Ipod <3

Här uppdateras det hejvilt... Har verkligen kommit igång nu haha. ;) Jag tror att jag missat att berätta att jag skaffat ny ipod! Jag har sagt att jag skulle köpa den men det blev inte under planerade Pitedagen då min cykel kom hem utan först några dagar senare i Älvsbyn. Jag älskar min nya raring. Den går konstant varm. Det är så otroligt mycket härligare att promma och jogga också med lite inspirerande musik i öronen. :) My beloved är åt det orange hållet men med lite mer sting. Mer bronsfärgad and I love it. <3


Mmmysiga modellera...

Här kommer lite pix på vad vi egentligen pysslar med på våra lektioner. Här har vi tillexempel bearbetat en bok med hjälp av lite modellera. Ni får själva fundera över vad det egentligen är vi pratat om...





Dom ovan gjorde vi tillsammans, men sen skulle jag själv gestalta en lärandesituation med hjälp av leran. Resultatet blev detta:



Kan ni se vem som är lärare och vilka som är barn?

Kisses! /H


New stuff...

Här är snyggingen jag fick med mig hem från Cubus i Luleå igår. Kanske jag shejkar loss i den imorgon då det möjligtvis blir Challenge igen. :D Jag är tydligen inne i en randig period inser jag när jag tittar in i min garderob...


Valborg = grill = skog = <3

Så är det äntligen valborgs! Oj oj vad tiden går fort... Idag snöar det. Jippie. Men vad tusan, det ska inte hindra mig från någonting. Så ikväll blir det grill! Snart räkbaguett och efter det förmodligen promenad och målning med JullanBullan.

Det slog mig hur ointressant detta måste vara att läsa. Bara inlägg om mig, mig, mig. Inga intelligenta samhällskritiska inlägg eller överhuvudtaget saker som väcker åsikter. Men what the heck. Så får det vara tills jag känner för att skriva något annat. Den som läsa får, den som inte vill behöver inte. ;)

Nu ska jag upp med mammsing och handla. Ha en bra valborgs everybody!

Kisses! /H


P.s.

Jag hittade förresten inte några bra jeansshorts. Däremot en klänning i rött och vit-randigt på Cubus för inte allt för mycket pengar. Härlig sommarklänning blir det (eller nu om man inte har något emot att frysa lite) upptäckte sen att lillasyster har ett par svinbra jeansshorts så innan jag funnit the one and only går det ju lika bra att använda dem. :) d.s.


Valborgs!

Tjenis!

Ja, idag är det dags för majbrasa och grejer! Det har i och för sig bara gått 7 minuter på denna dag och sängen väntar snart för min del. Vad ska ni göra ikväll? Hela familjen ska masa sig ut i skogen och grilla och bara njuta. Om det är någon "högtid" jag gillar (som inte handlar om jul och nyår och så) så är det Valborgs. Så wunderbart!

Ikväll blev det café, med kortspelning, såpbubbleblåsande, mjukglassätande och biljard. Kissekatten slår mig som alltid i biljard och jag spöar för det mesta henne i kort. ;) Det var en härlig kväll utan överraskningar. Så underbart härligt, jag har fått nog av överraskningar (från mig själv speciellt) för ett bra tag framöver.

Nu blir det som sagt sängen. Men innan jag drar mig dit så vill jag hälsa till en av mina underbara vänner som har det extra tungt nu. I love you, my friend! Och du är aldrig ensam. <3

Sov sött! /H


Thursday

Howdy!

Sitter i skolan efter sista danslektionen med barnen som gick suveränt. Men det är ändå skönt att ha de bortgjort. :) Funderar vad jag ska pyssla med fram till bussen går kl 2. Vet i alla fall att jag ska ner på stan och kika efter några snygga jeansshorts. Jag har testat mängder men hittar inga bra. Är det mig det är fel på eller är det dom där jäkla shortsen? Alla är i "boyfriend" - stuk och jag vill inte ha såna. Det ser ut som att jag får en påse där framme på grund av avsaknaden av någonting. Nej tack, girlie girlie ska det vara. Ska knalla in på Lindex (!) och kolla om jag hittar några där för nu har jag fasen snart varit överallt. Någon som har något annat förslag?

