Bio.

Så var vi hemma från Luftslottet som sprängdes. Den var så bra! Jag höll på att skita ner mig i slutet när Lisbeth jagas av den där tyska, stumma jätten. Jag måste antagligen halvt ha kramat sönder Mattias hand också. Jag rekommenderar den verkligen! Vilken revanch Lisbeth får. Moahahaha! Jag gick och hoppade omkring påväg till bilen. Jag vill också vara stenhård och cool! Men nog är jag glad över att ha sluppit hennes uppväxt. Usch! Och tänk att det finns barn som faller emellan! Det är inte konstigt att de blir känslomässigt skadade. 

Så nu är vi alltså hemma. Ska hoppa i säng snart.

Jag: Jag tänkte raka mig här på sidan (som frisyren som Lisbeth har i filmen)
Mattias: ...
Jag: Sen tänkte jag göra en massa hål i öronen.
Mattias: ...
Jag: Sen tänkte jag måla mig jättesvart runt ögonen. Skulle du älska mig fortfarande då?
Mattias: Hahahaha Näe!

Nu ska jag försöka köra lite HV innan det blir sängen.

Godnatt alla! /H


Snö!

Jag upptäckte just att det SNÖAR JAAAAAA! Nu blir det jul på riktigt i år med! Och det snöar inte lite heller. :D Funderar om jag ska gå ut och hoppa lite. SNÖ, SNÖ, SNÖÖÖÖÖÖ! :D

Montag.

Good morning!

Jag satte igång redan från det att jag steg upp, kring 8, med att plugga. Så det känns bra. :) Nu har jag ätit lunchfrukost och ska snart sätta igång med att plugga igen. Frågan är bara om jag ska fortsätta läsa boken "utskälld" eller sätta igång med någon av högen med uppgifter som vi har. Jaja, jag får se.

Känner mig förresten lite halvasiatisk, inget illa menat, men mina ögon är alldeles igensvullna av all gråt från igår. Gissa vad jag gjorde? Jo, jag tog mig allt igenom Titanic. Sen grät jag i en halvtimme. Jag kom på en massa andra grejer att gråta för så det tog ett tag men var rätt skönt. Jag tänkte bara hela tiden på när Rose ligger på den där dörren, att det är jag och att Jack är Mattias och då blev det ännu sorgligare! Sen kom Mattias och skrattade åt mig och tröstade mig genom att förklara att om jag inte slutade gråta så skulle han inte kunna krama mig eftersom att jag var blöt över hela ansiktet och nacke (jag låg ner när jag såg filmen).

Jag: Uäääää, jag tänker aldrig åka Finlandsfärjan!
Mattias: Men vi ska ju till Gotland! Hur ska vi ta oss dit då?
Jag: Vi får flyga dit! Uääääääää!

Ungefär så lät det resten av tiden innan vi gick och la oss. Men jag håller verkligen kvar vid det. Jag vill inte åka båt mitt ute på havet i isbergstider. Kanske om jag får ha våtdräkt på mig hela tiden och kan släpa med mig en liten jolle så kanske... Men bara kanske... ;)

Nu ska jag sätta igång att plugga igen. Vi ska ju på bio ikväll så jag måste få grejer gjorda om jag inte ska få stress ikväll.

Hugs! /H


Slarva!

Ja, nog är jag en slarva alltid. Jag hittade inte julstjärnan till en början när vi skulle börja pynta och vi letade i alla skåp och i förrådet. Tillslut gick jag ner ytterligare en gång och då hittar Mattias samtidigt stjärnan i ett överskåp i hallen brevid strykjärnet. Fråga mig inte hur jag fick för mig att lägga den där. Sen, nu ikväll, så kom Mattias på att vi ju har julgardiner. Frågan var bara vars jag hade stoppat dem. Jag hittade dem själv tillslut. Jag har liksom halvkoll oftast, vart grejerna borde vara men oftast så är dom ju inte där. Nu låg dom faktiskt där jag trodde att dom skulle vara. :) I samma veva hittade jag två svarta örngott, Jaa! Vi behöver dom! Frågan är bara vem som la dom i en cooppåse och knycklade in dom längst in i skåpet där vi har alla spel. Jag tror att jag vågar mig på en gissning... ;) Nu ska jag äta mjukkakan som jag och Mattias köpte. :) Och jag tror att jag faktiskt ska ta och våga att se titanic. Men då får karln vara beredd på att skura igen, som jag kommer att gråta. ;)

Vi höres! /H


Sundag.

Howdy!

Jag har just kommit hem från stan. Jag och Mattias åkte ner och gick omkring och insöp julruschens härlighet. :) Vi investerade i ytterligare en pappstjärna som står på en svart fot. Det blev jättefint. :) Jag älskar pappstjärnor och julbelysning överhuvudtaget. Det blir ett sånt otroligt mys-ljus! Så alla julgrejer är alltså uppe nu. Jag skurade klart imorse eftersom att jag inte orkade göra det igår så nu är det rent och juligt. Härligt! :D :D Det är bara toan kvar som vi skulle ta tillsammans med vi lär inte orka ikväll så jag gör det nog imorgon. Nu fattas bara lite juldofter också. Kanske jag borde köpa lite nejlika och stoppa in det i apelsiner. Men jag vill inte offra mina godingar som apelsin faktiskt är *addicted*. ;)

Sen fikade vi också på stan och nu är vi alltså hemma igen. Vi fick även med oss lite mjukkaka som vi ska knapra på ikväll. Jag funderar om jag ska se titanic, men jag lär ju gråta tills jag torkar ut så jag vet inte. Vi får se. Imorgon blir det Luftslottet som sprängdes. Nu har vi hämtat ut biljetterna! :D

Nu ska jag gå och vara trevlig med svärmor.

Hugs, hugs, hugs! /H


Saturday.

