå. Röd. Me like. Bilder kommer förmodligen imorgon!

Sov gott allesammans!

Kramar i massor /H

Röttröttiröttrött!

Nu är färgen på G! Sitter förvisad i en gammal handduk vid datorn i väntan på att färgen ska verka. Fick veta av mamma att jag inte får duscha på 2 dagar efter färgningen för att den riktigt ska fastna. Och jag som ska ut på fredag och lördag. Toppen, då kommer folk att fråga runt vem som varit i ladugårn'... Men det gör inget, det luktar fränt men rätt gott. När man vänjer sig. ;) Får inte heller göra några plötsliga ansiktsrörelser just nu för då rasar det ner röda smulor överallt eftersom att jag även färgat pannan en del. Dock inte med flit. ;) Funderar om jag ska fortsätta se Australia. Hugh Jackman är hot! Ja, så får det bli. :D

Krrams! /Hanna


Lera...

Tjenis! Har några liter lera i håret känns det som. Det är sånthär... vad heter det nu, ja, rengörande, drar ut alla gifter. Har suttit och tittat på Australia (good movie!) och ätit medan det torkat. Känns som att jag gjort ett facelift eftersom att det stramar längs hela ansiktet. ;) Nu ska jag duscha ut det och sen i med härlig, röd färg som luktar hö och kaninbajs. Jaaa! :D



Kraaaams! /H


Suveränt!

Hello people!

Redovisningen idag gick helt suveränt! Under våran repetition på förmiddagen råkade jag hälla lite för mycket vatten i Gretas ansikte (när jag skulle "väcka" henne) men annars löpte allt problemfritt. Det var sjukt kul också att titta på alla andras redovisningar. Vilken fantasi folk har!! :D Jag blev dock trött eftersom att jag inte sovit så länge inatt, så jag sov hela bussresan hem. Nu har jag käkat supermellis - varm choklad och limpmacka med ost. Ljuuvligt! :D Och nu ska mamma hjälpa mig att färga mitt hår så att jag är ett riktigt redhead till helgen! :) Åker till Umeå direkt från skolan imorgon så jag måste se till att få med mig allt jag ska ha med. Vilket jag just nu inte alls vet vad det är. ;) Här får ni lite galna pics från idag:



Det här är två tjejer i klassen, den sista, och absolut superfräna redovisningen. Ser ni hur dom har gjort? När dom vandrade in i klassrummet såg jag först inte vad det var och tänka "wtf!? Minimänniskor!" ;)



The bitch (eller påskkärring) herself. ;)

Ska försöka slänga upp en bild på mitt hår efter färgningen. Nu måste jag rusa om det ska hinna göras.

Hörs senare! Hugs!! /H


Bajsmovie

Okej... detta var verkligen Wallander - the bajsmovie. Vad hände egentligen i den tänker jag? Det var mest bara ett orange dis över hela filmen (skulle väl likna extrem värme) och folk som bara sprang runt och svettades hela tiden. Sen hade dom gaalna kameravinklar! Filmade från baksätet när dom tillexempel pratade i bilen så att man bara såg en liten del av ansiktet. Så var det hela tiden! Till och med jag började känna mig varm och febrig. ;) Nu är det verkligen, absolut läggdags. Ska upp före tuppen och alla grisarna imorgon då vi har TEATERPREMIÄR! Oj, oj, oj. Hur ska detta gå? Hur det än går ska ska det bli jääkligt kul och det är det allra viktigaste. :D Imorgon kommer förresten en påskkärring förmodligen hit och gästbloggar. I wonder who she is. ;)



Godnatt och sov gott mänsker! Kramar /H


Shake ya booty!

Känner ni inte dansmusklerna rycka? Hittade inte en av låtarna jag verkligen älskar att dansa till, har så dålig koll. Men här är tre som förhoppningsvis ska få er i gung. :D Lyssna och njuuut!



Black eyed peas - Boom boom pow



Let me present: Solomon Burke med cry to me *älska*



Taio Cruz med break your heart

Nu blir det snart myrstackar och Wallander med mamma, kanske någon fler hänger på, vi får se. Mys blire i alla fall. Myysigt! :D

Kisses! <3 /H


Hemma!