Åå. Nu blev jag sugen på slitna jeans också. Mina raringar från Cubus är alldeles för stora nu, funkar inte ens att klippa av och göra till jeansshorts om jag inte vill knalla omkring med dem nere vid knäna dvs. ;)

Gud så intressant, att basera ett helt inlägg på jeansshorts. Men vad tusan, ni lär inte vilja höra alla mina förvirrade tankar så det är bättre att jag håller dom till något enkelt och förståbart. ;) Sen ska jag hem och sen får vi väl se. Jag är sugen på soft icecream. Har inte ätit någon än. Yummie! Nej, om man kanske ska ta och käka något... typ mat. Till min stora sorg serverar dom inte flingor och mjölk så det får väl duga med något annat. ;)

Tjingeling! /H


Wednesday

Idag fyller min älgvän, alias kissekatten, alias SARA hela 23 vårar. Grattis i mängder galning!

Idag dansade jag med barn. Jag åt också en god skagenbaguette. Jag hade många intressanta och givande samtal med fina människor. Jag har läst en bra bok (Alfahannen). Jag har fikat och blåst goluktande såpbubblor med min galnaste bästaste älgvän. Jag har gått 1,5 timmar. Jag har ätit nudlar som en gnu. Och snart ska jag gå och hämta choklad och förmodligen se lite på Avatar.

Imorgon blir en ny dag. Då får jag se vad jag gör. Det blir åtminstone mer bra samtal och mer dans med barnen.

Yeeeehaaaa! :D



Underbarnet herself, när vi testade olika schminkningar. I love you, my little moosy friend!

Kisses! /H


Tuesday

Idag är en bra dag! Mina sura cookies blev uppskattade och jag helt förvånad. Men smaken är som baken som man säger. ;) Blev knådning med modellera vilket resulterade i en massa konstiga figurer, musikredovisning, fika (mitt), improviserad dans/teater (jag med) och en hel del skratt. En riktigt bra dag helt enkelt. :) Nu ska jag snart ut på promenad. Har vräkt i mig flingor och mjölk. Sen ska Maggies öga få sig en omgång och sen lär jag vara redo för sängen, inatt ska jag se till att sova längre. Imorgon är det dans med kidsen igen. Sen fyller Sara hela 23 vårar så jag ska minsann träffa henne på något sätt. Skitkul!

Jag ser fram emot morgondagen.

Hugs! /H


Hittade...

Hittade foto på vårt röj på Challengebar.se, har inte armen över ansiktet med flit. Jag dansar så. :P


Kakjävel!

Dom måste ha satt in en helt annan bild på kakan som jag bakat. För den ser fasen inte ut som den på bilden. Lillebror uttryckte just att "fika ska smaka sött, inte surt!" så imorgon kommer jag att bjuda på en sur kaka. Toppen, absolut toppen! Får väl försöka väga upp det med dadlarna som jag efter en andra vända på konsum fick med mig hem. Men så har jag ju aldrig påstått att jag kan laga någon form av mat heller. ;) Och det värsta är ändå inte att den smakar surt. Den smakar i stort sett ingenting. Trots att jag på impuls både florsockrat och kanelat den (för att dölja utseendet lite också) men inget händer liksom. Det är receptets fel, skyller jag på. Där stod det bland annat "kanel efter smak". Vaddå efter smak? Efter vems smak? Ska det vara som kanelandet på gröten? Det där "efter smak" skrämmer skiten ur mig. Nåja, det är ingen idé att gräma sig. Den var kul att göra, roligare om den varit god men vad tusan. Då har jag i alla fall lärt mig att jag inte behöver göra den igen. ;)

Men alltså... kan inte låta bli... KAKJÄVEL!

Okej, nu är jag "normal" igen. Och har en gosig säng som väntar.

Så.. godinatti!

Krams /H


The skirt.

När jag är låg märker jag att jag handlar mer. Därför fick den här kjolen och klänningen (det svarta, som ser ut som ett linne) följa med hem från H&M förra veckan. Sen fick superfräna Leeloo-inspirerade (femte elementet ni vet) leggings komma med hem från Vila idag. Har dock ingen bild på dem än.

Lördagen spenderades förresten med halvpluggande, halvstädande, halvmotionerande och heldansande! Jag och kissekatten (Sara) åkte till Challenge och gav järnet! Kom i säng kring 5 på morgonen. Hade en ljuvlig kväll med kissen och gullevve som vi stötte på. Det blev dans all night long. På "scen", där luften var så tät att det knappt gick att andas o bland folket på dansgolvet. Bilade hem i morgonljuset, skrek Ronja rövardotterskrik i takt med soluppgången. Underbar kväll, underbar morgon. Det är vid såna ögonblick man känner att man verkligen lever. Jag ska se till att ta tillvara på dem och utnyttja dem till fullo. Inte pressa ut något av mig själv men våga njuta när jag kan. :)



Hugs! /H


Montag.

