Lost

Mitt kropp överraskade mig igen. Jag har precis kommit in från en promenad. Åå så härligt det var! Solen lyser och det är så häärligt! Min plan var att gå i 30 minuter. Det blev mer 45 för jag hittade en intressant skoggstig som jag började gå efter och hips vips kom jag ut någonstans där jag inte kände igen mig. (Jag känner i och för sig inte igen mig någonstans nästan, även fast jag pinsamt nog bott här i snart ett år.) Så jag försökte ta sikte på något jag kände igen, såg ett av grishusen och gick åt andra hållet. Och vet ni!? Jag hittade hem!!! Det var en riktig chock för mig själv. Jag har ju världens sämsta lokalsinne och det hjälper inte att det där området jag knallade runt på är så backigt för då vet man liksom inte vilken backe man ska gå uppför. Nu sitter jag här och käkar vindruvor och ska fortsätta med mitt pluggande. Sen ska jag och gullet åka och kolla runt efter ett skrivbord som verkligen behövs. Just det, kanske ett skoställ också! Måste mäta och kolla hur långt det borde vara... Just det ja, plugg...

Peace /H


Tvätt och grejs

Howdy!

Jag tvättar och ska precis sätta igång att plugga. Men jag har fastnat vid en fyra för tre like always. Inatt vaknade jag av en pippifågel. Det kan ju vara mysigt med några enstaka kvitter men våran fågel, som är gjord av keramik och kvittrar när en blomkruka behöver vattnas, höll igång. Typ 2 gånger i minuten. Den kvittrar jäkligt högt också. Jag fick gå upp och vattna den för att den skulle hålla näbben men då fortsätter den i alla fall. Ibland har jag kastat ut den på balkongen för den ger sig aldrig. Så nu är blomkrukan helt sjöblöt. Bara inte växten dör. Då knosar jag den där fågeln. Nu ska jag sätta igång med pluggandet!

SteveO: Har du klippt dig, Hanna?

Jag: Nej, jag har kammat mig.

Ciao bella!

/H


Blåst

Shit vad det blåser! Man kan ju förfrysa för mindre. Men jag hade inte mindre än jeansleggings, klänning, tjocktröja, träningsoverallsbyxor, vindjacka plus mössa och vantar så det höll ändå ganska tätt haha. ;) Det gick bra att övningsköra, bättre än förra gången. Det var nog för att jag är piggare nu och inte alls lika stressad som förra gången. Nästa gång är det inre och yttre säkerhetskontroller som gäller. :) Jag har fått mina pengar nu från storforsens första fototävling som jag vann. Kul, kul. Vad ska jag göra med dem? Haha det tar nog inte så lång tid att göra av med dem. Ska bli kul att köpa något åt mig själv tänkte jag eller åt lägenheten. Ja, vi får väl se. :) Sen har jag pluggat. Har gjort bort min del av våran gruppgrej. Härligt! Och nu har jag precis kommit in efter att jag och Gullan har varit ute med kaninerna och städat och grejat. Så nu har dom det rent och fint. Mys. På torsdag kanske det eventuellt blir tjejkväll i Piteå. :)

Nu ska jag gå och plugga igen. Är riktigt igång nu. Känns häääärligt! :D

Krams/H


Hujja

Drömde mardröm inatt, så jag snoozade en stund för att hinna drömma om något bättre. Det funkade! Idag är det övningskörning klockan 8. Ska snart iväg till bussen. Sen är det ingen skola förrän på torsdag så jag har äntligen lite tid att plugga. Måste bara komma ihåg att installera word på datorn. Är helt beroende av det. :) Nu ska jag greja mig klar!

Evve på bussen:
Visst är en chinchilla typ en korsning mellan en katt och en apa?

HAHAHAHA! :D

Krama /H


Koffein

Morgon!