Nu är jag hemma igen, lite mer järnberikad och med en bultande höft. Fick en häärlig chokladbok av mamma också när hon hämtade mig. Tack mamma! Jag ska garanterat baka från denna. Funderar på att ta med den till chokladgalningen i Umeå så att vi kan baka tillsammans. :D

Wallander hade förresten kommit idag så ikväll ska vi se den. I liike it. :D Men jag är grymt sötsugen redan nu så jag undrar om jag kan övertala mig själv att försöka laga något. Eller så går jag helt enkelt och äter lite choklad. Det funkar det också. :)



Nu ska jag börja jaga lite härliga höftvickarlåtar, hörs om ett tag!

Hugs /H


Oh, I'm falling!

Så fick man spela galen påskkärring igen, vi körde våran generalrepetition idag. Heter det så? Vi hade inte med oss riktigt alla grejer så vi fick improvisera en del. Greta hade hittat en lång planka ala "jagharlegatihavetihundraår" som fick tjäna som kvast. Tyvärr var vi så våldsamma att den gick av. Så nu har vi en mindre "kvast" (dvs den längre biten) men det funkar nog lika bra. När vi skulle spela upp scenen där "kvasten blir galen" halkade jag såklart och landade på höften jag inte slagit tidigare så nu är den också svullen. Hahaha ;) Blev alldeles svettig också eftersom att vi lagt in dans i början, men det blir bra detta! Vi får in slöjd, dans, drama, musik och grejer i vår teater. Önskar nästan att vi kunde filma grejer så att ni kunde få se. Det är sjukt kul. Måste bara komma ihåg att Greta heter Hilda och inte Greta alltså. ;)

Nu ska jag snart börja dra mig mot bussen, ska hem två och få dropp när jag kommer fram. Resten av dagen, eller åtminstone en del av den tänker jag försöka spendera ute om det blir lite varmare. Tänk, snart är våren här! Ska förresten kolla upp vilka coola kurser man kan läsa i Umeå. Bara för att jag är nyfiken *host* ;)

Skulle ju förresten ladda upp lite goa danslåtar idag, det höll jag på att glömma. Får göra det när jag kommer hem. Idag kommer senaste Wallander ut också tror jag. Great. Då vet jag vad jag gör ikväll. :) Ska förresten be mamma göra mig till ett rödare redhead också. :D

Kramar till er alla! /H





P.s. ge mig ett sånt här ägg från bluebox.se så blir jag glad! :D d.s.


Två alvedon och en dusch senare...

Åå, jag älskar alvedon! Vips så är smärtan borta! Eller vips och vips... Tog två alvedon, duschade en halvtimme, knaprade choklad och såg på love actually och insåg plötsligt att jag inte hade ont längre. För att fira detta kom jag på en liten dikt om alvedon:

Tack alvedon, för att du finns när jag har ont i magen.
Du lindrar och jag slipper magont hela dagen.


Hahaha nu känner jag att det verkligen är tid för mig att gå och sova. ;) Självklart ska man bara ta alvisar när man verkligen behöver, jag menar inte att få det att låta som att jag proppar i mig det jämt, det gör jag verkligen inte. :)

Tänkte leta upp lite goa danslåtar och bilda en hel danskavalkad tomorrow. Vi behöver lite höftvick och dansryck trots att det "bara" är onsdag. Eller hur? :D

Godnatt people! Hugs. /H


Oaaj!