Åå, jag sov så länge idag! Härligt, härligt! Vaknade av att min karl rasade ner på mig och började peta på mig. Hade varit skönt att sova men det var bra att han väckte mig. Annars hade jag kunnat sova fortfarande. Sedan bar det av ner på stan och vi handlade julgardiner och lite pysselgrejer (vi ska göra egna julkort i år. Yes! :) och sedan bjöd han mig på pizza. Yum. :D När vi kom hem satte vi igång med att städa. Julgrejerna ska upp! Det blir nog dock imorgon, för jag är fortfarande inte klar med dammtorkningen. Varför ska allt ta så länge när jag gör något? Mattias har hunnit dammsuga hela lägenheten och diska monsterdisk. Så det är jag som ska dammtorka och skura. Toan tar vi nog tillsammans imorgon. 

Imorgon är det skyltsöndag. Åå så mysigt! :D Det blir nog i Piteå i år. Får se hur julkänslan infinner sig där. Det lär nog vara packat med folk. Men det är något härligt med det också. Inte jämt, men just på skyltsöndag och så är det trevligt. :) Jag hoppas på att vi ska se Luftslottet som sprängdes imorgon, då det egentligen var tänkt att se den idag i Älvsbyn, men den gick inte då. Så vi får se vart och när vi ser den. Men vi ska i alla fall göra det. :)

Nu ska jag fortsätta dammtorka om jag ska hinna se någon film och äta godis. Ja, det är bäst att jag sätter igång.

Här får ni lite nostalgi.



Kisses! /H

Myys.

Så är det kväll i äkta mysanda. :) Pommes fritesen är i ugnen. Burgarna står på spisen och jag har godis i skafferiet. Ljuvligt! :D Jag är nyduschad också, känns så fräscht och härligt. Sen har jag köpt tre nya filmer (för 100 spänn). The village, the astronauts wife och en annan om en dvärg, en tjej och en basketkille eller något. Undrar bara vilken jag ska se. Ska hinna se lite idol också hade jag tänkt. Jag vet att folk säger att the village suger men jag har bara sett den en gång och tycker inte alls att den var så gräsligt dålig. Sen är Johnny Depp med i film nummer två så den lockar också. Jag får väl se hur jag gör. :)

Har även alkoholfritt persikovin i kylen som jag ska testa. Jag kom inte hem så sent som jag trodde att jag skulle göra. Hade bara en lektion då läraren var förkyld. Så jag fick skjuts med Evve hem (thanks, sweet!) så jag hann handla vin (persika, jordgubb och rosé, alla alkoholfria) och sen fara på coop. Min förhoppning var att min karl skulle komma och hämta mig efter att jag handlat färdigt. Kändes som att jag ringde ett hundratal gånger utan att få kontakt så jag fick kånka hem allt! som tur var (det är bra, fokus på det positiva!) var jag sen till bussen imorse så jag hade fått lämna den vid busskuren vid strömbacka så jag slapp knalla hela vägen. Väl hemma så tappar jag alla flaskor i backen när jag ska pressa in cykeln i det överfulla cykelförrådet. Men alla höll. :) Mattias kom strax efter mig. Han hade glömt nycklarna hemma imorse och hade knallat runt i väntan på mig. Mobilen hade han också glömt. Det var jäkligt tur att jag gick hem då jag hade tänkt sätta mig och vänta på coop på att han skulle svara. Så det gick ju himla bra ändå. Fast nu har jag alldeles ont i axlarna och speciellt i min wii-arm från igår. ;) När jag frågade Mattias om han inte sett mig när jag kom, eftersom att han kom alldeles efter mig så sa han att han bara trott att det var någon alkis som skramlade med flaskor (det var då jag tappade alla flaskor i backen).

Nu ska jag gå och kolla maten. Ha en härlig fredagskväll alla!
Hugs! /H


Fredag!!!

Aloha!

Så var det fredag. Och igår var det torsdag. Då skrev jag ingenting alls. Jag hade långdag och kom hem till en ren diskbänk (jaa! jag måste lära mig att diska efter maten så att jag slipper ett berg som växer med tiden) så det var bara att käka. :D Sen kom Jon och killarna spelade WoW medan jag körde HV, sen körde jag och Jon wii sport och jag kan meddela att jag åkte på spö i tennis. Däremot tog jag igen det i bowling och baseball. Sen skulle vi kolla hur gamla vi var. Jag var 64. Oj, oj, oj. Jag börjar verkligen bli gammal! ;) Jon blev 46, den lilla fuskisen. ;) Sen såg vi Hulken med Edward Norton och åt glass, bullar och chips. Mmm. :D Så det blev en sen men kul kväll. :D


Till helgen ska vi förmodligen fara till Älvsbyn och äta hos Mattias mamma och kanske se Luftslottet som sprängdes. Ska bli jättekul, för jag har längtat efter den filmen. Det är jäkligt kul att dom kom ut ganska tätt också, så att man slipper att vänta i evigheternas evighet och då har glömt vad som hände i de andra filmerna.

Idag har jag skola, pass 3 och 4 (Klockan 1 till 4). Föreläsning om olika kommunikationsformer såsom TAKK. Spännande. :) Så nu ska jag gå och börja göra mig i ordning så att jag slipper att vrålcykla till bussen som jag fick göra igår.

Peace out! /H


Wohoo kläder!

