Mmmm.

Har sovit 10 timmar. Lovely! :D Har dock ont i nacken idag, säkert efter allt datanördande igår... Hann dock inte klart allt igår men har precis skickat in resten. Hoppas att det duger. Jag orkar inte pilla nåt mer med texten. Nu får det vara bra med det. Jag och min älsklingsälsklingsgris ska snart fara och se Upp blir jättekul, sen fara ut och äta. Vi har varit och handlat jäkligt länge och sen till Mattias morfars grav och lämnade en krans. Sen blir det film, godis, chips och glass resten av kvällen (om jag orkar äta nåt mer) och bara mys. Vad mysigt det ska bli! :D Nu ska jag byta om eftersom att vi ska fara snart.



Vi, midsommarafton.

Kisses! /H


Jag har domnat av...

Oj, oj, oj. Jag känner mig helt avdomnad. I rumpan. I ryggen. I hjärnan. Haha nej, men ja. Det har blivit  mycket plugg idag. Har fått in tre arbeten hittills. Har suttit här sen imorse. Gjort en massa grejer jag inte ska göra, men har ändå fått mycket gjort. Nu gäller det bara att ta i med dom sista krafterna så allt blir klart ikväll. Det ska jag klara. Det ska göras! Om inte annat får jag sitta lite imorgon men det vill jag helst inte. Nej, nu ska här nördas!

Kissses /H

Plügg

Igår skulle jag ju plugga. Det blev skoj istället. Jon och Louise kom och vi åt skitgod kladdkaka som Louise gjort och spelade mario party. Yey! :D Så jag får plugga idag istället, eller det skulle jag ju ändå göra så det är bara lite mer att göra.

Imorgon har jag och älskling varit tillsammans i fem år. Fem år. 1825 dagar. 43800 timmar. 2628000 minuter. 157680000 sekunder. Jag har älskar honom varenda sekund. Blivit jäkligt sur, velat bita honom någonstans. Men älskat honom ändå. Du och jag älskling.

Imorgon ska vi se på bio, köpa eller laga gomat, hyra film och äta en massa gott och bara må bra med varandra. Jag längtar dit, det känns speciellt även fast han hemma nu och allt är som vanligt. Men ändå. Fem år.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande i takt med The contours - do you love me.

Kärlek! /H


Wednesday

Shit my little pitt. Jag suger på engelska. Jag fick just slå upp hur onsdag stavas på engelska. Vad pinsamt. Men jag är verkligen sämst på det. Något annat jag varit dålig på är att uppdatera märker jag. Men dagarna, bestående av skolarbete flyter liksom ihop... I måndags var det grupparbete hos mig, det gick skitbra. Jag gjorde min berömda (i mina ögon) pastasallad och jag åt som en mindre gris. Sen, igår, var det skola hela dagen. Idag har jag varit och klippt mig. Nice! Kristin, som klipper mig, är svinbra och jättenoga. Hon klippte håret V-format bak och så blev det uppklippt men längre uppe på skallen så att min snedlugg kommer fram lite mer. Okej, det lät värsta invecklat. Ska se om jag kan få in en bild... Sen plattade hon det, och jag som är van att ha ett skatbo i håret känner mig jättekonstig i det. Det är liksom så... rakt. ;)

Det är vansinnigt mycket i skolan just nu, eftersom att jag har skjutit upp alla arbeten. Jag har bestämt att jag ska vara klar på fredag (får sitta hela den dagen) för att kunna vara ledig då jag och min lilla gris firar 5 år tillsammans. Kärlek.  Så resten av dagen kommer jag att plugga, sen ska jag se film med familjen ikväll och msa. Skola imorgon, halvdag och sedan troligen plugg... Tydligen har jag blivit bortlovad av min karl att fara och bada men jag får se om jag hinner. Jag hoppas det. Sen ska jag och Evve fara och simma också, fast det blir nog nästa vecka eller så, när jag inte behöver känna mig så stressad.

Igår var Jon, Louise och Pälskling hos oss. Vi käkade popcorn och spelade med vilda gester. Herregud vad kul det var. Karlar alltså...