Godafton! Här sitter jag med mensvärk. Varför blev det sagt att det bara är vi kvinnor som måste plågas av det? Som tur är har jag min vän alvedon i skåpet och som jag funderar om han ska få slinka ner i min lilla magsing. Jag inbillar mig att jag är rätt smärttålig men när det kommer till inre smärta så finns det inget som hindrar mig från lite smärtlindring, man ska för katten inte behöva vandra omkring och känna som att underredet håller på att rasa ut heller! ;)

Idag planerade vår grupp en teater om två galna påskkärringar som vi ska visa upp för klassen på torsdag. Jag blev den elaka och stressade. So not me. Och så kul! Greta fick vara den sega och flummiga, lite mer som mig själv alltså. ;) Resten av dagen har jag mest spenderat med boken Inspärrad av Teresa Cooper. Så förjävlig bok alltså, det handlar om hennes tragiska uppväxt och alla överjävliga vuxna som ser till att sabba allt dom kan. Det som är ännu mer hemskt är att det hon utsätts för sker på 80-talet någon gång. Då levde jag. Känns sjukt att såna grejer (institutioner där dom låste in och drogade ner flickor utan anledning) fanns då. Och kanske fortfarande finns? Huua. Men det är en bok jag verkligen rekommenderar! Men se till att ni inte är i något gråtarmode då, den är nog hemsk ändå.

Nu gör sig magen påmind igen. Aj, aj. Den vill tydligen att alvedonen ska få joina fiskpinnarna jag just ätit. Så får det bli. Ha en härlig kväll alla, det som är kvar av den! Imorgon bär det av till skolan igen för att köra lite genrep med rekvisita och allt. :)

Hugs! /H


Goodmorning Homies!

Upp tidigt idag. Har faktiskt skola (!!!) och som ni ser nedan gjorde jag klar all städning igår. Hurra för mig! :D Okej. Jag måste erkänna att jag slängde in det allra sista, småpinalerna jag inte visste vart jag skulle sätta. Ska fixa det idag. Igårkväll försvann jag förresten iväg med Sara the green bean till en gemensam kompis där vi pratade bort ett par timmar. Kul, kul. :D Vad ska ni pyssla med idag pussgurkor? Jag antar att det blir en halvtidig dag för mig idag. Hemma typ 3-4 så det är heelt okej. Kul att åka till skolan också och träffa lite folk. Hoppas att ni får en bra tisdag! Det tänker jag försöka ha. :D

HUggggs! /H




Halleluja!

Vet ni vad? Det går faktiskt framåt, chockerande nog. Det brukar alltid bli halvklart när jag ska städa, men nu känns det faktiskt kul och då är det lika bra att fortsätta när det känns så. Beror kanske på min våldsamma rastlöshet eftersom att detta i alla fall gör att jag känner mig sysselsatt. Tog ett kort uppehåll för att äta fisk och potatis. Prövade ansjovis för första gången och det rekommenderar jag inte! Det smakade som slemmig fisk dräkt i förgiftad pepparkaka. ;) Och jag som inte ens gillar peppisar! ;)

Nu ska jag fortsätta, men ni ska få se några grejer jag har hittat... 

     

Först: Jag är en sucker för solglasögon. Köper dem och använder dem aldrig. Dessa hittade jag, känns mycket bekvämare än många andra jag har, men eftersom att jag redan har hittat pilotbrillor att ha i vår så skippar jag nog dessa. Sen så  har jag hittat två... ser ni vad det är? Kapsylöppnare! vem behöver två liksom? Jag behöver ingen alls eftersom att vi redan har. Men eftersom att jag är en liten spargris så ska jag ändå har kvar dem. När jag får ett eget boende kan det vara bra att ha (Ja, ni hör ju, jag övertalar mig själv att spara saker så. ;) sen har vi inte en ring utan en brosch! Insåg att det kunde bli en skitsnygg ring men jag vette tusan hur jag skulle lyckas fixa den till det så den åker nog i soporna. Hittade en massa andra broscher också, la dom i "kastahögen" och gissa om jag inte kliver på dem där de ligger med nålarna uppåt? AJ! Ska lägga undan dem på ett mer säkert ställe.

Just det, fortsätta städa var det ja!

Hugs! /H


Godmorgon!