Min karl åkte iväg sent igårkväll för att lämna sin bil hos sin pappa. Jag hade svårt att somna eftersom att jag inte orkade gå upp och släcka lampan men jag måste ändå ha gjort det. Min karl kom hem lite senare och väckte mig. Han luktade grymt mycket kaffe. Jag var helt zombieaktig och halvvaken så jag blev jätteirriterad och när jag sover och någon retas så kan jag börja gråta av ingen anledning... Så jag blev jätteledsen. Då utbrister min karl:

Å, nej. Kom i min famn, mitt lilla marsvin.

Han är söt min karl. Men nu måste jag ringa till hans pappa och säga att dom inte får ge honom kaffe efter 6 på kvällen. Han hade jättesvårt att somna sen. Men gissa vem som låg vaken och lyssnade på hans snarkningar?
Jo jag.

Nu är det att fixa till sig och sedan till skolan, redovisning idag!

Peace! /H


Aj igen

Aj i min nacke och axlar också märkte jag just också. Det var nog för att jag kånkade omkring på min söta lillkusin i skogen igår. Det var skitkul och jag ramlade inte en enda gång. Haha!


Aj, aj, aj

Idag har jag träningsvärt deluxe. Aj i mina ben, aj i mina lår, aj i min rumpa. Det var nog den där jäkla språngmarchen plus dansandet igår. Men det var det värt! Känns bara pinsamt att få träningsvärt på grund av det. Men jag har ju aldrig påstått att jag har bra kondis. Som sagt blev det en hel del dansande igår och herregud vad folk knuffas! Det finns liksom ingen hejd. Känner dom inte att dom bumpar in i en hela tiden? Fast då kanske det är jag som är mesig. Jag borde börja använda mina armbågar oftare. Jag tänkte förresten på dig igår, Annikis, då jag stod ute för att få lite luft och istället förvandlades till passiv rökare. Jag måste vara himla överkänslig mot för att det tog bara någon minut så hade jag rökig röst ala Ozzy. Under kvällens gång blev det lite svårare att andas och jag förvandlades vidare till Ozzy i målbrottet. När vi hade varit ute och grillat hade jag inte känt något alls, det är inte alls samma sak. En sak som slog mig när jag stod där ute var att om jag reagerar så starkt på röken. Vad ska då inte hända med dem som röker.

Nu är det frukost som gäller, sedan hem till min karl och plugga.


Kisses!/H


Rööööj!



Nu bär det av ut i Älvsbynatten! Har kommit hem från grillningen, luktar korv. Det var mysmys ute i skogen. Tyvärr blev det mörkt så fort så vi åkte hem igen. Nu väntar vi på Elin och lenar oss tills hon är klar. Här ska dansas! :D

Pussa /H

Prommis

Kors i taket och korv i ögat. Jag gick inte bara ut. Jag gick också! Det var en chock att känna sig sugen på att röra lite på sig. Som att min hjärna och kropp faktiskt samarbetade för en gångs skull. Och inte nog med att jag gick ut och gick. Jag sprang också! Det var en ännu större chock. Jag var dock efter 100 meter tvungen att sätta mig på huk för att få luft, men i alla fall. Jag gick lite kringelkrokar, in i skogen och bara andades. Jubel, jubel. Sedan skrämde jag halvt ihjäl kaninerna när jag smög mig på dem (läs: gick fram och sa hejade med hög röst) och gosade med dem ett tag. Dom är hårlösande just nu och det är lätt att få in irriterande mängder in i näsan men det var mysigt. Nu ska jag upp på byn med mamma och inhandla goda grejer att grilla. Mys.

Nu måste jag sticka!

Pussa /H


Haha mitt hååår!



Ni ska se hur det ser ut där bak!!

Hanna, du har telefon!

Så brukade mamma säga när jag vägrade vakna på mornarna. Det var inte så att jag inte steg upp, hon fick ingen kontakt med mig. Jag kan sova rätt hårt. Så det var i stort sett det enda sättet att få mig att kliva upp på en gång. Det och säga att bussen gick om fem minuter. Idag väckte jag mig själv, jag skulle såklart lätt kunna sova till ett, två, men det är så mycket som ska göras. Idag ska vi ut och grilla i skogen och bara njuta. Känns ljuvligt, det var såå länge sen. Sen är det otroligt varmt ute om det inte har ändrats från tidigare imorse då jag kom hem till mamma och pappa. Så jag sitter här nu. Frågan är bara vad jag ska göra... Om jag ska ut i blåsten och ta ut kaninerna (med risk för smitning) eller plugga? En lördag morgon!!? Plugga!!? Jag går ut. :)

Pussa! /H

P.s. eventuellt blir det att fara ut och dansa ikväll med kissekatten. Skulle vara så kul! Men jag vet inte om jag hinner. Men jag hoppas!!! :D d.s.