Öronläkarbesök idag. Jag fick veta att jag hör dåligt. Tack för den nyheten liksom! Inget nytt under solen direkt. Jag hör inte nog dåligt för att få hörapparat eller något för att hjälpa hörseln på traven. Fick rådet att "prata med ett barn åt gången" när jag börjar jobba och det är ju lite lättare sagt än gjort. Nåväl, ska tillbaka till hösten så får vi väl se hur det står till då. Tills dess får jag väl fortsätta med mitt mest använda ord: "va?" ;)

Träffade sötEvve idag också, synd att det blir så långt mellan gångerna! Men när vi blir mer lediga får vi se till att träffas oftare. :) Ikväll ska jag baka "arabiska kakor" som det står på receptet. Jag i kök = faarligt! Jag kom på den ultimata idén att vi ska ha fika på våran redovisning imorgon och var nog sinnesförvirrad för att föreslå att jag själv skulle göra det. Så jag hoppas verkligen att ingen blir sjuk av fikat imorgon haha! Men mamma finns där som stöd så förhoppningsvis kommer det att gå finfint. :)

Idag är en bättre dag. Får försöka använda den så mycket jag kan. En dag i taget, ni vet.

Kramar /H



(förhoppningsvis kommer mina att se ut såhär också, minus mandlarna. :D)


Ups and downs.

Om mitt liv skulle liknas med en väg nu skulle det vara världens bergochdalbana. Med gupp, hål, snäva kurvor och branta backar. Mycket har hänt på sista tiden, som vanligt kan jag väl börja säga nu. Lite förvånar mig nuförtiden (angående mig själv och vad jag är kapabel till). Därför har jag tagit olika jobbiga beslut för att kunna komma tillbaka till mig själv innan jag trampar ner någon annan i hysteri att hitta mig själv igen. Har insett att jag inte kan göra något halvhjärtat heller för den delen. Det är allt eller inget. Det kan ju i och för sig vara bra men är dåligt om det hela tiden går till överdrift. Nej, jag måste inse att saker får ta tid och inte lura mig själv att allt är bra bara för att jag mår bra vissa dagar. Nu ska det bli ändring på det här. Och det får ta den tid det tar. Ingen stress, inga krav. Bara vara. Jag ska bara vara nu. Och det är det som är så jobbigt. Vad ska jag vänta på? Hur lång tid kommer det att ta? Kommer jag att alltid vara såhär förvirrad? Jag vill veta!

Krams! /H


Lycka.

Tjosan!

Så har vi kommit till måndag. Plötsligt men härligt. :) Söndagen gick förbi ett nafs igår, med fotbollstittande, halvförfrusna kroppsdelar och ensam stavgångspromenad. Insåg hur mycket jag saknar min ipod när jag kom på mig själv med att sjunga en hemmagjord truddelutt enbart bestående av ord såsom "sakna" och "ipod" så idag bär det av till Piteå för att hämta hem min cykel och KÖPA EN NY! Det är ett stort steg framåt för mig. Nu kommer den inte att påminna om någon, utan bara om mig själv och att jag själv köpt den. Ett eget val för egna pengar. Ljuvligt! Får som sagt hem min cykel också, vilket också känns som en stor vinst då den stått på fel ställe alldeles för länge.

Så nu bär det av till Piteå! Filmkväll ikväll. :D

Kramar! /H


Lörtag.

Godkväll!

Egentligen är det ju redan söndag, men vi säger att det fortfarande är lördag. ;) Masade mig upp redan kring 10 då jag och Sara skulle iväg och se på karlar som spelade fotboll. Väl framme upptäckte vi att vi såg på fel match (vi skulle se hemmalaget spela) och en lång stund senare insåg vi att det visst var hemmalaget. Det var bara det att vi inte kände igen en enda kotte. Bara för att jag bott i Piteå ett år betyder det väl inte att jag blivit en främling här nu? ;)

Ikväll blev det hur som helst lite sjöngsjungande hos plenty of people med kissekatten, sen hem och se Beck innan ElinPelin ringde och jag fick komma och hämta henne i Storforsen. Vad det är mysigt att köra själv i mörkret! Dock lite läskigt då det är kring 0 grader och blött på vägen. ;) Imorgon blir det mer fotboll, om det nu inte är lika svinigt kallt och pissdåligt snöväder som idag. :P Sen vet jag inte vad jag ska göra. Jo, äta flingor täckta med yoghurt och mjölk till frukost. Mitt absoluta måste just nu. Ljuvligt! :D

Nu blire lite film med Elin innan jag ska gå och sova.