Gissa vem som just vaknade? Jo, jaag! Idag ska jag försöka vara lite produktiv. Jag ska städa mitt stora, gula skåp där jag samlat på mig mängder med skräp. Inget får plats där nuförtiden. Eller okej, jag trycker bara in allt och staplar på varandra. Men det ska bli intressant och se vad som döljer sig därinne. Hittar jag något speciellt så ska jag visa det. ;) Tusen tack för era kommenterar förresten, dom värmer så oerhört. :)

Vad ska ni göra idag?



Ja ni ser ju... Och detta är bara tre av fem hyllor. Kommer att ta hela dagen!



Kram /Hanna


Gårdagen

Känner av fossingarna av gårdagen. Jag dansade som aldrig förr. Har aldrig heller svettats så mycket som då tror jag. ;) Jag hatar att svettas bland folk jag inte känner men på dansgolvet, där det är mörkt och bara pulserande musik känns det helt okej, då jag vet att alla svettas minst lika mycket som mig. Håller på att träna upp lite dansmoves i taget. Då är det bra att man har människor runt omkring att inspireras av också. :) Sen var jag bland fantastiska människor och det drog ju inte ner stämningen precis.

Idag ska jag ut och åka skidor, arbeta lite med musklerna så att jag inte får värsta träningsvärken (som jag brukar slippa nuförtiden. Yey!) och för att få vara ute i den häärliga solen. Till helgen ska jag och Sarisparis förmodligen på Umeåopen och se Khoma, en "gammal" lärare till henne är sångare i bandet. Kul, kul. Sen ska vi förhoppningsvis ut och dansa någonstans på lördag. Om det blir i Piteå eller Umeå får vi se. Ut ska vi i alla fall, det har jag bestämt. Det har blivit mitt nya beroende. Hahaha inser nu att det är söndag och fortfarande helg idag och jag planerar redan för nästa. Men jag mår bra av att hålla igång. Så då ska jag se till att göra det. Ingen som tar skada av det, bara jag som får bättre kondition och bättre på att dansa. :)

Tyvärr blir det inga foton sen gårdagen, hade inte kameran med. Men det kommer fler gånger (ja, varje helg resten av livet typ ;)

Ha en härlig söndag allesammans!

/H


På väg...

Nu ska vi snart ut!! :D Sara the green bean har landat och snart ska vi bege oss iväg. Vi ska förbi en sväng på sjukan, mormor har lunginflammation och sen ut och fika innan vi drar iväg för att dansa all night long. Detta blir bra, säger alla mina dansmuskler. Och det känner jag också. Ha en superb kväll alla!

              







Kisses /H


Utekväll!

Härliga lördag. Sov till 1 idag. Har precit blivit mätt i magen av mammas goa plättar. Förbereder mig mentalt med Iggy pop - real wild child inför kvällen då vi ska ut och partaja. Det ska bli hur kul som helst. Vi kommer att vara många också! Några har jag inte träffat på jättelänge, ska bli skitroligt! :D Nu ska jag fortsätta att peppa. Lyckas kanske få upp lite outfitbilder senare, vi får väl se.

Ha en bra lördag allesammans!

Krams /H


Äventyr...

Idag vaknade jag av att Sara kastade min mobil på mig då hon väckts av larmet och inte jag. Så jag stängde av det och somnade sittande mot sängen. Var som vanligt jättestressad när jag skulle iväg med bussen (till Piteå!) så mamma fick tokköra. Kom ihåg att ta med min älskade ipod som jag ju laddade inatt. Jag slet upp plånboken och stängde aldrig väskan så när jag skulle ut ur bilen på busstationen (bussen stod inne) tappade jag ut grejer ur väskan. Jag rafsade upp det och tog mig in i bussen. När jag betalat och sätt mig kan jag inte hitta ipoden. Inte någonstans. Så börjar bussen köra och jag tittar ut. Där ligger den. Ringer hysteriskt till mamma och ber henne åka tillbaka och hämta den. När hon kommer tillbaka har en traktor plöjt upp all snö. Just där. Min ipod är för evigt (mest troligt) försvunnen. En normal människan hade kanske kunnat ropa till busschauffören att stanna men inte jag såklart. Kändes nästan lite symboliskt. Jag har fått den ipoden av mitt tvillingbär. Och nu har jag den inte längre. Jag kan ungefär gräma mig i 100 år när såna här grejer händer. Och det kommer jag förmodligen att göra nu också.

