Wii-day!

Nu har alla sweethearts farit, men snart kommer min BullisGullis hem. :) Steffe, Julia och Elin har varit här och nött mitt nya spel med mig. Det är såååå kul! :D Vi har hunnit köra en hel del andra också, ätit pizza, popcorn och choklad. Yum! :D Jag längtar redan efter dom. Men snart är det ju nyår och då kommer ju jag. :D Det där med nyår ja... jag som sa att jag inte skulle fara emellan... det blir nog så ändå. Men what the heck, det blir säkert jättebra. Vissa gånger får man ju göra så om man ska hinna träffa alla man vill träffa. :)

Jag har förresten satt upp mina fågelbollar idag. En har redan ramlat ner men jag vågar inte gå ut och frysa brallorna av mig för att sätta upp den så jag gör nog det imorgon. Ingen liten pippi har hittills vågat sig fram, men det är nog för att skatorna fortfarande håller koll på vad jag sätter ut på balkongen. Det kom en när jag satt och såg på tv och det var som att han undrade: "hey, vart är mitt bröd din gris!" och jag har ju lovat att sluta mata dom med bröd. Så nu är det fritt fram för småpippisarna så fort skatorna slutar med sin bevakning av våran balkong. Ikväll ska jag och älsklo fortsätta se Bones som har blivit en julsysselsättning. Bones är bra! Och så lättsamt liksom, fast det är lite småäckligt ibland. Nu ska jag gå och äta mer choklad och nu kom visst lillgrisen hem också! Yes! :D

Här får ni lite örongodis! Visst spritter det i dansnerverna!? Jag vill bara kasta kläderna och dansa galet. Men jag orkar inte... min wii-träningsvärk gör sig påmind. ;)



Kisses! /H

Skoor!

Howdy! För oss galningar med stora fossingar så rekommenderar jag verkligen Laredoute.se! Mina fötter, som drar 46:or ska jag försöka klämma in i dessa raringar på en storlek mindre:

                

Och det ska nog gå bra, hoppas jag. :D Igår var det ju kalas! Kul som tusan och en hel del folk. Jon och Louise gav Mattias två vapengrejer till Wiiet så nu känns det ännu mer verkligt att skjuta zombies. ;) Sen satt vi flera timmar och nördade med mitt nya spel. Det var superkul! Det blir roligare och roligare ju fler man är tycker jag. :D Idag har vi en del tårta som ska ätas upp, inte mig emot. Och så åker jag snart till Älvsbyn för en snabbsnoa där. Lillasyster åker tillbaka till belgiska landet idag! Eller imorgon landar hon där, men måste åka idag för att flygen går såna dåliga tider. Nu ska jag gå och äta tårta! Kisses! /H


Ja må han leva...

Idag fyller min andra hälft 24 år. Grattis baby! :D Så jag har bakat tårta och fixat runt. Nu ska jag och han sätta oss och spela mitt nya spel, New mario bros tror jag att det heter. Jag önskade mig det så jag fick det i julklapp. Annars har jag fått massa andra grejer, tillexempel fågelfrön! Nu kommer pippisarna att bli glada! Det var skalade solrosfrön så vi kommer inte heller att få en massa spill på balkongen. Och det är perfekt att jag fick det nu eftersom att det är typ en meter snö på balkongen vilket gör att dom inte skulle kunna hitta bröd om jag slängde ut det. Sen fick jag fågelmathållare jag också önskat mig! Dom ser lite ut såhär:



Fast dom har sugpropp så man sätter dom helt enkelt bara på rutan och så finns det två sittpinnar i vardera ände (dom har hål som på bilden) och så kan dom sitta där och knapra. :) Sen fick jag ett presentkort på att göra hål i öronen! Yes! Jag funderade först om jag skulle göra två i det ena bara, lite sjörövaraktigt sådär. Men så kom jag på att jag kör i båda och sen får jag väl göra ett till i det ena örat. Det blir nog jättebra. :) Sen fick jag böcker jag önskat mig och en hel del annat. Det blev ju en hel del omkringåkande hela julaftn så jag var ganska trött när det närmade sig midnatt. Vi hade förresten världens sötaste tomte som höll på att skaka av alla armarna. Gulliga mamma. :D Dagen efter julafton är också underbar! Nu har jag som tradition att stiga upp sent den dagen, ta täcket och lägga mig i soffan och se bra saker på tv (som Bones, som vi har nött järnet på) och sen ligga där hela dagen. Ljuvligt! :D Ska försöka ha någon fler sån dag innan vardagen kommer och knackar på. Men snart är det ju nyår också! Så då blir det att slappa på också. Häärligt! :D Har fått flera inbjudningar på nyår, vet inte hur jag ska göra. Men inte åka omkring i alla fall! Det är ett som är säkert, för jag blir så trött av det. Det var något mer jag skulle säga... Just det, igår var jag och mamma på mellandagsrean och jag fick en massa kläder. Såå härligt! :D Nu ska jag gå och joina mitt gull!

Kisses and hugs! /H


Dan före dopparedan!

Heeej på er!

I förrgårkväll (måndag) var det pepparkaksbak, igår julklappsinhandling och idag - sista julklappsfixningarna, julgodisbak, vänträff och sen bär det av 10 mil ut i skogen! Imorgon, julafton blir det älvsbyn för hela slanten. Jag har förresten hittat en chokladlåda från Cloetta som jag KAN ÄTA! Halleluja! Ville bara säga det... Den är röd och vit och finns på ica och coop. 3 för 100:- om någon skulle vilja ge mig det. ;) Jag brukar ju oftast få sitta och dregla och se andra äta eller tvinga i dom de äckligaste chokladbitarna men i jul kan någon annan göra det på mig! Det är bra att även bli glad för small stuff. Nu hinner jag inte skriva mer. Mycket ska göras. Just det, vi ska ju storjulhandla idag också, jag och min karl så att vi slipper handla under mellandagarna och så, då min karl förresten jobbar. :( men det får gå det med! Bara måndag till onsdag. Sen blir han ju 24 på söndag. Wihii! Så jag ska försöka mig på att göra egenhändigt gjord tårta också! :)

Nu vill jag passa på och önska alla en magisk, underbart härlig....

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


Montdag.

Howdy!

Idag är en tvättar, diskar, bakar (?) och åka-till-Älvsbyn-dag! :) Jag har mycket skola jag egentligen borde göra men det jag gör just nu får mig att må bra så det är huvudsaken känns det som. Stressen och allt med skolan får jag ta lite senare. Jag har tid till det och får ta mig tid. Har längre jullov än många andra så jag ska inte klaga. Bara göra upp klara riktlinjer om när jag ska plugga så jag slipper ha dåligt samvete och dålig koll på vad jag ska göra och när jag ska göra det.

Idag övveraskade förresten naturen mig. Det är snö överallt. Det är riktigt jäkla härligt. Okej för gult, dött gräs, men snö! Mmm! Jag lär ju bli less i mängder men just nu känns det väldigt välkommet. Detta betyder att vi kommer att få en riktigt vit jul i år. Jubel, jubel. :D

Läste förresten igår att Brittany Murphy avlidit, bara 32 år. Det är så sorgligt. Hoppas att hon mår bättre där hon är nu. :)

Nu ska jag ner till tvätten.

Toodiloo! /H


A little bit music.

Här får ni njuta av Eyes on the price.



Peace!


Söntag.

Så var det söndag. Hej förresten! Igår blev det en julgransuppkånkning och sen en hel del pyntande. Jag älskar ljuset som julgransljusen ger! Sen bjöd Mattias mig på bio. Avatar. Som var mycket bättre än jag någonsin trott. Det är en film om livet, om allt det andliga och allt som finns runt oss som vi inte lyssnar till eftersom att jag tycker att vi är så blinda av... ja... av att inte kunna se allt fint i världen. Se den om ni får möjlighet! Om inte för själva handlingen så för den otroliga miljön. Vi hade kunnat se den i 3D men valde det vanliga, 2D, eftersom att det dels var dyrare i 3D men också för att jag lätt får ont i skallen av att se 3D och så känns det som att man vindar med ögonen fast man inte vill. Hursomhelst blev jag jätteinspirerad av filmen. Jag vill också vara en 2,5 meters blå exotisk skönhet med jättestora gula ögon och rastaflätor. Jag, vill, vill, vill! :D