Gonatt på er muffins!

Krams /H



Palt...

Nu är palten i grytan och jag är hungrig som en... palt. Så förmodligen blir det att häva i sig ett par trehundra och sen sova en skvätt innan det blir Beckfilm. Jag och lillSara gick låångprommis idag, med stavar! Som två små paltar. Jag inbillar mig att jag bränner mer och får mindre treicepshäng med hjälp av dem. ;) Sen har det blivit kaninögontvätt och lite pluggning.

Nej, vet ni, nu skriiker palten åt mig. Adjöss, och mys gott ikväll!

Kram /H


Freidag!

Goddagens!

Verkar som att jag har kommit in i en "bloggavarannandag" - period. Får se hur länge den håller i sig. ;) Igår hade jag grupparbete, vilket mest gick ut på att äta och lyssna på musik. Mysigt, mysigt. Sen spenderades resten av dagen med Kissekatten (Sara) och god middag ute på café storgatan. Efter det vandrade vi omkring och käkade klubbor som vi döpte. Jag har glömt vad Saras stackare hette, men min blå var i alla fall Cecilia. :) Lite senare mötte vi upp J och hans flock och begav oss upp till cafét uppe vid kyrkan. Shit vad länge sen jag var där alltså! För den som inte vet så hängde vi där varje torsdag när jag var kring 16-17. Det var skitkul! Nu kände jag mig lite gammal men shit vad man kommer in i gamla spår efter ett tag. Jag spöade folket med min XXL-kortlek i nolldam eller vad det hette men förlorade mot biljardproffset Sara i... biljard. ;) Sen droppade vi in hos J och träffade vovven Elvis och såg lite på en fyra för tre. Det blev dock inte länge och vi skjutsade hem kissekatten och sen mig. Och nu sitter jag här. :)

Vaknade helt glad idag. Känns wunderbaart! Och man behöver inte analysera varför, ibland blir det bara så. Så nu har jag äntligen tagit mig i kragen (det gäller att "smida medan järnet är varmt" eller vad man säger) och ringt om jobb! Bra gjort, Hanna. :) Eller springvick rättare sagt. Så efter den 1:a juni så är jag redo för jobb i en månad. Sen hoppas jag att jag får vara ledig. Det känns också wunderbart. Tänk, en månad att bara vara helt fri. Känns så drömlikt liksom. Min första sommar som singel på... Ja, vad blir det... 6 år? Nu låter det som att jag ska vara värsta vild och galen. Haha vem vet? Har inga planer förutom att cykla och bada mycket, bila litegrann och bara njuta. Längtan! :D Jag vet inte om jag sagt det men till våren nästa år så kommer jag förmodligen att befinna mig i Umeå göra fantastiska saker (med glas) som jag älskar att göra. <3

Här kommer pics från kissekatten jag gjorde i lera. Observera att kissens ryggrad ersatts av en svans nu. :)





Ha en suverän fredagsmysfredag! Det ska jag ha! Men Beck och gowdis. Våran nya tradition.

Kärlek! /Hanna


Onstag.

Idag blev det en heldag på skolan. Hade av nån anledning fått för mig att jag bara gick halv men nu blev det inte riktigt så. Jag lyckades knåda ihop en katt i lera! Kändes så kul att få jobba (och lyckas!) med ett material som annars inte brukar vara min favorit. Bilder kommer senare. :) Så det är i stort sett vad min dag gått ut på. Märker att jag blir otroligt "inbubblad" när jag skapar. Jag kan lyssna på allt det andra säger men har svårt att svara då jag blir så himla fokuserad. Jag satt tillexempel och trallade i någon tros-låt av Robert Gustavsson som några kunde och fnissade åt alla hemska barnafödandeupplevelser där det också jämfördes flest bristningar och talades om ett tredje bröst (som man tydligen kan få som gravid. Skumt... ;) Det känns härligt att verkligen gå upp och göra något jag verkligen tycker om. :) Finns det något som får er superfokuserade? Efter hemkomsten har jag käkat och gått/joggat en långrunda. Lovely! Har försökt att ladda upp lite pix hela kvällen från våran teater som galna påskkärringar men tråkigt nog verkar det inte funka. Nåja, får ta och fixa det sen. :)

Hugz! /H


The policemeeting

Tjenis!