Hahaha

Hohohoho aaaah min skalle. Jag har skrattat galet både igår och idag. Åt allt och ingenting. Det är ljuvligt att skratta. Speciellt att skratta med andra då man hetsar varandra och allt blir galet. Åå vad det är härligt och åå vad jag är trött! Och jag känner mig alldeles varm i skallen. Är den kanske överhettad? Hahaha puh. Nu ska jag gå och börja med tacos efter att jag har spelat lite HV. Mums. Blir kanske en resa vid alla helgon förresten, vi får se. Kul skulle det vara i alla fall. :D Och till mina sötkusiner måste jag också. Och till det Belgiska landet. Ja, det är många platser att besöka...

G: "jag tänkte det här utifrån ett traffickingperspektiv...."

H: "Och så fick man spika ihop sin egen gungställning och så skulle den vara alldeles sned..."

HAHAHAHAHA!

Kisses! /H


Wrom

Igår när vi skulle sova frågade jag min karl vad jag skulle vara om jag var en bil. Jag sa snällt nog att han skulle vara en Jaguar (jag var dock inte säker på att det ens finns bilar som heter så). Jag tänkte att han skulle säga att jag var en söt volvo som minst. Han sa:

Han: Du skulle vara en jetta.
Jag: Vad betyder det?
Han: Den är en sån som är liten och seg...
Jag: Men din gris!
Han: Du vet, en sån som mamma har haft. Den har dåliga högtalare och strålkastare...
Han: Såna som gamla tanter gillar att köra.

Hur ska jag tolka det!!? Hahaha ;) Jag tog det som en halv förolämpning så jag kittlade honom i en halvtimme tills hans klämde fast mina händer i sina armhålor och somnade. Nu ska jag göra mig klar för skolan. Halvdag idag och grupparbete efteråt. Sedan gomat och vila. Härligt!

Pussa /H


För trött för att sova?

Det här brukar hända alltför ofta. Jag orkar inte lyfta min rumpa upp ur soffan och gå till sängen. Jag orkar inte. Vad är det för fel på mig? Istället slögrejar jag vid datorn när min lilla hjärna hela tiden påminner mig om att jag kommer att vara jäkligt trött imorgon om jag inte gör något åt det. Och inte gör jag det jag ska heller. No, no. Undrar om jag kan få någon att göra det åt mig..? Imorgon ska jag äta pastasallad. Jag ska gäspa. Jag ska äta gomat med med karl och jag ska få SOVA! Det ni! ^^

Pussa :x


Övningskörningen

Glömde säga att det gick skit på övningskörningen i tisdags. Men jag var så otroligt trött och ouppmärksam. Nästa gång ska det gå bättre! :D I hope. :)

Kiss!/H

Sömn! :D

Inatt har jag sovit 9 timmar. Jubel, jubel. Men jag känner mig ändå trött... Och liksom låg. Undrar om jag har någon omedveten höstdepp. Jag hoppas att det går över snart i alla fall. :)  Idag är det grupparbete som gäller. Sitter just nu och kollar på en fyra för tre och ska snart göra mig i ordning. Får se vad dagen har att bjuda på idag. Igår drömde jag förresten en av mina vattendrömmar igen och det är alltid lika obehagligt. Att jag är ute och simmar i jätteströmt vatten, ala Piteälven och att jag är alldeles i mitten och har lååångt till land. Men så vaknade jag av alarmet så jag hann inte drunkna eller flyga nerför något vattenfall eller något. Nu måste jag göra mig klar!
Vi hörs senare!