Jon (ska gissa vilken låt min karl nynnar på, det är "jag hade en gång en båt" av Vreeswijk):
Jag hade en gång en... HATT!
Nej, hur gick den nu igen...
EN KATT!
Nej... EN BÅT!

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Nu måste jag sätta igång om jag ska få något gjort. Och det blev inget foto, får försöka på datorn i Piteå imorgon.
Tjos! /h


Klen

Haha vad jag är kleen! Var och handlade och orkade knappt bära upp påsarna uppför trapporna. I och för sig var det tre stycken, plus en påse med vantar, väska och skidstavar men ändå. ;) Orkade inte växla till småpengar på ICA. Så smart som jag var tog jag en korg. Det slutade med att jag fick bära korgen med båda armarna, annars hade säkert handtaget lossnat. Vad jag ångrade mig att jag inte växlat till småpengar! Men det gick ändå. :) Nu har jag ätit, gjort hallonsmoothie och suttit och pluggat en stund. Ska sätta igång med mina egna uppgifter nu. Sitter bara och tänker på hur mycket jag skulle vilja ha en minigris. Jag har ju i och för sig redan en gris, Mattias heter han, men det är ju inte riktigt samma sak. Haha ;) Nä, älskar dig, pudding!

Nu: Plugg.

Kisses! /H


Mornin' sunshines!

Ååå detta är inte bra. Har fått en ny fläskig fläskläpp. Och jag vill inte ha den! Hoppas bara att den försvinner innan jag ska visa mig in public. Men den lär nog bli stor som vanligt. Och göra att det blir svårt att prata. Jaja, vi får väl se. Idag ska jag göra en massa saker. Främst ska jag plugga. Sen ska jag fara och handla till imorgon då gruppen kommer. Just det ja, städa skulle jag också! Aaa. Jag kommer att ha fullt upp hela dagen. Men det känns rätt okej, jag har liksom inget val. För jag måste göra det om det ska bli klart innan fredag. Igår hos JOn och Louise blev det en Johhny Depp kväll och vi låg på en säng på golvet och knaprade grejer. Mys! :D Jon och Louise har avlidat sina tuppar och ville ge en till Mattias. Big NO! Jag vill inte ha en tupp i frysen, det skulle kännas så hemskt. Kanske för att jag tänker att den ska ha fjädrar kvar och allt. I och för sig vill jag helst inte ha något kött alls i kyl eller frys men jag kan ju inte välja. Igår diskuterade jag och Louise våra karlars krav på oss som vi måste uppfylla innan vi ska föda barn. Mattias säger att jag måste börja äta kött. Louise sa:

Jon säger att jag måste se sagan om ringen.


HAHAHA! Det skulle jag gärna göra istället, så får Louise börja äta kött. ;) Okej, nu låter det som om att jag vill att jag vill ploppa ut ett barn imorgon, men det var inte riktigt så jag hade planerat... ;)
Nu måste jag sätta igång om jag ska hinna något!


Kisses! /H


Wohooo heelg!

Howdy och godkväll!

Idag har jag fått köra från Piteå, mamma, SteveO och jag åkte ner och gjorde stan osäker. Dvs. vi köpte slalomskidor åt Steve. Så se upp för honom i backen! När det nu kommer mer snö. På tal om snö... Medan Piteå är kallt, blåsigt och torrt är det värsta winter wonderland i Älvsbyn, om man jämför. (Jag är förresten här i Ä-byn nu) Nu behövs det bara en hel del mer så kan jag få riktiga vinter och myskänslor. Vad har hänt sen jag skrev sist? Jag vet inte riktigt, jag har mest pluggat och lagat dålig plättsmet. Sen la tv:n av imorse när jag satt och spelade HV. Inte bra. Får nog ta dit lilltv:n från Älvsbyn om stortv:n ska iväg till sjukan. Ikväll ska vi äta tacos, eller alldeles snart. Mums! Sen blir det idol och Wallander. Yes! :D Imorgon blir det paltätning med Carlssonparet, kaninbursbyte och en massa plugg! Måste hinna klart allt i veckan eftersom att allt ska in lördag. På måndag har vi gruppträff hos mig vilket innebär att jag måste städa. Men det ska också hinnas med! Sen har kissemissen ringt och krävt att jag ska ut och röja med henne och Elinpelin + annat folk imorgon kväll och det vore svinkul. Det är dock inte säkert att jag kan. Ska prata och planera med min karl. But I want to! :D Det var längesen jag svängde mina lurviga. Haha!