Igår fick jag mitt gamla hederliga järndropp igen. Dock dubbel dos denna gång. Jag är inte som Magneto från X-men nu. Jag är Magneto. ;) Sen blev det lite kaninögontvätt och senare tacos och en fyra för tre med buddies. :D Har ju förresten också glömt att jag skulle berätta om hela den där (korta) polishistorien från i lördags. So here we go:

Efter svettig dans och härligt prat med tjejerna skiljdes vi åt och jag gick till bilen. Det var lite kallt i lördags så det var is på rutorna så jag fick skrapa en bra stund. Alla som har åkt i våran bil vet att det tar ett tag för fläkten att tina upp rutorna så jag hade på bilen samtidigt som jag skrapade. Valde att köra iväg trots att det var en hel del imma (läs: inget tinat alls). Efter några meter på vägen insåg jag att jag verkligen inte såg någonting, eftersom att jag körde över två filer. Jag gjorde en dålig sväng för att komma in på en mindre gata för att kunna stanna och helt plötsligt blinkar en stor pikébuss bakom med helljuset. Jag fortsatte att köra eftersom att jag trodde att det bara var ett misstag. Då tände dom blåljusen...

Jag stannade såklart på en gång och försökte febrilt komma ihåg vad som stod i körkortsboken hur tusan man ska göra i såna situationer. Jag satt hur som helst kvar och en polisman kom och knackade på rutan. Jag fick blåsa (såklart) och förklarade då han frågade hur jag mådde att allt var finfint men att jag hade en väldigt immig framruta. Sen fick jag åka. Jag hann inte ens bli nervös. Men så i efterhand har jag fått veta, vilket jag självklart fattat att det är absolut livsfarligt att köra utan att ha bra sikt och att jag normalt sett kunde ha fått jäkligt höga böter (vilket jag aldrig hann tänka). Så nu är jag en erfarenhet rikare. Haha! Körde i snigelfart hela vägen hem då jag fick för mig att polisen var överallt och att det gömde sig älgar i varje liten buske. ;)

Hugz! /H


Training.

Godkväll people!

Idag var det som sagt grupparbete. Ljuvligt. Yeah! Nu känner jag mig verkligen mindre stressad trots att jag fick veta att vi har mycket mer att läsa än jag trott. Men det känns helt okej. Härligt att träffa gruppen också och fungera som en normal (hehe) människa. ;) Känner också att jag kan erbjuda en del stöd och råd på vägen för människor som just nu går igenom det jag gjort och det känns kul att kunna hjälpa också. :)

Efter skoldagen och lite sovande på bussen blev det stavgång med Sara. Nu har skelettet tinat fram ännu mer och jag har många teorier om vad det egentligen är... En mammut? Kapten kroks ben? En liten blåvalsunge? En bergsget? Blir spännande när det tinar fram mer. Spännande men äckligt. ;) Sen kom jag hem, bara för att byta om och gå på ny promenad som räckte i några timmar (2,5 rättare sagt tror jag). Återigen med härligt sällskap. :D Så nu ikväll har jag blåsor på foten eftersom att jag (som alltid) valde fel skor. Hemma väntade värsta gomaten och nu blir det mer Beck och chokladdippande. Yummie!

Imorgon: Blodprov, järndropp, plugg, promenad och filmkväll med goingar! :D

Tuusen kramar! /H


Just det...

Here I am! Påväg till Pite igår. Ser ni skinn(fejk)jackan? Mitt nya, sköna inköp. I love it! :D Kom just på att jag ska berätta för er om polishistorien när jag var påväg hem igår. Men det får nog bli imorgon om jag ska kunna göra en hyfsat tidig kväll ikväll.



Pussa! /H


Söntag

Howdy galnings!

Det blev en dancenight igår med en massa bruders. Jag blir så glad av att vänner finns där fast man kanske inte är 100 procentig eller i gasen jämt. Så det blev en del djupa samtal och en del svettig dans. Alltså... Jag kan ärligt säga att jag nog inte svettats så mycket någon gång på ett dansgolv. Det var kropptjockt med folk och hela folkhavet rördes så att man kastades hit och dit. Stötte man ihop med någon blev det inte boink. Det blev klafs. Det var då skönt att det inte bara var jag som svettades. Det rann ner i ögonen (!!) och gjorde att vi tillslut såg ut som panda look-a-likes haha. ;) Men kul var det! Lite som dirty dancing i den där ladan som alla ungdomar åkte och dansade dirty tillsammans med några hundra andra och i världens gung. Jag saknade dock en danspartner men har inte hittat någon som klår mina danstjejer och det lär dröja! ;)