Började gråta på bussen (tro mig, jag gråter inte så enkelt) och det bara forsade. Väl framme fick Evve ta emot en rödmosig panda (sminket försvann all världens väg) med skunkandedräkt. Nice. Men nu har jag tänkt igenom detta och insett lite saker:

Det var bara en sak.
Det var bara en sak.
Jag kan skaffa en ny.
Jag kan inte älta det i evigheter.
Nästa gång ska jag ropa.
Jag ska sätta upp ett litet kors som minne vid närmsta snödriva på busstationen.

Väl framme i Piteå efter lite mer ältande fixade jag och Evve lite fruit som vi dippade i mörk choklad. Elins morotsmuffins fick också joina oss. Gott! :D Sedan, kring 1 träffade jag Maria och begav oss till hennes Mats. Det blev en helfrisering av Rally the rabbit. Vi tog oss också till en djuraffär i närheten där vi kikade på ormar, supersöta Rosie-kopior och en tarantella. Shit alltså. Jag tänker aldrig skaffa mig ett "dött" djur... (orm, ödla, spindel you name it). Vi stod och iakttog lite ödlemat också bestående av mjölmaskar, syrsor och annat gott. ;) Sedan lagade Mats go-mat och så avslutade vi med Marias goooda vita chokladkladdkaka! :D Sen skulle jag hinna till bussen. Jag hann inte till bussen. Så vi tog en sväng förbi Marie, kul, kul! Första gången jag hälsar på i "nya" lägenheten. :D Vi hann testa lite Xbox - lips (typ singstar) vi sjöng Barbie girl. Ibland tror jag att det är bra att jag hör dåligt. Har ni lyssnat på texten? Herregud alltså. Att jag kunde dansa till den. Men jag hade ju uppfunnit en egen text till den (på grund av att jag hört så fel). Kanske jag borde bli låtskrivare? ;)

Så nu är jag hemma. Är fortfarande mätt och lite härligt trött. Imorgon blir vi världens gäng som först ska fika lite på Nodo och sen bär det av ut på Challenge. Ljuvliga tider! :D

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Yum. /H 


Godkväll!

Sitter här och nördar och laddar min ipod med nya, fräscha låtar. Eller nya är dom väl inte, men jag har inte lyssnat på dem på länge. Det blir Bon jovi, Cyndi lauper, Bruuuuce, Gun's and roses och en del andra. Häärligt! Då har jag något att lyssna på imorgon när jag åker till Piteå. Först ska jag träffa Evve, fika och mysa, sen ska jag till Maria och hjälpa till att klippa hennes lilla rufsiga kanin och bli bjuden på middag! Gottgottigottgott. :) Nu ska jag och Sara försöka hinna se något på tv innan det bär av till sängen. Jag var förresten hos Elin idag och fikade DELUXE! Vi åt supergoda morotsmuffins med go glasyr och doppade frukt i mörk choklad. Hääärligt! :D

Huggis! /H


Mitt skapande...

När andra saker förändrats och flutit bort har jag återupptagit mitt pysslande och skapande med nya krafter! Känns så härligt. Det här ska jag fortsätta med. Jag mår bra av det känner jag. Så här kommer det lite foton. :)



Ni minns väl Gilbert? Här är han inte klar. Jag funderade om jag skulle göra honom lite vampyraktig. Här är resultatet:



Här har vi Gilbert och hans lilla kompis, fåret Lichtenstein. :) Dom bor i telådan bakom.

Sen har vi lite örhängen...



Har gjort fler, men har enbart använt dessa. Dom kanske ser stora och klumpiga ut men eftersom att dom är av tovad ull är dom superlätta! :) Har blivit beroende av melon också på sista tiden så det passar bra. :)

Slutligen...