Peace! /H


Nu händer det grejer!

Så var jag hemma från intervjun som jag skulle göra idag. Den gick skitbra och hon var så trevlig, hon som jag intervjuade. Fick mig en rejäl prommis hem till mamma och pappa. Åå vad det är härligt med sol och höstdoft! Lite kallt bara, men det blir nog varmare under dagen. Nu ska jag renskriva min intervju så att det är gjort, sen måste jag skriva klart ur boken jag aldrig gjorde klar i helgen + att läsa hälften av en annan bok. Kring tre är det övningskörning som gäller. Stor landsväg. Kan jag aldrig förresten få tiderna till teoriprovet och det så att jag kan få ont i magen och bli nervös? ;) Nej, men det är skönt att veta när det blir av så att jag kan planera lite framåt. Jag ska försöka hinna träffa kissekatten idag också. Jag hoppas att jag hinner! Jag vill, vill, vill! ^^

Igår såg jag halva Twilight, jag orkade inte mer och gick och la mig. Men vad den filmen är bra! Jag läängtar tills New moon kommer ut. Åå vad jag ska se den.  Flera gånger om. Snart ska jag följa med mamma upp på byn också och posta brev till Annikis. Finally! :D

Men nu är det skriva som gäller!

Kisses! /H


Mornin´

Sitter upp redan nu för att hinna skriva klart ur en bok som måste in imorgon. Men frågan är om jag hinner. Känner mig som igår ungefär, jättetrött och hängig. Sen har jag ont i magen också. :'/ Idag ska jag hem till mamma och pappa, har intervju till grupparbete imorgon och övningskörning. Nu är det nedräkning till teoriprov och uppkörning! Bara jag får brevet med tiderna någon gång!

Inatt drömde jag förresten att  jag gnällde över mitt hår så, min karln tog helt enkelt en sax och tog tag i min lugg som han klippte jättekort och det var då jag upptäckte att mina ögonbryn växt ihop. Det var hemskt! Säkert fick jag det ifrån top model igår där dom klippte sig. Jag är sugen på att klippa mig, men jag vill inte ha så kort lugg som jag fick. ;) Jag tänkte åt lite mohikanhållet. Jag gillar verkligen såna frisyrer. Typ stor lugg och en massa rufs. Me like! Sen drömde jag att jag var tvungen att göra om min C-uppsats och göra om min praktik (som var 5 veckor) och det kändes också jättehemskt. Varför vet jag inte riktigt... Idag ska jag äta mögelostlax som jag redan nu lääängtar att proppa i mig. Mums, mums. Men hey, nu måste jag sticka om jag ska få något gjort...

 

Kisses! /H


Helgen

Howdy!

Sitter i soffan i vardagsrummet och känner mig allmänt hängig. Bara det inte är någon influensa på g. Jag har verkligen inte tid med något sånt! I helgen har jag sett Flickan som lekte med elden, och som bara jag verkade tycka var lika bra som Män som hatar kvinnor. Jag diggar verkligen Lisbeth. Jag vill ha hennes muskler. Jag vill ha en stor tatuering på ryggen. Vad jag inte vill är att försöka bränna upp min pappa och bolma som hon gör. Men hon är cool. Det är hon. :)

 

Igår var det ost och kexkväll hos Sandra, det var så kul och det spelades spel och skrattades en hel del. Sedan bar det ut på Kalles med en del dans, men alla hade visst fått för sig att masa sig ut så det blev svårt att överhuvudtaget andas nere i källaren. Sedan står ju alla och röker utanför och jag har märkt att jag är jäkligt känslig, både för det och för dålig luft så jag fick värsta rökiga rösten och mot slutet av kvällen hade jag i stort sett ingen röst alls, som bara bröts och lät pipig ala kille i målbrottet.

Påväg till bilen (tack för skjutsen, Evve) såg vi en ung kille som stod och bråkade med en polis och mitt i allt tar polisen stryptag på killen och lägger ner honom på bilen. Såg skitobehagligt ut, sen började dom putta på varandra. Det slutade med att dom tog in honom. Måste vara svårt att skilja på sitt jobb och person ibland, och att hålla sig lugn i alla situationer...

Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga och greja med ett fotoalbum. Ska försöka få min karl att vara med och bestämma vilka foton vi ska välja ut som vi ska trycka upp på canvastavlor och sätta upp i lägenheten för att få ännu mera hemmakänsla. Ska bli så kul. Senare ska vi se Cellisten också, min karl och jag. Mys. :)

Nej, nu måste jag gå om jag ska hinna med någonting.

Peace /H


Att cykla...

Jag älskar att cykla, kanske för att det går snabbare än att gå och för att jag inte har något körkort. Hursomhelst så gillar jag att cykla. När väderförhållandena är goda. Och inte smådjur svischas in i nosen för att aldrig mera komma ut. Idag cyklade jag i motvind till bussen. Varför ska det alltid vara motvind, oberoende på vilket håll man cyklar åt? Men så nu ikväll, när jag kommit tillbaka med bussen hade vinden stillnat och allt kändes ljuvligt och doftigt och en aning kallt. Bara för att känna lyckokänslorna komma flygande, skrika Ronja Rövardotterskrik, så masade jag mig upp för en hög backe för att få njuta av att cykla ner. Vad händer då? Jo en skock flygande smågrejer från skogen befinner sig mitt i min körbana (körkortsskadad!) och krockar med mig. Aj i mitt öga! Sedan fick jag använda resten av cykelturen hem till att vädra mitt hår. Det kändes som att ett tjog trasslat in sig. Vad gör såna ute nu? Dom ska väl gå i ide?
Eller något.



Idag berättade min körlärare att han registrerat mig, bokat in mig, skrivit upp mig, att jag, Hanna, äntligen är redo för teoriprov och uppkörning! :D Så nu väntar jag bara på brevet som ska berätta för mig när, var och hur det ska göras. Känns så underbart. Ikväll ska jag och min karl ut och ragga med hans nya bil. Om jag är snäll och verkar mogen och ansvarsfull kanske jag får köra själv när jag får mitt körkort. Jubel, jubel. :D

Och Annikis, I adore you. KÄRLEK I MASSOR!

Peace /H


Bara jag inte får motorstopp!

Godmorgon! Idag står övningskörning på schemat. Har kommit långt med körningen (vanligt B-körkort) och närmar mig sakna men säkert mitt mål. Körkort innan jul. Jag kommer att känna mig så galen, så fri. Tänk på allt man kan göra när man har körkort! Åka vart man vill och när man vill. Nu gäller det bara att få tag på en bil också.


Efter övningskörningen (jag håller på att fickparkera nu) så måste jag boka in en intervju på en förskola, utöver alla individuella uppgifter i skolan har vi ett fett grupparbete också, känns kul att arbeta tillsammans, men nervigt att fixa intervju. Jag gillar inte att prata i telefon med folk jag inte känner och jag gillar defenitivt inte att intervjua själv. Men nu blev det så och visst kommer jag att klara det. Om dom nu vill ställa upp vill säga. Men dom är supertrevliga där har jag hört. :)

Sedan har jag dåligt samvete över att jag inte träffat Maggie och Timotej på länge så jag ska verkligen försöka hinna ta ut dom och låta dom springa omkring, helt lösa. Men samtidigt vet jag inte om jag riktigt vågar det. Jag har inte tid att ligga resten av dagen och skrika in under altanen och få massa svampar i ansiktet. Sedan bär det av till Piteå igen, till min karl och hans nya bil som han ska få hämta idag så vi ska ragga runt resten av kvällen. :) Därför är det viktigt att min text till litteraturseminariet imorgon också blir klar. Puh. Mycket nu. Men bara man är positiv så går det mesta! (försöker jag intala mig själv) .

Så nu måste jag sätta igång!

Peace /H

Jag är verkligen ingen morgonmänniska...