Imorgon ska jag nog till Älvsbyn. Hääärligt! :D Då ska jag fixa dom sista julklapparna också. Var ner på stan idag och gick i mina kokheta täckisar. Nog för att jag gillar att inte frysa men nog var det härligt att komma ut i kylan igen. ;) Jag hittade julklappar till mamma och Mattias. Lovely! Nu är det bara några få kvar! :D Nu ska jag bege mig till Evve och hämta en bok jag upptäckte jag är försenad med att lämna in, hoppas att jag inte får böta!

Huggis /H


Saturday.

Howdy!

Jag somnade rätt tidigt i soffan igår. Vaknade där 6 imorse och gick och la mig i sängen. Härligt! Nog för att soffan är skön, men man kan inte sträcka ut sig på samma sätt. I need space när jag sover. Haha det brukar min karl få erfara! ;) Idag ska jag försöka mig på att baka lite julgodis så att vi har till jul. Grejen är att ju längre från jul jag gör dem, ju större är risken att dom är slut innan jul. Men jag ska nog ändå göra det så att jag hinner. Sen såg jag att affärerna här även har öppet imorgon. Sweet! För jag är inte klar med mina julklappsinköp. Idag tror jag att det mest blir bak, tvätt och plugg. Alla tre grejerna känns som att de måste göras. Plugget kommer först. Det blev förresten ingen granuppsättning igår. Jag hopppas att det blir idag istället. Huuuugs! /H


Freitag

Så var det plötsligt fredag... Vart tog veckan vägen? Det går så otroligt snabbt nu. Snart är det jul! :D Åå så härligt! I år blir det att fira jul på tre olika ställen. Första anhalten är hos Mattias pappa dagen innan jul, förmiddagen på julafton hos hans mamma och resten av dagen hemma hos mamma och pappa! :) Det är klurigt att få det att gå ihop men jag är så glad att vi ska vara hemma på kvällen, det om något tänker jag inte gå miste om! Och förhoppningsvis hinner jag hem redan till kalle anka. :) Jag vet inte riktigt vad jag har gjort i veckan... Det har varit en hel del skola, grupparbete, julklappsinköp och igår kom Jon, Louise och Saraaa! :D Så vi var en hel drös som spelade wii och åt tacos. :) Idag blev jag tvungen att åka in till Luleå, stiga upp halv 6 för att åka till skolan och prata med läraren i en kvart. Jää. Sen hemma 11. Nu funderar jag på att äta mjukkaka och sen sova en stund. Efter det måste jag plugga. Annars vet jag inte hur jag ska hinna. Mattias har förresten skurit upp tummen så han är också hemma. Mys. Det är bara det att det bara är jag som kan diska då. Typiskt. ;) Vi ska försöka få upp julgranen idag också. Det om något är också julkänsla! Alla dessa underbara små ljus och glitter. Myyyyyys! Måste förresten inhandla dom sista julklapparna i helgen eller till veckan. Har inte kommit på några till dom jag inte brukar ha problem med! Hmm... Nej, nu blir det mat och sen sängen! :)

Hugs! /H


Montag

Hallojs! Idag snöar det. Yes, mer snö till folket! :D Jag tror inte att jag har varit så medveten tidigare om hur mycket snön egentligen ger mig julkänsla. Det ska vara snö på jul. Det hör absolut till. :) När vi var i Belgien var det så svårt att föreställa sig att det snart är jul. Okej, det var otroligt fina dekorationer och så, men alldeles för varmt för att ens vara i december kändes det som. Men nu har ju jag också vuxit upp med snö på jul, eller hela vintermånaden, så det är säkert därför också. :)

Idag ska vi ut med nosserna och städa. Det ska bli så kul för det var länge sen jag gosade med dem. Nu ska jag gå och äta lunch, sen blire att gå ut!

Hugs /H

Aloha, mina korvar!