Nu ska jag gå och äta lite apelsin innan maten. Apelsin är mitt nya hallon. Svinigt gott! (I skurna klyftor).

Mamma till mig idag: Kom nu benrangel så åker vi.

Kisses! /H


Snoozing

Shit my pitt vad jag var trött imorse. Eller, det är ju fortfarande morgon. Mattias väckte mig kring 7 genom att tända det galan ljusa ljuset och trodde att jag inte skulle kunna somna om efter det. Jag trodde väldigt fel. 8 Ringer klockan och jag går och slår om larmet så att jag måste upp först 9. Ljuvligt! Men jag var lika trött när jag steg upp kändes det som. Idag ska jag, som jag har sagt hela helgen, plugga, plugga och plugga. Det är mycket jag har att göra. Drömde förresten att Mattias kom hem och sa att han inte hade lust att jobba, att han skulle vara ledig några dagar. Då säger jag:

Okej, men får jag köra din bil?

 

Sen igår har jag dille på att köra. Det är superkul! Och kommer nog ta ett bra tag innan det lägger sig. Får bara inte bli lat och köra överallt. Men det är ju ingen risk när karln tar med sig bilen till jobbet. Annars vet man aldrig vad som skulle hända! Hehehe ;)

Nu ska jag plügga!

/H


Nöt!

Som den lilla sölgris jag är har det inte hänt mycket sen svärmor och M´s mormor åkt (dom kom på besök en sväng). Har suttit och nött datorn som en annan nöt. Men imorgon, IMORGON blir det plugg! Det måste det! Nu har pudding gjort vitlöksbröd så vi ska sätta på någon film. Jag har kommit på att det är bäst att besluta sig för att göra något. Okej, det var en dålig förklaring. Men det bästa, i alla fall för mig, är att bestämma mig för att "nu gör jag det här fullhjärtat". Annars blir det så att jag sitter och pluggar lite, klickar runt lite och inte hinner se någon film. Förstår ni hur jag menar? Så nu ska jag gå och se en film. Och knapra på vitlöksbröd. Underbaringen har förresten satt ihop skrivborden så jag sitter vid "mitt" (till vänster) och njuter. Inget mer köksbordsnötande här inte! Okej, vitlöksbröden var det ja!

Kisses!! /H


Söndag.

Tjenis!

Pablo Fransisco var jäkligt rolig, men ännu roligare var nästan en av killarna från "förbandet", vad var det han hette... Sting? Fing? Flick? Ja, jag minns inte riktigt. Jag, som hör lika bra som en toffla trodde att det skulle bli jäkligt svårt att inte höra vad dom sa. Men det gick faktiskt bra! Istället hade jag problem att fatta vad dom sa. Men det är ju inte samma sak. ;) Vad svårt det måste vara att vara stand-up komiker. Man måste liksom vara jäkligt snabb och så måste alla fatta vad man menar. Eller så inte, och det kan ju bli kul det med.

Mattias, underbaring, kom och hämtade mig efteråt så jag kom hem kring 7, sen blev det mat och därefter bar det av till Nina och träffa henne och Evve plus några tjejor till. Värsta gobuffén hade hon dukat upp så det blev spel och en massa prat. Mys! :D Men jag kände mig lite hängig och fortfarande snorig så det blev inte så sent hem. Idag ska jag plugga. Jag måste plugga! Jag måste ta tag i det NU! Men först ska jag långa Mattias bil och fara (HELT SJÄLV!!!) och köpa ett svinigt snyggt armband som Nina hade köpt igår. Jag måste bara ha det jag med! Sen ska jag fara och handla mat. Det blir lax idag. Mums!