Idag har jag bara tagit det lungt och traskat en mil i sällskap med Sarapara. Vi hittade bland annat ett skelett som vi inte kunde utläsa vad det varit för något djur (hoppas jag verkligen) lite spännande var det allt för benen var så stora. Men hemskt samtidigt. Ikväll har jag sett Beck - öga för öga. Läskig men bra om ni frågar mig. :D Sen har jag ätit bra hela dagen. Stort plus! Man orkar så mycket mer då. :D Har redan nu planer för veckan förutom skolan som jag ska till imorgon. Känns riktigt bra. :) Har dock inte ringt om jobb än. Gaeh! Ska göra det när andan faller på någon gång i veckan. Ingen stress med det, Hanna. Prioritera det allra viktigaste. Det är precis det jag tänker göra.

Prioritera mig själv.

Låt mig presentera mitt bidrag till the dirty dancing music. Visst kan man inte låta bli att minnas och ÄLSKA? <3

 



Nu blir det sängen för att orka med allt galet imorgon! :D Godnatt! /H

Jag vill känna att jag lever, all den tid jag har.


Saturday.

Efter ett antal galna dagar känner jag att jag äntligen hittat tillbaka till mitt jag igen, att jag tagit mig upp på spåret. Det har varit så galet, så fruktansvärt hemskt och så förvånande skönt. Att slå i botten och trycka sig upp igen. Det är precis det jag känner att jag gjort. Lite skadad, väldigt skakad men alive. Det kommer att bli jäkligt jobbigt många fler gånger, det vet jag. Men jag vet att jag klarar det. Och att allt kommer att bli bättre. Allt ska bli bättre. Man får må dåligt, det måste jag också erkänna för mig själv. Nu ska jag enbart fokusera på saker som gör att jag mår bra, lyssna till de fantastiska människor som finns runt omkring mig och ta tillvara på deras råd och stöd. Ikväll ska jag ut och dansa igen. Inte på grund av någon manisk vilja utanför att jag verkligen vill. Och det känns underbart härligt. Jag känner mig klarare i huvudet än jag gjort på länge. Och nu kan jag andas ordentligt.

Många kramar /H


Tisdag.

Min yngsta och supergulliga kusin Lina kom som sagt på besök idag. Jag har nu såhär på kvällskvisten börjat inse att jag inte är 9 längre... Jag orkar ju ingenting känns det som! Inte i alla fall jämfört med Linas kvicka ben. Shit alltså! :D Men jag skyller min trötthet på min sömnbrist de senaste dagarna och den ovana motionen. ;)

Så vi var alltså och badade idag. Härligt, härligt. Självklart dröjde jag mig kvar i dom superheta duscharna. Alltså... Jag kan inte säga hur underbart härligt det är för många gånger! Sen, nu ikväll har vi spelat Wii, Cluedo och sett Narnia. Imorgon ska vi och hälsa på Jullan på stallet och fara ut och grilla. Grillad mat över öppen eld slår verkligen allt. Och imorgon tror jag att det blir vegburgare. :) Nu ska jag knappra vidare och sen försöka göra en tidig kväll, eller tidigare jämfört med helgens.

Jag: Ja, vi tjejer måste visa vart skåpet ska stå!
Lina: Vilket skåp?

Ha en toppenkväll folk!

Kram /H


Måndag :)

Väcktes klockan 12 imorse av systern som meddelade att Elins besökare från Stockholm var påväg hem till oss för att hämta upp mig tillsammans med henne då vi skulle iväg och bada. Det blev snabba ryck alltså! :) Väl framme käkade vi skrov och sen blev det BAD! Största delen av tiden höll jag mig till dom varma ställena som bubbelpoolen, ångbadet och dom varma duscharna. Kände mig som värsta pensionären. Haha! Sen åkte vi hem som små russin och har nu fikat och pratat. Kul, kul! :D Känner mig oerhört trött efter allt bad. Det är säkert all motion jag fått dom senaste dagarna som jag inte är van. Har träningsvärk lite överallt. Sen tar bubbelpoolande verkligen musten ur en också. ;) Så det lär inte bli någon fasligt sen kväll ikväll. Imorgon kommer lillkusinen så då bär det av tillbaka till havsbadet igen! Häärligt! :D

Nu ska jag lalla vidare. Vi höres!

Kram /Hanna


Pållar...

Sitter och kikar igenom dom hundratals (tusentals?) foton jag samlat ihop eftersom. Gick in i en av hästmapparna och insåg hur mycket jag saknar att fotografera dem! I sommar ska jag minsann cykla till närmsta hage och plåta. Här kommer ett par foton av några sköningar...