Ser ni vad klockan är...? 05:44 och jag sitter uppkrupen på en stol i köket och fryser. Jag har grus i ögonen och mitt hår måste se ut som ett tranbo. Varför måste man alltid stiga  upp så förbaskat tidigt!!? Klockan 8 är tidigt och nu är hon inte ens 6! Vad är det då nu? Jo, alldeles för tidigt. Kom just på att jag inte har någon mat att ta med mig idag så jag får nog köpa på skolan. Great. Men det ska nog gå bra, om dom bara har något vegetariskt åt mig. :)


Jag fick färdigstädat i helgen och det kändes helt ljuvligt! Nu kan jag inte skylla på att jag måste göra det när jag egentligen måste plugga. Pluggandet går också bra. Har snart tagit mig igenom När pojkar läser och skriver av Gunilla Molloy, mycket intressant. Kanske därför det går så fort också. I måndags var min grupp hemma hos mig, det var jättekul och jag pimplade te som bara den. Igår var jag med mamma på stan i stort sett hela dagen lång, vi letade presenter till min syster i det belgiska landet och det gick jättebra fast jag var helt slut när jag kom hem. Att shoppa är jobbigt. Vilka benmuskler man måste få alltså! och då är det viktigt att ha sköna skor också, vilket jag hade till en början.


Idag ska jag läsa klart min bok, ska snart till skolan, det är därför jag är uppe så tidigt (aldrig frivilligt!) och efter det ska vi ha gruppträff och på rätsida på vad vi egentligen behöver göra. Vilket är ganska så mycket. Nu ska jag börja göra mig klart så att jag inte behöver cykla så att det känns som att lungorna ska kollapsa.


Peace! /H

Lördag

Så var det plötsligt lördag. Allt jag skulle göra.. Hur ska jag hinna med allt? Idag har jag "shoppat" jag brukar ofta gå omkring och tycka att grejer är fina men att inget passar. Istället har jag ingenting hemma. Eller, visst har jag grejer men det känns som att jag vill hitta mer personliga grejer så att det känns som att jag och min karl faktiskt bor här och inte enbart har lägenheten som förvaring. sen kan jag tycka att andra kan ha så fräna grejer hemma hos sig men att jag inte skulle kunna ha så. Men nu minsann slog jag till. Varför hålla på och vänta hela tiden? nu har jag diskat 12 olika glasburkar som ska upp i hyllorna ovanför fläkten. Det kommer att bli så fint. :) Köpte små burkar till kryddorna (ser ut som femkantiga insyltningsburkar) och lite större runda där jag ska ha allt möjligt. Godis tillexempel. Vi var och handlade när vi kom fram. Jag köte en massa godis till burkarna. Är jag helt galen som vill ha dom som prydnad? Eller nu blir det prydnad eftersom att jag inte ens köpte något jag kunde äta. Hahaha jag är knäpp. Men färgerna var så fina.
Nu ska jag ta mig i kragen, i trosorna och sockarna och STÄDA! Jag har hållit på i två veckor och enbart gjort klart vardagsrummet och nu måste jag börja om med vardagsrummet igen eftersom att jag varit så seg. Bra Hanna!



Sedan har jag fått höra om en tjej som är svårt sjuk. Det känns så fruktansvärt hemskt och jag hoppas, hoppas, hoppas att hon klarar sig. Jag ska tända ljus för dig ikväll.



Peace /H

Igår och idag

Howdy! Igår var en dag full med stress. Inte blev det bättre av att jag försov mig och fick tokcykla till bussen. Jag har aldrig varit så nära att spy av trötthet! Det hjälper ju inte heller att jag har sämst kondition heller. ;) Men fram kom jag och missade en timme gjorde jag också. Men jag fick ändå redovisa och allt. :) Men har ni också känt att dagen liksom blir fel när man försover sig? Jag blir så ryckig och galen (eller snarare mer galen). Jäklar vad det är lätt att försova sig också. Det är bara att stänga av alarmet och gå och lägga sig igen. Inget snoozande här inte. Det borde finnas någon mekanism som gör att den fortsätter att ringa trots att man stängt av den. Om jag blir en mobildesigner kommer jag att göra en inställning som heter "glöm din dröm" och som gör det nästintill omöjligt att inte stiga upp. Efter skolan var jag förbi Åhlens. Trist att dom ska stänga då dom har i stort sett allt. Jag hittade i alla fall en stor glasburk till spaghettin så behöver inte allt rasa ut när jag ska plocka ut påsen ur skafferiet och tar ut den fel väg... (ni kan ju tänka er). Jag hittade även en film, return to sender som jag började se nu imorse och den är inte alls pjåkig. Ska försöka hinna se resten ikväll.