Har vi lite nytt material från Tiimari som jag handlade i Umeå då dom hade utförsäljning. Så det ska bli fler örisar av detta! Måste dock fundera lite över vad jag vill göra. Dom färgade arken är filt i olika tjocklek. Lätt att klippa och lätt att bära. Bra, bra. :)

Nu ska jag gå och fortsätta svettas. Det är hur varmt som helst här. Chokladen på bordet smälter bokstavligt talat. ;) 

Tjao! /H


Förändring.

Godkväll!

Här kommer efterbilder på mitt haircut. Observera att gulliga Kristin lockade mitt hår också. Lockigt är det vanligtvis också, men inte så lockigt. I like it. :)

































Frisöören

Goddag!

Ljuvligt, ljuvligt med sol! Jag blir bara så glad. :D Idag ska jag och klippa mig också. Behöver en uppfräschning. Bort från det gamla. Både fysiskt men psykiskt också. Förändra lite. :) Vill ha mycket flikning längs ansiktet och så klippa upp det lite mer och sen får vi se. Kristin, min frisör kan verkligen göra underverk. Hon är superduktig. :) Har förresten påbörjat ett örhängeprojekt som jag tänkte börja visa upp. :) Får se om jag hinner få upp bilder redan idag kanske. :) Här kommer en bild på mitt hår så sent som igår. Förhoppningsvis ser ni en helt ny människa i nästa inlägg. ;)

Tjao! /H


Tisdag.

Fick riktigt tänka efter vilken dag det egentligen är idag. Tisdag var det, ja. Blev en Harvest moon natt inatt vilket betyder att jag stannade uppe till 3, sen upp kring 11. Louise ringde och satt ensam på kanis med sin snowboard så jag åkte dit som stöd. ;) Jäklar vad läskigt det måste alltså, att fötterna sitter fast på en liten platta. Herregud vad jag inte skulle våga åka det. I slalom kan ju skidorna iallafall lossna från fötterna. Fast nu åker jag ju inte det heller. ;) Längdskidbackar är alldeles nog för mig. ;) Speciellt då jag fick ett infall tillsammans med SteveO om att åka nerför isig backe längs en bilväg. I slutet av backen fanns en stor snösträng som jag stappade i och föll raklång över. AJ I HÖFTEN! Så nu har jag ett snyggt blåmärke, en och en halv vecka senare. ;)

Sen är jag trött på denna kyla och skitsnö som alla andra! Jag vill ha sommar! Bad! Sooool! Ledigheeet! Och så skare bli, får bara vänta någon månad till... I veckan börjar jag om på mitt järndroppsgrejs. Börjar förhoppningsvis må bättre i kroppen (iallafall) efter det. Let us hope. :)

Nu ska jag försöka masa mig ut i solen igen.

Krams! /H


Längesen nu...

Det känns som att tiden går långsamt och snabbt på samma gång. Vardagarna flyter liksom ihop och vips är det helg på helg på helg. I like it. Jag har varit och våldgästat lillSara i Umeå i en hel vecka och återvände hem idag. Vi har haft det fantastiskt kul och pratat, pratat och pratat. Eftersom att vi båda har varit med om liknande situationer ungefär samtidigt känner jag att vi förstår varandra på ett sätt som andra kanske har lite svårt med då de inte har samma känsla i kroppen. Sen har vi ätit godis hela veckan. En bra terapi och hungersdödande grej. Inte nyttigt kanske men gott! Vi har varit ut och skakat på våra bodys också och lillalillasyster kom även och gjorde stan med oss i fredags, det var jättemysigt. Är ledig från allt vad skola heter nu, inte självvalt utan det är bara så. Lyckligtvis. Jag försöker att göra saker som får mig att må bra, som gör att vardagen känns mer uthärdlig. Därför har jag återupptagit ett nytt beroende:



Robin Hood! Åå vad den serien är lättsam och bra. The most sexy nasty beast är tyvärr inte med. Guy. Grr! Och bara för att han inte fick vara med på gruppfotot får ni här en helbild av enbart honom. Enjoy!



Alltså... jag skulle kunna äta upp honom!