Howdy! Jag har spanat efter ett par skinnliknande (men ändå inte) brallor och hittade ett par svinsnygga på H&M för länge sen, men jag köpte dom inte. Jag gjorde det idag! Trodde inte alls att dom skulle finnas kvar med det gjorde dom visst. Dom är låga och har dragkedja längst ner på benen. Sen hittade jag ett par shorts som går ganska högt upp (en bit över naveln) på cubus som jag också fick med mig hem. Yes! Nu kan jag inte säga att jag inte har något att ha på mig när jag och gullet åker iväg till Western farm med hans jobbgäng den 12:e. :D

Idag var det bara halvdag. Ändå är jag riktigt trött. Jag får se till att komma i säng tidigare ikväll om jag ska orka. Sitter och lyssnar på Gaga medan min sambo (haha så coolt det låter!) står och fixar med spaghettin. Ikväll ska jag äta biff! (veggie) :) Det är inte heller vilken låt som helst som satt sig på min näthinna. Det är:


Lyssna speciellt på 04:06. Mmmm! Jag tyckte att hon var ganska skum och mediainriktad i början, men jag kan inte annat än erkänna att hon är rätt cool ändå. Och har faktiskt jäkligt bra röst! (även live, det hörs speciellt bra när hon kör poker face aukustiskt. :)

Nu blire mat och apelsin och tv! /H


Happy birthday Ännikey!

Idag fyller Molkoms galnaste fining, ANNIKA 22 ÅR! GRATTIS!!!! :D

Jag skickar miljontals tankekramar till dig och hoppas att du får en superdag! ;) Jag önskar att jag kunde vara där och kramas, och njuta och bara vara. Men det får bli senare. Yes! :D

Så Annika. This is for you. <3



KÄRLEK!


Hujja.

Min hjärna känns som smör i solsken. Som korven över eld. Som glass i näsan... Ja, ni fattar. Lång men rolig och lärorik dag. Vi filmade våra samtal och det var tufft! Bara det att veta att någon annan ska titta och begrunda mina misstag. ;) Fast där tror jag att min fokus är väldigt fel. För det är ju en lärandesituation. Jag fick mycket gott ur allt jobb idag. Imorgon är det bara halvdag. Härligt! För jag behöver verkligen städa. Och tvätta. Och plugga. Och sova. Ja, ni fattar. Nu borde jag egentligen ta itu med lite skolarbete när jag ändå är på skolan, måste vänta till halv 5 på bussen. Men jag vet inte om jag orkar. Har i alla fall gjort allt klart inför morgondagens lektioner. Lovely! Och väldigt förvånande. ;) Sen, på eftermiddagen imorgon måste jag göra allt jag inte orkar idag. Kanske jag kan feja lite ikväll. Men det lär inte bli mycket. Vad jag gnäller. Jag ska vara glad för det jag har. Att jag ens har en lägenhet att städa. Haha ;) Nästa vecka kommer min svägerska och sover här på obestämd tid (haha vad roligt "svägerska" låter!!) Erika alltså. Då blir det nog en hel del mario party och guitar hero. Jaaa! :D Måste dock tjuvvärma upp lite tror jag. ;) Kanske redan ikväll? Hehe...

Nej, nu SKA jag plugga tills bussen går.

Hugs! /H


Långdag

Känns som att denna dag har varit väldigt lång. Varför vet jag inte riktigt, var bara på skolan till kring halv 2. Annat blir det imorgon då vi har heldag. Men det är nog detta mörker. Jag blir galen på det! Det blir liksom inget ljust ljus utan är bara haldisigt och grått och sen går solen ner. Nåja, bara snön kommer så kommer det att bli mycket ljusare, mysigare och julvänligt. :D Var ute och gick en halvtimma när jag kom hem. Jag inspirerades av hurtevve. :) Jag måste plugga ikväll, för imorgon ska vi spela in på film hur kass jag känner mig som handledare. ;) Men det ska nog gå bra! Bara jag får ändan ur vagnen och börjar plugga. Först måste jag däremot äta. Jag är sveinhungrig!

Så nu blire mat!
Hugs /H


And so this weekend is over...

Yes, snart måndag igen och hel skolvecka. Ville borde innebära att jag är helt slut på fredag. Jag kommer inte ihåg sist vi hade en hel skolvecka. Och med det menar jag att vi ska in till Luleå alla fem dagar denna vecka. Det blir 2 heldagar (upp halv 6, iväg 7, hemma halv 6) om jag inte minns fel. Men det ska gå det med! I helgen har det varit en riktig besökakarlnssläkthelg så i lördags var vi på Öjebynsmarknaden och mös. Sedan blev det fika hos hans moster och därefter iväg för att äta mat med mina sista's and brotha och sedan New moon. Som var så bra. Som var så bra att jag bara ville gå in i filmen och krama Jacob. För han är så bra. Jag vill också ha dom där mysiga kramarna och den starka vänskap som finns mellan Bella och Jacob. Men istället får jag krama på min egen karl. Och det är ändå allra bäst. :D

Idag blev det en hel del Älvsbyn. Mormorsbesök (min karls ursöta mormor), sedan till svärmor och bullar och därefter hem till mamma och pappa för att hämta lite spel och grejer. Jag hann snabbgosa med kaninerna också. Vad jag saknar alla! Det vore så skönt om vi kunde bo i Älvsbyn. Då vore det så nära till alla. Men samtidigt är det så bra med Piteå också, det är ju bara en timme bort. En timme, inte mer. Så jag ska inte klaga. Har hunnit plugga lite ikväll också. (!!!) ;) och nu sitter jag här i väntan på att vi ska gå och lägga oss. Nästa helg blir det middag hos svärmor förmodligen och kanske ut och titta på nakna killar. HAHAHA! Det är något stripteasegrejs på kalle's och kanske jag orkar masa mig dit. Men jag får väl se. ;P

Nu är Louise i det belgiska landet med Sara. Jag vill också vara där!! Och andas in på den konstiga lukten. Förvånas och uppskatta värmen och bara vara med! Men jag får vänta tills den 18:e när jag får sniffa och krama på min underbaring till syster. Nu stängde min karl av datorn. Ett säkert tecken på att det är sängdags.

Godnatt alla! /H


Aloha!