Ja, må han leva. Ja, må han leva. Ja, må han leva uti hundrade år... Grattis pappsen som blir 57 idag. Jag älskar dig! <3

Så nu är jag i Älvsbyn. Ikväll var alla syskon hemma. Ett fenomen som inte skådats på mången månad. Så det kändes jätteroligt. :) Åt en massa god ingridstårta också. Yum. :)

Helgen blev jättelyckad. Det var världens drag på farmen i lördags med jättegod julmatsbuffé och ett jäkligt bra team som showade och underhöll. Jag vågade mig till och med på att rida tjuren. För dom som inte vet så är ju Western farm, precis som det låter, westerninspirerat. Eller det är som i västern när man kommer dit. Så självklart har dom en tjurkropp som folk får testa att klamra sig fast på. Jag klarade mig till nivå 6. Det finns 9 stycken. Det var jäkligt kul men mycket svårare än det ser ut! Jag har fortfarande ont i vänster lår och ben... Undrar om jag spände mig extra där eller något. ;) Sen, vid 1 bar det iväg tillbaka till hotellet igen där vi stöp i säng. Jag hittade två skitsöta tomtar i guld när vi var i gallerian tidigare under dagen så min härliga andra del gick med på att stanna till 12 på söndag för att dom skulle hinna öppna och jag skulle hinna köpa dem. Nu pryder dom en del av tv-bänken tillsammans med stortv'n. :D

Imorgon är det kanin och "bara-vara-dag". Det ska bli så härligt. Sen är det grupparbete på onsdag och därefter en jäkla massa eget arbete och sen är det JUUUUUUUUL! :D Aah, så härligt! :D

Nu ska jag gå och lägga mig. Kisses! /H


Jag upptäckte förresten...

Jag upptäckte förresten att det fortfarande står "WOW" på in mage sen spelet vi spelade med Jon och Louise. Hahaha! Det vill jag spela igen!


Julfest

Tjenis! Sitter och skriver i lobbyn på hotellet där vi bor. Vi är här för att käka julbord på western farm. Mattias har försvunnit till något rum där dom har börjat värma upp inför kvällen. Jag tar det lugnt och väntar på dem här nere. Man hör på långt håll vars resten av flocken befinner sig. (Dvs alla påverkade elektriker) ;) Vi har varit här sen 1 idag, en timme innan vi egentligen skulle ha varit här eftersom att Mattias fick för sig att det var just klockan 1, så jag hade inte behövt stressa och glömma grejer. Men men, vi ska ju bara sova här inatt så jag klarar mig. :)

Sen fick alla brudar åka till farmen kring 2 eller något sånt och där fick vi klä ut oss till, ja, vad kan man kalla det... Showgirls? Det var korsetter, spetssingoallatoppar (hello BH!) och långa kjolar. Sen blev vi fotade. Shit vad jag skulle kunna ha såna kläder oftare! Man känner sig jäkligt fin i korsett. Problemet är bara att det blir lite svårt att andas. ;) så man fick typ dra efter andan innan man kunde börja skratta. Haha ;) cowboyen som fotade stod och modellerade om hur vi skulle stå och hips vips så ber han mig att ställa mig högst upp, i mitten, i någon sorts ballerinapose. HAHAHA vad kul det var! Men jäkligt jobbigt att stå med armen uppe så länge. Men det kändes lite smickrande att det blev just jag. ;) 

Efter det åkte vi tillbaka för att vila (åtminstone jag, det blev en Wii-uppesittarkväll med Erika inatt) och kring 7 åker vi ut till farmen igen. När vi var där tidigare hade dom redan börjat duka och det såg skitmysigt ut! :D Det skulle visst komma en rejäl drös med andra företag också så det lär bli tjockt med folk. Klockan 1 inatt går bussen tillbaka till hotellet och sen väntar härlig sömn och hotellfrukost. Yum! :D Sen bär det av hem igen, för jag måste göra allt skolarbete jag inte gjorde igår. Har ju sista skoldagen på måndag. Yes! :) Nu börjar det komma ner folk... Funderar om jag ska gå och joina dem. Men kom på att jag borde gå upp till rummet och hämta en grej jag glömde men jag vet inte om jag orkar. Vi bor på nionde våningen, dvs nio lååånga trappor! Om man nu inte vill åka hiss men dit är det världens kö. Jaja, jag får se hur jag gör. På måndag fyller pappsen år. Jaaa, tårta! Och så kommer alla att vara hemma. Det kommer att kännas såååååå härligt! Just det ja, jag får inte glömma att fixa klart med alla julklappar, det hade jag nästan glömt! Nu ska jag gå och se vart min karl tog vägen...