 



  

Kram! /H


Soliga söndag.

Åå. Utedag heeela dagen! Så underbart! Vaknade inte så fasligt sent, redan kring 12 (bra ändå eftersom att jag somnade kring 5 imorse). Och sen bar det av iväg ut i skogen där det grillades veggoburgare och brottades i snön. Det är så härligt med snöbrottning! Det är liksom väldigt svårt att göra illa sig då om man inte råkar krocka med ett träd eller något. Lite blött blir det däremot, men då är det bra att det finns en stor brasa som kan värma sen. Tyvärr blev det lite våldsamt och lillebror fick en spark i ansiktet (dock inte med flit) plus att alla fick sin beskärda del av sylvassa snöklumpar på sämre ställen. Men det var det värt! :D Sen fick tydligen alla spindlar för sig att vakna just när vi var där och jag som inte är insektsvan för i år upptäckte självklart en i håret. Great! Jag brukar inte skrika för smågrejer men jäklar också... Ronja Rövardotter hade blivit avundsjuk! ;) Men det gick bra. Är däremot fortfarande lite skrajsen eftersom att vi aldrig hann se vart den tog vägen så när det kittlar någonstans på mig nu så blir jag lite paranoid. ;) Sen gick jag i alla fall ut en timme när vi kommit hem. Så jäkla härligt det är alltså, och ibland är det så skönt att gå själv! Utan ipod ( <3 ) eller samtalspartner. Nej, det var helt okej! :D


Nu har jag precis smällt i mig världens påskmiddag och sitter här vid datorn... Funderar vad jag ska göra ikväll. Inatt. För det lär bli en uppenatt inatt igen. Det är så härligt! Får passa på medan jag fortfarande är lite ledig. Imorgon kanske jag joinar storasyster och följer med till Luleå för lite koll i affärer. Fick dock veta att det är en röd dag imorgon så frågan är hur många eller om någon affär överhuvudtaget har öppet. Jaja, det löser sig! :D

 



Såhär blöt kan man bli om man brottas i djupsnö med låga skor.



Och såhär blöta och rufsiga såg vi ut när vi kom hem. Såhär ser även världens bästa lillebror ut. <3

Kramar! /H


Still awake...

Alltså... jag tror ta mig tusan att det har börjat ljusna! :D

Hanna, the nightowl.

Så har jag förvandlats till nattuggla igen. What's wrong with me? Brukar alltid slockna kring 12-1 på natten. Men nu finns det ingen hejd på min vakenhet! Måste vara allt järn jag får i mig. :) Vad ska ni göra idag? Jag ska ut och springa igen. Det är så härligt. Likaså när asfalten har börjat titta fram och jag slipper tunga vinterskor. Jag känner mig så lätt. En bra känsla. :D Men allra först ska jag sova gott flera timmar. :)



Finns mer bekväma ställen att sova på kanske... Kom att tänka på att det kändes bra att jag gjorde grejerna jag tänkt idag utan en massa tankar innan. Ibland är det bara att göra't! :D

Sov gott allesammans!

Kram /H


Pyssel.

Kommer ni ihåg materialet jag visade er för någon vecka sen som jag köpt från Tiimari då dom hade utförsäljning i Umeå? Med hjälp av det och lite ståltråd i olika färger och storlekar åstadkom jag 5 nya par örhängen idag. Såhär såg det ut:



Jag älskar att omge mig av mycket material, gärna flera olika, då finns det ju mer att välja på! :) Ser ni dom vita och röda bjällrorna? Ville verkligen göra något av dem men det gick bara inte, får försöka mer med dom nästa gång. 



Här är resultatet av dagens fixeri. Ska dock göra om det vänstra H:et till ett mer galet, som mer liknar det till höger. :) Sen upptäckte jag att de svarta hjärtanen är i olika storlekar men what the heck, är det hemmagjort så är det! :) Alla hängen passar till ett par örhängen jag har där man kan byta ut hängena, därför behöver jag inte själva örgrejen utan bara göra hängen. Jäkligt praktiskt. :)

Nu är det snart dags för Beck. :) Glömde förresten säga att jag var ut och joggade en timme (läs: joggade, gick, flåsade, krälade ;) ) efter pysslet. Vädret är fortfarande superhärligt. Det ska bli mer prommisar, är ju hur härligt som helst och tankarna får liksom löpa fritt. Just idag hade jag the green bean i huvudet (i mitt headset) hela vägen som ett utomordentligt trevligt sällskap. Saknar dock min ipod. <3

Ha en ljuvlig lörsdagskväll allesammans!