Det blev fika med Marie och Maria. Vi pratade om allt möjligt. Det var så kul! :D Det är bara trist att jag aldrig får arslet ur vagnen och gör det oftare. Men idag blev det! :D Sen följde jag med dem på systembolaget. Jag har aldrig varit där. Shit vad sprit är billigt! Inte konstigt att folk pimplar. ;) Jag hittade ett alkoholfritt vin som tydligen skulle smaka mycket persika. Är sugen på att köpa det så om jag vill pimpa till myset någon helg så får jag väl gå in och köpa det nu när jag vet vad som finns i alkoholfrittväg. :) Vi var även in på en pysselaffär och det kliade i mina fingrar. Jag vill ha så mycket! Men jag måste bita mig i händerna och tänka på vad det egentligen är jag behöver. Jag kan inte köpa mängder bara för att det är fräna grejer. Jag måste göra något av det också! Därför satte jag igång med ståltråden igår. Det var mysigt. Ska nog fortsätta ikväll innan jag och min karl sätter oss och ser nyaste Wallander, varvat med idol. Jag längtar. :)

Imorgon blir det marknad i Öjebyn! myys. Marknader är alltid så... mysiga! Jag gillar att gå 0,1 km/h och bara kolla runt och andas in myslukten. Ja, det är något speciellt med marknader. Det gör inget om jag hittar någon julklapp också. :) Jag kan inte säga det nog många gånger - imorgon ska jag även se New moon! Nu har Sara i Belgien redan sett den den lilla fuskrumpan. Så imorgon är det min tur! :D Hon sa att den var bra så jag behöver inte oroa mig. Det kommer den att vara. Funderar förresten på att ta hål i öronen för jag vill göra örhängen som jag kan bära! Tänk så coolt. Bara jag nu gör det och får lite fantasi så att det blir lite örhängen också. :) Oj vad jag hoppar mellan olika ämnen märker jag. Men jaja. Det är ju jag. :)

Nu blir det popcorn och ståltråd! Eller... det luktar potatis i ugn. Kanske min karl har gjort mat... Isåfall blir det popcorn, ståltråd och potatis!

Hugs! /H


Snart heelg!

Godkväll!

Ikväll har jag lagat plättar åt min karl and I succeded! :D Förra gången blev jag sur av alla klumpar och att dom brände fast. Men nu lyckades jag! Dom blev supermumsiga. :D

Imorgon ska jag plugga och fika med Marie och kanske Maria på stan. Det ska bli så roligt, för det var så länge sen jag träffade någon av dem! Att det alltid ska gå så lång tid emellan. Men det blir väl så när alla har sitt. Och jag har alltid något att göra i skolan känns det som. Usch.

Idag hämtade jag förresten ut the golden tickets till NEW MOON! så nu är dom fixade och vi behöver inte vara där två timmar innan och köa i en. ;) Ska läsa trean lite ikväll när jag pausar från pluggandet. Mattias ska snart iväg och svettas med sitt jobbargäng. Dom ska spela innebandy och ha kul. :)

Jag sa ju att jag skulle visa några foton från storforsen och här kommer ett par!



Hugs! /H


Älvsbyn

Så var jag i Älvsbyn! :D Har fått tag på böckerna till nästa moment i våran kurs som börjar på onsdag. Så för en gångs skull är jag propaird! :D (eller hur det nu stavas). Har även läst ut en bok som vi ska ha till måndag först. Yes! Tyvärr är jag ju sån att jag lämnar det jobbiga till sist. Så jag har ett kapitel ur den där jäkla djugående fysologisktpsykologisktmonologiskt riktade boken. Not good! Men till imorgon kommer det ändå vara fixat. Det måste det eftersom att jag har den tills dess. Sen måste jag plöja en annan bok under helgen. Men på lördag, kring 6 är jag pluggledig. För vi ska se New moon!!!!!! Jag längtar sååå mycket! Har börjat läsa trean igen nu. Får se om jag hinner tvåan innan lördag. Det ska bli sveinkul! :D

Nu ska jag upp med mamma på byn och handla. Sen blire mer plugg! :I

Hugs!!! /H


Istället för...

Istället för att läsa en jobbig filosofisk forskningsbok om obegripliga studier som genomförts om IT's infart så har jag satt igång med en annan uppgift till nästa moment som börjar på onsdag nästa vecka där vi ska granska vår uppväxt och se hur den påverkat den vi är idag. Det är superintressant att granska sig själv! För man kommer fram till så mycket. Det är lätt att prata om också, jag menar alla har en uppväxt. Vare sig den varit bra eller dålig. Så alla har något att säga. Detta gillar jag! Och äntligen har skrivkrampen försvunnit! :D


Wakeypakey!

Morgon! Nu har jag sett klart en gammal film som jag började med för någon dag sen. The mayor of casterbridge eller något sånt. Den var DÅLIG! Alla dog typ. Usch, jag gillar inte såna filmer. Ska se Jane Eyre senare idag för lite omväxling och kärlek. Den är så bra! :D Men först måste jag plugga järnet och sen gå den där långpromenaden som helt plötsligt inte alls känns lika härlig. Men I gotta, så det ska göras! Vädret kunde dock vara lite roligare. All snö är numera borta och det är +2! Då kommer jag i alla fall inte frysa när jag går. :)

Always look on the bright side of life!

Drömde förresten igår att jag blev sjuk och funderade på att ta vaccin. Men ännu har jag inte känt något. Jag äter ju apelsin i mängder (C-vitamin) så det är bra! :) Igår fortsatte vi förresten med våra handledande samtal på skolan, vi sitter två och två och turas om att berätta om olika dilemman som vi har för den andre som ska försöka guida och ställa frågor så att vi kan komma fram till olika lösningar och det känns så härligt varje gång! För det för mig verkligen framåt i mina dilemmor. Maria är en urbra lyssnare och handledare!!