Tjingeling! /H


Hemma!

Det har varit dålig uppdatering här på bloggen, men det är för att jag verkligen haft fullt, fullt, fullt upp. Jag kom hem i onsdag kväll. Då hade jag varit på resande fot i 17 timmar. Upp 4 på morgonen i onsdags och sen hemma kring 9. Känner mig fortfarande trött i kroppen. Men jag tar igen det sakta men säkert. Ingen skola idag vilket betyder att jag fått sova lite längre. Härligt! :D Jag hade redovisning igår så då blev det upp tidigt. Min grupp hade fixat allt så det var bara för mig att stå och prata. Tack så jättemycket! :D

Idag måste jag, ja, vad tror ni? Plugga! För imorgon åker jag och Mattias till Boden. Det blir att bo på Bodensia, sen åka och äta julbord på western farm. Kul! :D Så jag måste plugga idag för att slippa göra det i helgen. Sista lektionen har vi på måndag, och då är det redovisning igen, fast då ska vi prata en och en i grupp. Men det lär även bli en hel del grupparbete efter det eftersom att vi även har några redovisningar i januari. Jag har förresten blivit antagen till vårterminen. Jaaa! :D Blev lite nervös att jag inte hade blivit det. Nu ska jag läsa kultur, estetik och lärande. Vilket betyder drama, dans, bild och så vidare. Jag längtar! :D Och jag tar ju examen i januari så kursen kommer att kännas så härlig på det sättet också. Att jag redan är klar men väljer att läsa lite extra. Jag väljer även att läsa en termin till för att det känns så läskigt att komma ut i arbetslivet. Det känns som att jag inte alls kan allt jag borde. Att jag inte alls känner mig klar än! Så kanske vårterminen kan få mig att känna det mer. Sen tar det säkert ett tag att verkligt komma in i arbetslivet på riktigt. Men det kommer att gå bra. Yes, yes!

Jag håller förresten på att försöka bygga upp lite julkänslor och sitter och lyssnar på musik. Vart är snön förresten? Jag som längtade så mycket efter det i det belgiska landet... Där grönskade det minsann. Dom hade typ rondellutsmyckningar i form av pelargoner eller något... Så jag hoppas att det kommer lite mer innan jul. Och det finns ju tid till det. Så snö... KOM! :D Belgien var förresten jättefint. Lite annan standard än i Sverige och så, men konstigt vore väl annars. Grejer är annorlunda utomlands. Jag som såg framför mig härliga 15+ fick bittert gå och klistra mig vid Saras sida för att desperat få lite värme. Jag upptäckte eftersom att jag borde tagit varmare kläder. Men, men. En sak som slog mig är att Belgien och Sverige ändå påminner ganska mycket om varandra. Maten är jättelik som den i Sverige och det finns många grejer i Svenska mataffärer som det finns där. Fast i Belgien finns det mycket mer våfflor tydligen och miljontals bakelser och grejer. Jag fattar inte att folk inte rullar omkring! ;) Sen är typ alla system; buss, tåg, bio osv. typ likadana också och det kändes jättebra att inte behöva slita sitt hår över det. :) Vad jag främst kommer att ta med mig som minnen från Belgien som land är: Häckar (folk är helt besatta av att figurklippa dem! Och det enda deras gårdar består av är häckar och bollträd), ytterdörrar (dom är gamla och skitfina!), ljusbelysning ute (mycket bättre och juligare än i Sverige!), raggarbilar, raggarkillar, bakelser, REGN! (det regnade konstant). Men hur mysigt än Belgien än var så var det jäkligt skönt att komma till Sverige igen. Men det är nog för att jag är så hemmakär. Och att det snart är jul. Och att alla jag känner bor här. Och så.