Nu tror jag snart att Mattias sätter igång med att skruva ihop borden. Jaaa! :D

Kisses /H


Saturday

Howdy och godmorgon!

Idag ska jag och Elinpelin + tillhörande karl och se Pablo!! Iiii det ska bli så spännande! Bara jag prickar in bussen och inte måste springa till Luleå. Det vore hemskt, för jag har ingen kondition att tala om och så skulle jag nog ändå inte hinna. Sen har det gått upp lite för mig hur mycket jag egentligen har att plugga. Jag måste verkligen sätta igång! Men jag har mensvärk deluxe så jag vet inte hur jag ska orka hinna göra det innan jag måste knalla till bussen. Ska försöka hinna tvätta också. Och så sitter jag här och gnäller! Ut, Hanna, ut!

Okejdå. Nu sätter jag igång.

Tjing!  /H


Snörvel

Puh. Det var ett tag sen. Jag har tagit körkort. JAG HAR TAGIT KÖRKORT! :D Så det har tagit några dagar för det att sjunka in. Det känns helt otroligt, tänk, nu kan jag köra vart jag vill, när jag vill. Jag behöver bara en bil också. Finns det någon som vill ge mig en? Nu har jag i stället lagomt passande blivit snörvlig. Men det gör inget. För jag har KÖRKORT! Idag fick jag köra med Mattias bil för första gången. Det blev motorstopp i rondellen med lång kö bakom. Men det fixade sig. Vi åkte och hämtade borden från Jysk som äntligen kommit. Nu gäller det bara att få ihop dom också. Men inte ikväll. Ikväll har jag ätit pizza och spelar nu mitt nya Harvest moon och äter godis. :) Imorgon ska jag och Elin + hennes karl och se Pablo Fransisco skämta stjärten av sig. Jag hoppas att jag skrattar ihjäl mig, det vore ett härligt sätt att kolavippa. HAHA! ;) Nej, inte än. Men skratta vill jag! :D Sen kanske det blir tjejkväll med tjejorna, fast det beror på hur pigg jag är och om jag blir mer sjuklig. Men jag hoppas att det går. Nu ska jag fortsätta greja på. Kisses!!! /H

Äntligen helg

Så sitter jag hos mamma och pappa nu. Det är en otroligt mysig stämning då alla är hemma. Eller alla är inte här just nu, men de befinner sig i alla fall i samma kommun, i samma land. Så idag ska jag bara njuta. Otroligt intressant på skolan idag med en föreläsare från kvinnojouren i Luleå med inriktning mot barn som får uppleva våld. Helt sjukt vad barn får uppleva. Men idag blir det inget mer pluggande. Jag ska bara njuta. Ska gå och äta kladdkaka som Sarapara just tagt ur ugnen. Resten av dagen blir bara mysa och vila. Underbart!!

Hugs /H


Let's twist again!

Idag hände det grejer. Jag klarade teoriprovet och så kom min syster hem från det Belgiska landet. JAAAAAA! Så imorgon är det jag som åker hem till mamma och pappa och kramas. Först måste jag dock till skolan och sen lite grupparbete på det. Just det. Jag klarade teoriprovet. Jag var inte så nervös innan, var däremot jobbigt att fota sig i det där fotobåset eftersom att jag var tvungen att spärra upp ögonen när kvinnorösten sa "nu tas kortet" och så fick man vänta flera sekunder. Så jag ser en aningens stirrig ut. Men det får gå det med. Nervositeten kom först i slutet, när jag skulle klicka på "rätta frågorna". Då kändes det pirrigt. Men jag klarade det!!! Så nu är det "bara" att köra upp. Ser fram emot det, lite hatelove. Äntligen kommer min chans att ta körkortet!! Och om jag inte skulle klara det nu är det bara att försöka igen.

Det verkar förresten som att alla ska ha en minigris nu. Men jag har pratat om att jag vill ha en innan allt detta babbel om smågrisar kom upp. Nu kommer säkert alla att tro att jag är ett offer för en modevåg om jag lyckas övertala min man att skaffa en liten piggis. Det lär ju inte hända nu. Men jag kan försöka mjuka upp honom lite för att kanske senare kunna övertala honom... Hmm. Undrar om jag ska visa bilder på honom, så att han får se hur söta dom är. Och kanske prata om hur manligt och tufft det är med en liten gris som trippar brevid en.