Kramar /Hanna



Påskafton.

Howdy!

Det blev ytterligare en långpromenad igår så jag knallade lätt över en mil sammanlagt. Härligt, härligt! Lyckades till och med jogga en del (!!!) vilket är värsta bra för att vara jag. ;) Sen gick jag över till en kompis, såg film, kikade på ormar och ödlor (med stort säkerhetsavstånd! ;) och babblade en massa. :)

Idag är det påskafton = påskägg = massor med gowdis! Så jag sitter här och knaprar. Ska ta itu med pysslandet som aldrig blev av i veckan. Nu ska det göras! Sen blir det nog lite mer Harvest moon och sen, ikväll, påskmiddag med familjen och Beck - annonsmannen, som är en av dom bästa. :) Till veckan väntar plenty of schoolwork. Ser fram emot det. Att ha något bestämt som ska göras, att träffa lite annat folk. Sen är brudarna i basgruppen skithärliga också. :) Och sen har jag ett måste i veckan. Det är att ringa om jobb. Det ska jag göra. Yes!

Nu ska jag ta itu med mina planerade örhängen. Ska försöka få upp lite bilder senare.

Hörs! /H


Glad påsk!

Jag har ju för tusan helt glömt bort att önska er en glad påsk, så det gör jag nu. Glad påsk!

Vaknade först kring 2 (!!) idag av att en underbar sol letade sig fram till mig. Sen bar det ut på promenad i vårsolen. Det finns hopp om vår och sommar trots allt! När solen börjar ligga på ordentligt så smälter det som tusan! Så jag slipper nog gå ut med hårtorken för att få bort skiten för nu börjar det hända grejer! :D Sen har jag börjat kika på skor till sommaren. För dom som inte vet drar mina fossingar 45-46:or och då är det inte så jäkla lätt att hitta fina skor som tjejer kan ha. Men så har jag upptäckt något underbart. Laredoute har skor som går upp till 45! Så underbart ljuvligt! Så helt plötsligt har jag lite valmöjligheter. Upptäckte dessa snyggningar idag.



Dessa kommer jag troligtvis att knalla omkring i i sommar! :D Vill hitta några ballerinisar också som man kan ha mer till vardags och kan byta mellan. :)

Nu ska vi planera vad vi ska hitta på resten av dagen. Jag känner mig så lycklig idag. Solen har en stor inverkan på mitt humör och nu skiner den som bara den! Häärligt! :)

Ha en fantastisk dag people!

Stor kram /H


Movienight

Efter mer spelande hyrde vi två movies: The orphan antar jag att ni redan har hört talas om och en ny filmserie från Disney. Det är något mysigt med att se skräckfilm tillsammans. Speciellt om någon redan har sett den och kan varna de andra om vad som ska hända. Då kan man vara lite lugnare. :)

Nu ska jag fortsätta att se, sen försöka komma i säng lite tidigare då jag är chaufför till Jullan imorgon som ska till stallet redan klockan 6. Men jag kommer förmodligen att lägga mig sen igen och sova lite till. Det är det som är så bra med lov. :D

Kram /H


April april!

God... lunch folk! (I våran familj är det snart lunch och kring 7-8 middag). Det blev seent igår, känner mig weird i skallen idag. Har använt halva dagen till att spela spel med systrarna, men Elin saknas. Sällskapsspel är verkligen the shit. Det blir en helt annan communication mot för man får om man kör på tv. I love it! Nu ska jag gå och käka, sen blir det mer spel. Härligt att bara göra ingenting särskilt idag. :D Funderar dock på om jag ska gå upp på byn och kolla in lite kläder om jag orkar... Ja, vi får se. :)

Har ni förresten gått på något lurendrejeri än? Jag lurats men inte blivit lurad. Än i alla fall. Men vi får väl vänta och se. ;)

Kramar! /H




Aaah.

Har just skickat in mitt arbete. Typ 20 minuter innan inlämningsmappen låstes. Det blev inte mycket, det blev inte så bra men det blev klart! Hann med en promenad och hamnade hos the green bean och sen hon storasyster Elin så vi gick hem tillsammans och åt PALT! Mmm. :) Jag hoppas att vädret är lika fantastiskt imorgon. Då har jag inget direkt skolarbete så jag kan bara vara ute och njuta. Har pratat på msn nu ikväll med bästaste Maria och Sara. Häärligt! :D

Nu måste jag gå och sova.

Kraaams! /Hanna


RSS 2.0