Jag skulle ju förresten se 2 and a half men igår, men när jag hade masat mig ut i köket och hämtat min apelsin så var det slut. Typiskt! Istället blev det lite paradise hotel. Och jag säger bara HA HA HA HA HA! Så pinigt! Med massa slemmiga, övermuskulösa brats och megamakeade kvinnor. Uschiamej. Jag skulle aldrig vara med på något sånt. Inte för att någon skulle fråga heller. Hehehe

Nu blire plugg! Hug! /H


Så var det vardag igen...

Och skola. Kom hem halv 6 nu ikväll och spenderade så lång tid i duschen att jag måste ha fyllt en mindre pool. Det är ljuvligt. Min alldeles egen massage och avkoppling (vrålhett vatten och väärsta forsen). Nu sitter jag bara och nördar här på datorn. Har pratat med Sara om förlovningar och babysar (haha dock inte egna, det är alla andra som ploppar ut babysar till höger och vänster som vi pratade om). Alla verkar vänta barn just nu! Värsta babyboomen här i norr. Och jag kan ju säga att jag inte är helt opåverkad. Men ingen bebis än. Nej, nej. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om det på nätterna fast jag kan längta på dagarna så det är nog icket dags än.

Igår fikade jag som en mindre gris hos Evve och fick med mig fika hem. Mums! Funderar på att gå och sno lite tårta från kylen men jag borde hålla mig till min apelsin som torkar bort på diskbänken... Jo, jag ska baske mig gå och ta den och se lite på 2 and a half men innan jag slocknar. Långprommis väntar imorgon (för att få tag på alla böcker jag behöver, då är det bra att slå två rumpor i en smäll).

Ha det gott ljuvlingar!
/H


Grattis Evve!!

Idag fyller Evelina 23. Så hon ska firas! :D Grattis vännen!!!

Idag har jag sovit såååå gott. Det är mysmys av att vakna av sin pussiga karl. Han berättade för mig att en kille på jobbet har svårt att komma ihåg vad han heter.

Han kallar mig TomTom ibland. För han hade en fotbollstränare som hette Mattias och som han inte kom ihåg namnet på. Och så har jag fått heta Ingvar. Och Bosse. Och Matilda.

Okej Bosse, okej Ingvar. Men Matilda? Då har han helt bytt kön! Hahaha :D

Nu ska jag ner och tvätta lite kläder innan korgen blir smockfull igen. Sen blir det risgrynsgröt och äggmacka. Mmm. :D

Kisses! /H


Howdy partners!

Hej hej! Igår var det kalas för SteveO. Han börjar bli så stor! Men samtidigt, när han moonar för oss framför tv:n så kan jag ändå känna mig lugn, han är inte vuxen än. ;) Så igår var det kalas. Mat i mängder och bowling. Jag sög. Vart har mina muskler tagit vägen? Kloten var liksom otroligt tunga... Så idag har jag träningsvärk... i vänster skinka. Undrar varför det inte känns något i armarna? Nåja, det kommer väl imorgon. ;)

Idag har jag, JullanBullan och ElinPelin varit i Luleå och handlat julklappar och grejer. Jag köpte presentpapper för 100 spänn. Det är så typiskt mig. "Nej, jag har inte råd..", "åååå, det här vill jag ha! men jag har ju inte råd..." "Ååå PRESENTPAPPER!!! jag har rååååd!". Skumt egentligen. Och slösigt. Men det är en lite hobby att slå in paket så jag unnar mig faktiskt presentpapper i mängder eftersom att det är det enda skapande jag gör just nu. Det är något jag måste sätta igång mer med. Att skapa! Jag mår bra av det, det vet jag ju själv. Och ändå slutar det med att jag sitter och nördar framför datorn eller HV. Jaja, jag ska bli bättre. Kom förresten på idag på Tiimari att jag ska göra egna julkort i år. Då ska jag pyssla och piffa på. Det ser jag fram emot. :D

Sen, i Luleå upptäckte vi butiken Lush som jag inte har ägnat så mycket uppmärksamhet tidigare. Men idag var vi in och sniffade och kände på ALLT! (typ) och drog med oss massa påsar hem. Häärligt! Min karls känsliga näsa slog dock igång nu när jag kom hem så jag har duschat. (För min egen skull, hans näsa får härda ut i vanliga fall). Så nu sitter jag här med risgrynsgrötmage och längtar till jul. Jag ser fram emot att HELA familjen ska vara tillsammans, då det alltid saknas någon (SARA!) så det kommer att kännas ljuvligt! Men jag och min karl har inte bestämt oss hur vi ska göra med julen och det. Men det kommer att lösa sig. Det kommer det. :)

"Nu har vi jul, här i vårt skjul."

Nu ska jag gå och försöka dra med mig min karl för att se på någon film. MYS! Vi har ju inte träffats på evigheter känns det som! Så jag ska vara extra klängig ikväll. ;) Imorgon är det kalas hos Evve! Såå kul. :D Då får jag klä mig i lite andra kläder. Det är kul att klä upp sig (när det passar).

Gullet (när han brottat ner mig och hållit mig fast utan ansträngning): "Det blir inga barn på länge!"

Toppen. Nu är det inte bara det att jag måste börja äta kött. Nu måste jag bli starkare också. Jag kan se mig själv som förstamamma vid 40. Ingen vacker syn! haha ;)

Kisses! /H


Winterland

Hallojs!