Nu ska jag ge järnet innan sängen väntar och plugga lite till. Sleep tight!

Jag till min karl: Åå, mitt lilla piggsvin.
Karln: Åå min lilla sjöko.
Jag: Va? Varför måste jag vara en sjöko?
Karln: Men du vet, dom är sega och blir överkörda av båtar.
Karln: Mu, mu.

Kisses! /H


Tomorrow.

Imorgon skriver jag teoriprovet. IMORGON SKRIVER JAG TEORIPROVET! Jag känner mig spänd, inte nervös än, utan spänd. Det ska bli riktigt kul. Jag har även precis bestämt att jag och ElinPelin + tillhörande karl ska se Pablo Fransisco den 17:e. YES! :D

Idag har det varit grupparbete och efter att jag kommit hem har jag inte gjort så mycket nyttigt... Men jag ska ta itu med allt nu. Vet inte vad som är bäst, vrålplugga teori eller helt enkelt kika igenom den lite lätt. Vi får väl se. Men jag lär inte lära mig något mer. Det är liksom fullt i huvudet. Hoppas bara att det räcker. Elin ska följa mig som sällskap och stöd och sen ska vi ut på stan och leta korgar. Det blir nog bra detta. Yes igen!

Hugs /H


Ja, men ja!

Skoldag idag. Trött som ett as tog jag mig ur den enormt sköna sängen. Jag sov i din Sara! Sen bar det av till skolan. Intressant dag, men hade kunnat få ur mer av den om jag inte varit så trött. Sen gick jag och handlade direkt när jag kommit till Piteå. Hatar ni också att glömma saker? Det gör då jag. För jag hade bara några hundra meter kvar hem när jag kom på att jag glömt en viktig ingrediens. Creme fraischen. Så Mattias fick fara efter att han kommit hem och duschat. Sen har jag pratat med Sara hela kvällen. Mysigt, min pussgurka! :D Senare i vinter (höst?) ska jag komma och hälsa på i den Belgiska landet. SPÄNNING! Jag lagade en räksoppa som var svinigt god. Nu vet jag vad jag ska äta resten av hösten (vintern?). ;)

Nu ska jag fortsätta prata med min brud.

Kisses!!!
/H


Today

 
Today I look like this. ;)

 

Igår var det jäkligt varmt i lägenheten. Jag gick omkring och gnällde åt min karln hur varmt det var, hur jag svettades. Idag är det jäkligt kallt i lägenheten. Tyvärr är Mattias - the man, inte hemma så jag får gnälla för mig själv. Tänk om elementen slutar fungera och jag förfryser mig själv till döds!!? Hemska tanke. Men jag har stuvat på mig en hel del kläder nu. Har dragit ner mina benvärmare över fötterna för att inte tårna ska ramla av. Okej, så kallt kanske det inte är, men det är mysigt.

Igår blev det en jäkligt roligt dag. Det blev en hel del badande och bullbakande. Tyvärr ville inte mina badkläder sitta kvar där de skulle så det blev endel hysteriskt tillfixande. Jag har gått ner i vikt och kläderna sitter inte riktigt som dom ska. Men det är ett lyxproblem. Jag får ta och köpa nya badkläder som inte rasar ner så fort man vill dyka lite. Sedan blev det som sagt bullbak på Louises initiativ. Tyvärr gjorde vi något misstag och många bullar blev gigantiska och halvdegiga. Men jag har aldrig påstått att jag kan baka. Men jag får göra ett nytt försök när dom andra, halvdegiga bullarna är slut. Frågan är bara om jag kan få min karl att äta dom... Kanske om jag ställer fram dom direkt från frysen så att det inte känns att dom är en aningens lösa... Ja, vi får väl se. Jag vill ge igen lite eftersom att han tog ut mina mumsmums från frysen och gömde undan dom i ett skåp tills dom blev sega och jag fick slänga dem. Haha ;) Nu sitter jag och väntar på mamma samtidigt som jag pluggar teori. Vi ska in och köpa tyg till kuddar i soffan och hon har lovat att sy dem. Jaaa :D Det är ett tyg av Mairo. Superfint. Då blir det lite mer färg. Och nu går det förresten framåt på tillfixandet av lägenheten! Har jag sagt att vi har beställt skrivbord? Hursomhelst kommer dom om ungefär två veckor. Vi var även in och köpte en superfin lycka på Keramix i lördags. I den ska jag trycka in lite ljus så blir det supermysigt på kvällarna. Om jag nu inte glömmer att släcka dom, då kan det bli värsta eldsvådan. Sen, efter tyginköpet ska jag få övningsköra till Älvsbyn. Har körlektion idag igen. Imorgon är det skola och jag måste hinna läsa en bok tills dess. Och det ska jag nog börja med. Nu.