Idag har jag varit hos tandläkaren. Det gick bra! Eller så bra det nu kan gå hos en tandläkare men hon var jätterolig och jag har nu lovat på heder och samvete att börja använda tandtråd. Hur lat får jag vara? Det är ju ingen idé att tandtråden står i skåpet och skräpar. Fick veta av en söt sköterska att de flesta Hannor är blonda. Är det så? Hon hade då mest träffat blondisar. Jag fick också veta att Hanna betyder "den ljusbärande" och det låter väldigt positivt. :) Nu har jag kommit hem till mamma och pappa och har precis kommit in från gos med Maggie och Timmo. Det blev Maggan som fick komma ut idag och vässa tänderna. Satt länge i buren och gosade med henne. Kul att ha tid till det för omväxlings skull. Samtidigt såg jag på Timmo som satt i sin bur och tuggade och tuggade, tuggade och tuggade, sedan såg jag hennes lilla rumpa hasa ner och sticka ut. När jag smög fram för att stänga buren såg jag att hon sov. Hon är den enda kanin jag sett som sover så djupt! Men såklart vaknade hon när jag stängde. Resten av dagen kommer jag att äta, äta och äta, för jag är så hungrig! Sen ska jag och framkalla foton från bröllop för att kunna göra klart bröllopsalbumet till J och L. Efter det bär det av tillbaka hem till sömnig karl. Vi ska lägga oss tiidigt ikväll för att orka upp imorgon. Lång vecka, men på söndag får vi sova ut! :) Sedan, när jag kommer hem är det städa som gäller. Hela basgruppen kommer på måndag och som det ser ut nu får ingen komma in. Så städa blir det! Imorgon blir det även att spendera halva dagen hos mamma och pappa, den andra i Piteå då svärmor kommer på middag. Nu ska jag gå och äta. Massor, mängder, LITER med gröt. Yum.

Peace /H


Godmorgon!

Har precis kommit från körlektionen, fickparkering, som gick bra! Eller, jag krockade inte i alla fall. ;) Det är inte många lektioner kvar nu innan teoriprov och uppkörning. Tänk vilken frihet sen, när jag får körkortet i min hand. Men så kom jag på. Jag har ingen bil. Om det finns någon därute som har en bil till övers så tar jag tacksamt emot den. :) Resten av dagen kommer jag att framkalla foton och plugga. Litteraturseminarium imorgon. Åå, nu skiner solen också, härligt, härligt. Kanske hinner jag ta ut kaninerna också. Vore ljuvligt med lite sol och kobajsdoft innan pluggandet sätter igång.

Peace. /H


Dagen

Hej hej!

Så är jag äntligen i Älvsbyn. Vaknade i Piteå, skola i Luleå för att sedan fortsätta till Älvsbyn och körlektion. Jag är inne på parkering och det gick finfint! Min körlärare sa att om 4-5 gånger bör jag vara klar. Finish, finito! Men då är det ju bara teoriprov och uppkörning kvar (om det var så bara). På vägen hem passade jag på att plocka en massa gräs till Maggie och Timotej. Folk måste tro att jag är lite halvgalen som står med rumpan i vädret och massa gräs i händerna...

Nu är det mat, vila, körning med pappa och plugg som gäller. Jag känner mig nöjd och glad. Härligt.

Peace /H


First things first

Hohoho, så till sist händer det. Att jag och mina kurrande mage slutligen hamnat här. PÅ NÄTET! Ska bli mycket intressant och se vad allt detta kan föra med sig. Förmodligen inte mycket. Men man vet ju aldrig. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0