Det blev inget bloggande igår. Jag hade fullt upp med att vara ute med die kaninchen, städa hos dem och tvätta lillMaggies öga. Så nu ska det bli bättre förhoppningsvis! Resten av dagen försökte jag plugga och flög mäskligt flygplan med Jullan. Det gick inte så bra eftersom att hon var 5 år då vi gjorde det sist. Eftersom att det var 9 år sedan så har hon blivit lite större. Så idag har jag lite ont i låret. Jag undrar varför. ;)

Idag har jag varit till storforsen och fotat igen. Ljuvligt! Jag hade med mig matsäck i form av ostmackor och varm choklad som jag spillde över mig själv. Myys! (inte spillandet men det varma chokladen och mackorna). Det blev bra foton! Fotad både vid hotellet och själva forsen. Jag blir helt upprymd av naturens fantastiskhet men lite paranoid av att vara själv också. När jag parkerade på parkeringen stod det en gammal saab där också, så jag skickade ett sms till mig själv.

Om jag hittas mördad så kan det vara den som äger en vit saab med registreringsnummer XXX-XXX.

Sen kom jag på att dom förmodligen skulle ta min mobil efter att dom dödat mig och att dom skulle hitta meddelandet. Men det blev aldrig någon risk. Jag klarade mig helt oskadd. Men med något förfrysta tår. På vägen hem skrålade jag som vanligt och såg tre rådjur (!!!). :) Lite konstigt känns det, med alla nya hastigheter men det är härligt att köra fort. (till en viss gräns). Nu ska jag fara till Eelin och stoppa in fotona på datorn eftersom att det inte funkar här eller i Piteå (jag är alltså fortfarande i Älvsbyn). Och så ska jag kika på alla finurliga pysselgrejer som hon gör. Jag vill också vara så inspirerad!! Imorgon fyller Steve O 17, då blir det maat och bowling! Sen Luleå på lördag och leta julklappar, bra att vara ute i god tid och sen Evve som blir 23 på söndag. Full helg alltså! Hääärligt! Nu måste jag gå om jag ska hinna till Elin! Sen ikväll har jag tvingat mamma att vi ska se Jane Eyre. Såg en version igår natt och idag på morgonen och han, ja, nu har jag glömt hans namn, har sååå tjusiga ögon!! Mmmm. Så nu måste jg har lite omväxling, så ikväll blir det en annan version. Haha. :D

Ska försöka få upp foton från idag ikväll! :)

Krams! /H


Tuesday

Oj vad pussgalen jag lät igår ser jag nu... haha ;) Det blev inte så mycket påhoppande eftersom att jag gick ut en långrunda (!!!) innan min karl kom hem. Så det blev väl mer ett slött "hej gullet!". ;)
Idag blev det en tidig morgon, upp 7 för att ta igen allt ickeplugg som jag gjorde igår. Så nu har jag hunnit läsa ut en av böckerna vi ska ha läst. Dock inte den det är mest stress med. Det är så typiskt mig. Tar det som jag har mest tid med först och lämnar det som är bråttom. Nåja, alla har väl mer eller mindre skumma grejer för sig som de gör. Jag håller på och häller i mig min fjärde eller femte kopp te (grönt te - japansk jordgubbs colada) skitgott! Jag kan väl däremot erkänna att jag inte enbart pluggat. Har diskat också (bra!) och kollat på en massa skitroliga Home videos på youtube. Jag älskar när dom har lagt till tal. Hahaha :D Vill ni skratta så kolla där! Jag väntar på pappa nu, vi ska och äta och sen följer jag med till Älvsbyn. Jag ska få köra hem. Jaaa! :D Funderar om jag ska få en promenad och gå ner på stan och möta honom... Jag får se.

Här är mitt favoritavsnitt från youtube:



Hohoho kolla på 0:29 och 5:10. HAHAHAHAHA!

Kisses! /H

Sol, fåglar, kyssar och te.

Morning! Eller morgon och morgon... Klockan är 12. Men för mig är det morgon fortfarande. Idag är det soligt ut, SOOOL! Det var så länge sen känns det som. Det har blivit en hel del datasittande här på morgonen, tog en paus för ägg och te och sen för att värma upp mjukbröd till fåglarna som sitter ovanför vardagsrumsfönstrena och pickar som galningar. Nu har dom fått frukost i alla fall. Men pickandet har inte slutat, för nu har dom en massa mat att picka i sig. Jaja, det är ganska hemtrevlig och mysigt att se dem flyga in och ut från balkongen. :)

Har suttit och tittat på en massa best movie kisses på youtube och blivit värsta myslängtande! När min karl kommer hem ska jag hoppa på honom, vare sig han vill eller inte. Haha ;) Frågar ni mig så är The notebook filmen med absolut underbarast gos. Den är så underbar och liksom vanligt mänsklig, kanske därför jag får såna känslor när jag ser den. Paret i filmen, som och blev ett par efter filmen (vet dock inte hur det är nu) fick bland annat pris på MTV-gala för bäst kyss (för nåt år sen) och det är så HETT! Kolla här:



Hohoho nu låter jag värsta kyssgalningen. Men det är så härligt att se på. Haha om jag skulle göra så på Mattias när han kommer hem så kommer han att välta. HAHAHA!

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga. I gotta do it!
Kisses (hahaha) /H

Yesterday, all my troubles seemed so far away...

Aloha! Nej, det är inte jag som har det jobbigt, det är min lilla plutt i det belgiska landet. Å, vad svårt valen i livet kan vara ibland. Men det kommer att fixa sig, det kommer det! Igår hade jag jättekul, jag åt renbajsliknande mat som var lika god som alltid medan köttätarna åt chili con carne. Sen åt vi min lite brända paj (det är mitt signum) och därefter chips och film. Vi såg bland annat Orphan som är en av de mest frustrerande filmer jag någonsin sett! Jag ville bara slita tag i lilltjejen i filmen och ge henne på moppo. Men det var ett bra slut och en bra förklaring om varför lilltjejen var helt galen och mordisk. Jag gillar när skräckisar har en logisk förklaring, det gör att jag liksom lättare kan förstå... Jag vet inte riktigt... Och jag som inte ens skulle se skräckfilmer på ett tag! Men det kändes ändå faktiskt helt okej eftersom att mamman tog revanch.