 

Kisses! /H


Earthquake

Stavas det så? Jag, som ansett mig ovanligt lugn inför teoriprovet och uppkörningen är tydligen inte lika lugn som jag vill visa. Hela natten har jag drömt om att jag övningskör. Så jobbigt! Hursomhelst, vaknade tidigt idag igen, även fast jag var uppe sent igår. Jag är äntligen klar med bröllopsalbumet till det nygifta paret som snart kommer hit. Jag är så stolt. Hoppas bara att dom också blir glada. :) Satt och nötte Disneylåtar och annan filmmusik till halv 2 inatt eller något sånt medan jag stack mig under naglarna hela tiden när jag skulle få bort det dubbelhäftande tejpet. Nu har jag ätit och ska snart hoppa i duschen. Carlssons kommer om en timme ungefär. Då ska jag utnyttja karlarna genom att dom får ta och bära ner paketet med överdelen till våran tvbänk som vi inte ska ha. När jag städar brukar jag få sätta mig och ta spjärn mot väggen för att kunna skjuta iväg lådan en bit. Så tungt är det. Och jag som brukar tycka att jag är hyfsat stark... Hahaha!

Nej, nu var det duschen... Och som ni kanske förresten förstår blev det typ noll pluggande igår. Ska försöka ta itu med det ikväll. Men nu ska jag bara ha roligt under dan. Jaa!

Kisses! /H

Härliga lördag

9 på morgonen vaknar jag av fågelkvitter. Och det är inte av vilken fågel som helst. Det är av våran blomkrukefågel. Igen. Den börjar alltid på morgonen, eller så är det jag som sover lättare då och vaknar av det. Hursomhelst är det enoying as poop. Jag fick vattna den jäkeln men inte gav han sig ändå. Toppen. Nu kommer säkert trädet att drukna igen och tappa alla sina grenar som den gjort förut. Och allt är fågelns fel. Hursomhelst, upp tidigt idag alltså. Sen lite läsning och allmän städning av lägenheten. Som det tekniska geni jag är lyckades jag till och med byta dammsugarpåsen. Yes! Sen gjorde jag en rejäl rensning av kylen. Jag är en fruktomaniac. Jag köper frukter av alla dess slag. Tänker på hur goda dom är i affären och köper ett dussing. Sen får dom mögla bort i kylen. Inte bra. Nu har jag hittat granatäpplet som jag ska äta upp. Dom är superdupernyttiga och ger inget av att bara ligga i kylen. Sedan kom min karl hem och drog med mig ut på stan. Vi åkte till Jysk och beställde två skrivbord som vi tittat på tidigare i veckan. Dom kommer om typ 2 veckor. Hur kul som helst. Då får vårat köksbord äntligen vara till för mat och inte datorer och diverse sladdar. Sen bjöd min karl mig på mat på Thai garden. Den blev glasnudlar med tofu och grönsaker. Yum. Efter det var jag in på Cubus som snabbast och hittade en lång tröja och spetsklänning, finfint. Men varför hittar jag alltid grejer när jag egentligen inte är ute efter något? Det är konstigt... Hursomhelst. Storhandling blev det efteråt eftersom att vi har en tom kyl att fylla. Så nu är den full. Ingen ny frukt dock. Måste äta upp den gamla först.