Nu skriker sängen. Kom, Hanna, kom! Så det är väl bäst att jag gör den till viljes. ;)

Kramar! /H

p.s. har insett att jag ska fortsätta med mitt pysslande också, det gillar jag så det ska jag ta mig tid att göra. Har nya örhängen på G + fått tag på lite ull, så nu blir det att tova av! :) d.s.


Myys!

Howdy!

Nu sitter jag hos Evvelajnan och förbereder mig mentalt för allt godis, dricka, paj och mariekexkaka som vi snart ska trycka i oss. Yummie! :D Kanske vi far ut och skakar lite på våra bodys också. :D Nu ska jag gå och stödja Evve i köket som ska vispa vaniljvisp. Ha en trevlig fredag alla!

Hug - H

Sistone...

I tisdags fick vår fina Timotej (bunnybun) somna in på grund av en stor böld under magen som gjorde ont och som gjorde att hon hade svårt att röra sig. Jag saknar dig gulligull! Och hoppas att du har det bättre, äter gräs och springer fri. Vi ses igen sötnows!

Jag har blivit ett singelbär istället för tvillingbär också. Jag kan ju säga att det fallit mycket tårar på sistone. Märker att jag lätt känner mig tom i skallen nu när det händer grejer. Jag orkar liksom inte tänka på allt samtidigt. Kanske är kroppens sätt att klara av det genom att bara ta in och tänka på några saker i taget.

Hela familjen har varit samlad på sistone också och det har känts som en nödvändighet för att det ska börja kunna kännas bättre. Så jag är alltså tillbaka in Älvsbyn again. Vet dock inte hur det blir i sommar. Jag och Sarapara kanske söker jobb i Umeå och kular på där. :) Nu slutar jag ju skolan till våren och är fri som en fågel (även fast jag inte vill känna så) så jag kan ju göra vad jag vill också. Det känns läskigt.

Men det ska jag inte tänka på nu. En sak i taget. Inte oroa sig över något som kan bli skitbra. Planera med glädje. Ta en dag i taget. Ta dagen som den kommer. Njut av nuet. Lev här och nu. Be positive. Och så vidare. :) YES!!

Har känts viktigt att ha saker att se fram emot på sistone, för att orka med all tomhet och att dagarna känns superlånga. Så ikväll ska jag på bio. Det bli Alice i underlandet. Hur jag nu ska våga se den. Men det ska nog gå bra eftersom att jag kommer att sällskapa med Storasyster och Sara green. :) Sen, imorgon, kommer systerSara hem från Umeå! Det blir så kul. :D Då ska vi åka en massa längdskidor. Jag, Charlotte Kalla, har tävlat mot Björn Ferry (Sara), både i måndags och tisdags. 5 kilometer per gång. Idag skidrade jag med SteveO, det lev halva sträckan eftersom att hon (Charlotte - jag) inte var i toppform. (Jag vilar tills stafetten mot Ferry). Sen kom hon smart som hon är på att dom skulle åka nerför isig backe i väntan på skjuts. Det resulterade i att hon stappade fast och föll som en fura. AJ I HÖFTEN!

Jag: Aj, aj, aj, AAAJ!
SteveO: Vad är det?
Jag: Jag tror att jag har brutit höften!
SteveO: Och jag kanske inte kan få barn!

Bara för att jag fick ett plötsligt infall imorse och råkade sparka honom mellan benen imorse samtidigt som jag vrålade "KIAIII!" Sitter här med en höft som känns jättesvullen. Aj, aj, aj. Måste ha skjuts överallt hädanefter. ;)

Imorgon ska jag till Evelajna mysa med henne och Nina, äta god paj som jag ska göra och bara vara! Härligt, härligt. Ska försöka hinna köpa kjol på gina också som jag suktat efter och som kommer att se megabra ut till min dalmatinerbody från Monki. :) Oj, vad konstigt det känns att prata om vardagliga grejer. MEn det är nog bra. Då får jag tänka på annat.

Nu ska jag gå och fika innan jag ska gå till min terapigrej (Harvest moon) :).

- H


RSS 2.0