I'm not your fucking mommy! Baaang!




Ja, det är något väääldigt fel med lillEsther...

Hoho det kändes bra. Oj, nu kanske jag avslöjade för mycket om någon tänkt se den. Den var bra i alla fall! Så det är faktiskt en jag rekommenderar. :) Nu ska jag gå och steka ägg för snart bär det av till Klubbfors till Mattias pappa och sambo. Det ska bli kul, jag har aldrig varit där. Hoppas att jag får köra. Jag håller på att bearbeta min karl i detta nu. :)

Nu har förresten Louise sett alla sagan om ringen filmerna! Hihi ni som läst tidigare förstår vad jag menar med detta. ;)

Nu blir det ägg! Ciao /H


sNÖ!

Ohoho så härligt, det SNÖAR! Inget fjes som igår, utan riktig snö! Det är alldeles vitt ute och jag älskar det! Jag har just stekt några ägg. Eller friterat snarare. Och bränt dom lite. Men dom blev ändå goa. Har även gjort paj som står och kallnar eftersom att det inte är allt för långt bort innan vi ska fara till Älvsbyn. Jag har matat mina balkongfåglar med lite bullbitar och dom blev jätteglada. Dom är så söta när dom vill ha mat. För då brukar det alltid flyga ner en talgoxe som sätter sig på räcket och kvittrar. Eller så sitter dom ovanför fönstrena och pickar så att det låter som att det är någon som spikar från ett avlägset ställe.

Inatt drömde Mattias att jag var otrogen mot honom. Inatt drömde jag att jag jobbade i förskolan och höll på att bli kvävd av snö som ramlade från något tak. Hmm... Varför drömmer både jag och pudding att jag jämt är otrogen, varför kan inte han vara det (i drömmarna) någon gång!!? Ofta när jag drömmer att jag är otrogen så är det mot min vilja. Liksom "nooo, jag vill inte pussa dig" och så blir det så ändå. Himla frustrerande...

Nu ska jag gå och slänga på mig lite kläder och hämta lite juice till mina brända, friterade ägg. Här får ni förresten den bästa versionen någonsin av Blowin' in the wind. Lyssna och njut!

Kisses! /H


Män...

Ja, ibland är dom bra att ha, ibland inte. Här kommer en bild på min underbaring till syster. Jag ÄLSKAR DIG!!!




Och här är goingarna som vi ska till imorgon :D Förlåt, nu lägger jag ut bilder utan att fråga. Säg till om jag ska ta bort dem!


Friday

Ooo så härligt. Äntligen fredag!! Jag sov lite inatt och var rätt slö på skolan men det gick bra ändå. Ikväll har jag lagat en pastasås med lax som var svingod. Mmm. Den ska jag göra massa fler gånger. Senare ska jag göra paj som vi ska äta hos Jon och Louise. Ikväll blir det bara att slappa. Härligt! Sitter och pratar med min älskade syster i den belgiska landet. Män alltså...

Nu ska jag fortsätta med det.
Kisses! /H

Aa...

Så var simningen färdig. Åkte först ner på stan och hämtade ut SteveO's slalomskidor som jag kånkade med till bilen. Jag har verkligen inga muskler. Det kändes som att armen skulle gå av när jag bar dem (om jag överdriver lite) så jag bar dom på axeln. Känns så lyxigt att kunna ta bilen dit man ska. Sedan åkte jag och hämtade upp Evve och vi begav oss till simhallen. Herregud vad kvinnan (Evve) simmade! Som en liten raket! Själv paddlade jag på som en liten hund eftersom att jag nätt och jämnt håller huvudet över vattenytan. Det resulterade i ont i nacken. Men fy vad skönt det kändes i kroppen. Riktigt välbearbetad. :) Evve simmade som den galning hon är i en halvtimme (HELA halvtimmen!) medan jag småmaskade. Simmade väl i 25 minuter och inte alls lika snabbt. Men huvudsaken är att jag i alla fall simmade överhuvudtaget. Vi träffade Evves kompis där som var jättetrevlig. Sedan blev det bastu och därefter till Evve och sen till ica för att handla mat. Så nu sitter jag hemma och väntar på att den ska bli klar. Jag känner mig så ilsket inriktad mot min karl just nu, helt utan anledning! Så jag tror att jag ska gå iväg en stund så att jag lugnar ner mig. Nu känns verkligen att fortsätta tvätta skitjobbigt! Vad trött jag blev av simningen. Men skärp dig Hanna! Du är ingen pancho än! Nä, nu ska jag gå och kolla hur det går med maten. Imorgon är det skola igen, halvdag. Till helgen vankas chili con carne hos Carlssonparet där vi ska bidra med efterätt. Undrar vad det får bli...

Kisses! /H


Tjosan i trosan!

Morrn! Idag är det tvättdag. Jag har liksom inget val då alla sockar och trosor är slut. Varför väntar jag alltid tills det blir så? Finns det någon mer än jag som gör det?? Det ger mig också en god ursäkt att ta en paus i pluggandet (som jag inte ens börjat med än). Som alltid kommer jag på andra saker jag borde göra än att plugga. Nu på morgonen har jag suttit och vikt ihop plastpåsar eftersom att våran pås-låda var överfull. Senare idag blir det simning men innan dess måste jag verkligen ta i med hårdhandskarna med mig själv. Här ska pluggas! Igår när vi skulle sova höll jag förresten en liten monolog för mig själv. Jag måste nog träna på att lyssna på vad Mattias egentligen säger:

M: Det känns som att jag har något i halsen..
Jag: Är det en liten gris?
M: Nej, det är som torrhosta...
Jag: Vi har då inte tid med någon svinis. *sniffar på händerna* mina händer luktar vitlök!

Ciao Bellor! /H


Jag glömde ju...