Igår fick vi besök av the Carlssons, Jon och Louise, som kom och invigde Mattia nya 46 tums tv med bluray. Snacka om bildskillnad! (hello porer!) Och jag behöver inte längre kisa som en kines när jag kör HV. :D Erika bor ju också här just nu så vi blev 5 pers. :D Vi lagade mat till alla också, köttbullar och pytt och ägg och quornfiléer och hamburgare och makaronisar och allt möjligt. :D Så efter ätande, boxande och Star warsande av killarna såg vi en film, snuten i köpcentret eller något sånt och snaskade vidare. Den var kul! :D Efter det blev det ett nytt spel som L och J tagit med sig som var jättekul. Tyvärr förlorade jag. :( men jag får ta revanch senare någon gång!! :D


Nu ska jag ta och börja tvätta upp allt jag hade med mig för att ha något att ha i helgen. Sen ser jag att Mattias lämnat en full tvättkorg åt mig också. Sweet! ;)

Tjingeling! /H


pics!

Här kommer en massa pics vi tagit idag. Yes. The gorgeous darkhaired woman is Sara. Den andra är jag. :P

       We rock.


belgien

Så har jag anlänt till Belgien. Igår rättare bestämt. Jag sitter med min lillasyster som har fått sitt hjärta halverat (vad är det med män!!!?). Vi har bara gjort saker vi känt för. Så ikväll blev det ut och dansa. Jag, som inbillat mig att vädret skulle vara varmt och ljuvligt att snabbt fått en annan syn. Det är pisskallt när det blåser is och regnet strilar. Kanske också för att jag är för lite klädd också.

Resan ner till Belgien hade gärna fått gå smidigare, men jag tog mig i alla fall ner. När jag var påväg ner till Stockholm ringer killens mobiltelefon (han som sitter brevid mig). Karljäkel! det var tur ändå att jag kunde hålla mig i skinnet. Men seriöst! Alla vet att man stänger av mobilen när man flyger. Och vet man inte det så får man veta det. Grr. Sen flög jag till Belgien från Skavsta. Jag fick vänta två timmar på att checka in mitt bagage och när jag välska göra det så säger dom att jag inte får åka med om jag inte har ett pass som jag inte har. Så det blev att köpa ett provisoriskt pass, ett rosa som luktar skumt. Det gäller bara fram och tillbaka och gick på 1000 spänn. Grr där också. Men så kom jag fram och fick äntligen kramas med the girl, the myth, the masterpiece. :D

Som sagt, det blev dans ikväll. Men jäklar i berget vad Belgar är fega när det gäller det. Mot slutet av kvällen var det proppfullt med folk överallt förutom på dansgolvet. Så jag och Sara tog det i våra egna händer och gick ut och gav järnet en stund. Senare kom det ut fler men dom dansade så mesigt. Vart är det fräcka höftvickandet? Bonde-rörelser osv? sen röker dom inomhus också så vi förvandlades till passiva rökare och jag som inte tål det fick whiskyröst efter en stund. Dom är jäkligt trevliga Belgare. Men herregud vad dom stirrar! Och många kan inte låta bli att kommentera när man går förbi (man förstår dock inte vad dom säger). Och precis när vi kommit utanför Saras port så stannar en svart bil och vevar ner rutan. När vi fortsätter gå så kör dom direkt iväg. Här är prostitution lagligt. Inte vet jag vad dom hade tänkt sig. Äckel. När vi stod i busskuren och väntade på bussen som skulle ta oss tillbaka efter dansande och halvrökandet stannade en annan bil och en kille började prata på swahili eller något. Sen, när han förstod att vi inte pratade språket sa han "english?" och började prata något som likande franska. Håhå jaja. Dom for då när dom förstod att vi inte förstod och att vi inte tänkt åka med dem.


Sara:
Jag mår lite illa. Dom kanske hedde droger i min drink?
Jag: Sara, du drack cocacola ur en flaska...

Nu ska vi ta och vila upp oss. Se film och sen sova. Igår när vi kom hit var vi så trötta att vi somnade med smink, kläder och lyset på. Det ska vi försöka att inte göra ikväll. Imorgon ska vi försöka plugga lite. Det måste göras det med. Ha det bra alla!

HUGS! /H


RSS 2.0