Helgen som skulle bestå av pluggande blir också en hel del annat. Imorgon kommer JOn och Louise och joinar mig och min karl på Pite havsbad. Hur kul som helst! Sedan blir det nog film och annat. Kanske vi spelar star wars RISK. Det är skitakul. Jag brukar äga i det. Eller jag brukade äga i det tills killarna slog ihop sig mot mig. Men sen blir det plugg. Den tid som är kvar av helgen. Övningskörning på måndag igen. Iiiii! Inte länge kvar innan teoriprovet!

Snart väntas svärmor och jag ska nog ta och vika bort all tvätt som jag tvättat i veckan så att man faktiskt ser att det finns en soffa under allt det där.

Jag till min karl idag (på coop): Kiss me, kiss me, annars säger jag bajs resten av tiden!
Karln: .....
Jag: Bajs, bajs, bajs, bajs, baaaajs!

Hugs! /H


Let my love throw a spark, have a little faith in me

Tjenis!

Vet ni!!? Jag har fått mina tiden för teoriprov och uppkörning! JAAAAAAA! ÄNTLIGEN!!!!! :D Har suttit och pluggat från 9 imorse tills nu ungefär. Känns så otroligt roligt. Jag ska göra mitt allra bästa. :) Träffade en massa trevligt folk på körskolan som jag babblade och skrattade en hel del med. Alla verkar lika nervösa över teoriprovet och uppkörningen men så sa Daniel: Du kanske får köra typ femtio gånger, men vad spelar det för roll? Du kommer ju att få det tillslut. Och det har han väldigt rätt i. Det gör inget att misslyckas, för det kan bara leda till att jag lär mig mer. Och tillslut kommer jag ju att ha körkortet i handen. Ska försöka att inte förvänta mig något alls, inte tro att jag inte klarar det och inte vara stensäker på att jag gör det. Vi får se hur det blir, helt enkelt. Men jag ska göra mitt bästa.

Det blev inget skrivande igår, jag hade fullt upp all day long. Hade skola till tre ungefär, hemma kring fyra. Vi såg en Luleåinspelade äldre film, Vildängel, superbra! Men sorglig deluxe. Sen bar det av hemåt och disk. Nina ringde lite senare och vi hjälptes åt att installera hennes nya akvarium. Det blev hur fint som helst! Jag vill också ha ett akvarium, eller något levande i alla fall. Gärna en minigris. Är det någon som har en över till mig? Fast då vet jag inte hur allergivänliga dom är... Måste kolla upp det, för jag vill gärna ha en. Det kanske inte passar just nu, men senare. När vi skaffar hus och trädgård. Som Annikis. Eller kanske en hund, som Maries sötnows! Haha jag kanske först måste bestämma mig innan jag skaffar något djur. Hursomhelst, så bar det av ut på stan. Jag köpte randiga sockar och en ny måttsats eftersom att vi saknar vårat matskedsmått som mystiskt försvunnit. Festliga prylar alltså! Haha ;) Men det var nödvändigt. Sen blev jag jätteillamående efter en stund eftersom att jag inte hunnit äta middag så mamma tryckte i mig en räkmacka. GOTT! :D Sedan bar det iväg hem till mamma och pappa, jag fick köra. Mys.

Mormor: Om man bantar för mycket kan synen försämras. Eller jag har i alla fall för mig det...

Snart bär det iväg hem till min man, pizza och gos. HÄÄRLIGT! Imorgon är det plugga som gäller. Körkort och alla skolgrejer. Men jag känner mig inte stressad just nu, jag har tid och jag tar det som det kommer. Så någon form av pluggande ska det bli, antagligen all day long.

Min älskade i det belgiska landet kanske ska komma hem. Det vore helt underbart! Men samtidigt ska du välja det du själv vill och det som känns bäst. Jag kommer ju och hälsar på om du stannar och du kommer ju hursomhelst hem till jul. :D

Nu måste jag gå. Kisses!!!!


RSS 2.0