Jag glömde ju förresten helt bort att säga att det kändes helt underbart att vara själv i storforsen. Tyvärr får jag inte in fotona på min dator. Inte bra! Jag var helt ensam där och det var så mysigt att knastra omkring helt själv. När jag kom fram till själva forsen såg jag en stenplatå nedanför timringen, alldeles vid själva forsen och tänkte att det skulle vara jäkligt coolt om jag kunde ta mig ner dit. Och då ser jag att det ligger en stor sten en meter ner, alldeles lagom att kliva ner på. Så jag gjorde det! Men det kändes jäkligt spännande. I min fantasi kom jag inte tillbaka upp igen, på grund av min ovighet, eller att vattnet började stiga och att jag sköljdes med, att jag halkade på stenen jag skulle kliva upp på (den var faktiskt jäkligt isig) och typ bröt något. Men allt gick bra och vilken adrenalinkick jag fick. Händerna skakade när jag kom upp igen. Ska nog inte göra det fler gånger, det fanns ju trots allt ingen som kunde rädda mig om jag hade kraschat. Sen missbedömde jag nog höjden för stod jag raklång mot timringen var den mycket högre än mig så det var nog två meter ner eller så... Jag hade också en liten stalkerfeeling där ett tag, att någon följde efter mig (Mattias, låt mig inte se fler skräckfilmer på ett tag, tack!) och ryckte till för mina egna ljud. Hahaha. :D men när jag väl kom upp till parkeringen igen såg jag att det faktiskt stod en bil där, så jag gick och låste in mig i bilen och for direkt. Haha vilken fantasi jag har! Sen sjöng och skränade jag hela vägen hem. Häärligt! Tur bara att ingen behövde lyssna. Just det, maten!

Här kommer ett foto från storforsen i juni i år. Här hoppade jag, Mattias och Jon förra sommaren, men lite längre bort, i döda fallet.





Krams /H


Evve-dag

Hohohohooo vad kul vi hade idag... Jag tror att jag har druckit litrar med te. Vi har ätit, fikat, pratat om allt och inget och spelat wii. Evve har svurit över förlusterna i Mario Party medan jag har legat och skrattat eftersom att det har låtit så kul. Det har varit en superhärlig dag som vi måste göra om massa fler gånger. Imorgon ska vi och simma bort lite av allt vi åt. Det ska bli härligt men jag oroar mig redan för att få kramp och drunkna. Min kondition är ju ungefär - 200. Funderar på att sätta mig och plugga men har inte riktigt ork för det. Frågan är om jag orkar imorgon heller. Det är nog lika bra att sätta igång idag så behöver jag inte få stress imorgon... Så får det bli! Men först: MAT!

Gnu... Hur säger man det när det är flera? Gnuar?

När min lillebror var liten kunde han inte säga skinnskalle. Han sa skinkskalle.

Hahaha oj, oj... Jag kommer inte alls ihåg allt vi sa. Men kul var det! :D

Tjing! /H

 


Innan disk, lite minnen.

Ooo. Har laddat upp bilder från midsommar som jag inte tittat på riktigt. Jag och Mattias gick ner till hamnen och satt där och filosoferade. Det var underbart ute. Nu längtar jag tillbaka till sommaren... Men samtidigt så är det något med alla årstider, det tar bara lite tid att vänja sig. Här kommer min favorit som jag tog:



Se och njuuuuut! /H

ååå musik!

Vad vore livet utan musik? Mmm. :D Sitter och lyssnar på Bonnie Tyler. Låter säkert småtantigt men lyssna på hennes röst när hon sjungen Gun's and roses Sweet child of mine så förstår ni vad jag menar när jag säger att hon ger mig rysningar. Jag tyckte dock att hon just sjöng "and hary Martin" men det tror jag måste ha varit fel. Åå, vad dåligt jag hör! Min hörsel är skräp! Bara jag inte blir döv innan jag blir gammal. Det skulle liksom bli jättejobbigt eftersom att jag är så dålig på teckenspråk... Haha ;)

Igår var det schkola. Jag var taggad. Hade läst halva boken vi skulle läsa så I was really prepared. Jag hade tänkt plugga sen när jag kom hem också, men då lagade jag mat (linser och ris. Yum! nu har jag mat i 100 år framåt) och sen blev det prat i telefon och efter det hade jag och Mattias en deal sen igår att nöta hans nya Star wars spel (wii) så då blev det så. Idag kommer Evve!! Det ska bli så kul. :D Vi ska inte plugga alls. Skönt att göra något helt annat, ROLIGT! mitt i veckan liksom. Sen måste jag väl plugga, men det får jag ta då.

Måste förresten köpa mer blommor att ha här på köksbordet. Jag har blivit så beroende av det. Det är supermysigt! :D Tyvärr låter jag dom stå så länge att dom slutar se ut som blommor och vattnet blir geléaktigt och det är ju kanske inte lika bra... Måste slänga dom nuvarande på grund av det. Men nu ska jag sätta igång och städa så att inte alla dammråttor attackerar Evve när hon kommer. Sen måste jag diska också. Ååå.. Jaja, nu ska jag sätta igång!!

Kisses /H


Howdy!

Så var det måndag igen. Idag ska jag vara lite kreativ. Ljuvligt!!!! Ska åka till Storforsen och fota litegrann. Detta betyder att jag alldeles strax måste iväg till bussen. Har massa att läsa till imorgon så jag ska försöka att hinna med det på bussen. Får säkert sitta och snabbläsa ikväll också. Igår var en härlig dag. Jag gjorde inte så mycket. Jag och Mattias bara var... Det är ett måste ibland. Att bara få vara. Då kan det kännas lite kul att sätta igång med jobbandet sen igen. Eller kul och kul, men med lite mer energi. :)

Nu ska jag slänga på mig några kläder och så iväg till bussen!

Pussa! /H

RSS 2.0